Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.05.2018 07:52 - И ТИРАДЖИИТЕ-ВЕТЕРАНИ СЕ ИЗПРАВЯТ СРЕЩУ ЕВРОПА
Автор: zaprehoda Категория: Бизнес   
Прочетен: 1943 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
От Асоциацията на Българските тираджии-ветерани /АБТВ/ са изпратили писмо-декларация да всички български институции и лично до Бойко Борисов. Ето текста, който стигна до нас.

Братя българи,

Еврогейска Европа отново се гаври с нас. Също като с Истанбулската конвенция зад благовидните намерения се крият пъклени замисли. Целта е да се унищожи институцията „български тираджия”.

Ние, първопроходците по европейските и азиатските магистрали, не сме забравили грижите на Партията и Правителството и лично на др.Тодор Живков за международния транспорт.

Видяхме света, получавахме долари, с които пазарувахме в Кореком и пак ни оставаха.

Е, парите не бяха много, но благодарение на икономиите станахме конкурентноспособни. Освен това си докарвахме по нещо и от контрабанда, да си признаем, икономисвахме и от нафтата, така че бяхме доволни.

И тогава Европа искаше да ни затрие. Глобяваха ни за какво ли не, измислиха тахографите, направиха ни даже бани, където можеше да си вземем душ за 1 марка, само да ни измъкнат валутата, ама ние – не. Че една марка си беше цял шоколад „Тоблерон”.  Понамирисвахме малко, ама нашите предци, конниците на Аспарух и Крум Страшни да не би да се вземали душове и да са се пръскали с дезодорант, когато са завладявали нови земи?

Така и ние завладявахме Европа – със суха храна и спане в кабината. Маркирахме нашите нови територии, като им осрахме канавките.

Сега ни карат да спим в бели чаршафи и на не знам колко си дни да се връщаме вкъщи. Европейски глезотии. Ако им се поддадем, ще ни накарат да признаем след това и еднополовите бракове.

Целта е ясна – искат и този път да ни съсипят бизнеса, да ни съсипят държавата и след това да ни превърнат в роби.

Тези планове обаче няма да минат. С радост наблюдаваме как цялата държава се вдигна в защита на българските ценности.

И Народното събрание се оказа на мястото си, и правителството начело с любимия ни премиер, и синдикатите, и любимата ни Мая Манолова.

Даже грантаджиите и соросидите не смеят да се обадят.

Да живее България и родния международен транспорт!

Долу еврогейска Европа!




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zaprehoda
Категория: Бизнес
Прочетен: 9454776
Постинги: 999
Коментари: 6456
Гласове: 8615
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031