Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.11.2014 13:30 - Нов живот за блог вълните и вълнообразно
Автор: blogbg Категория: Други   
Прочетен: 17695 Коментари: 22 Гласове:
31

Последна промяна: 14.11.2014 13:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Здравейте блогъри,

С колегите от телевизия
Bulgaria on air ще се опитаме да влеем нов живот за блог вълните и вълнообразно, като използваме функционалността  на blog.bg -  (редакторска) блог вълна, за да анонсираме чрез нея конкретна тема на седмицата, с която да провокираме вашия интерес да създавате и предлагате блог постове свързани с темата в нея.

Ще правим това всеки понеделник в сайта blog.bg, когато ще публикуваме блог вълната с, конкретната тема на седмицата.
Вашите мнения ще обобщаваме  в специално създадената новa рубрика  на телевизията с името Blog.bg.

Това, което очакваме от вас е създаването на блог постове, свързани с конкретната тема на седмицата.

Всеки понеделник, в новата телевизионна рубрика -  blog.bg ще правим своеобразен обзор на най – интересните постове, част от блог вълната от изминалата седмица. Ще обобщаваме и  коментарите към тях, ще анализираме породените дискусии.

Към конкретна блог вълна или тема на седмицата, след модерация, ще се добавят всички публикувани в blog.bg постове, предложени от блогъри за добавяне в нея и които са свързани с конкретната тема на седмицата.  

Разбираме, че подбора на постовете, които ще се одобряват за попадане като вълнообразно, към тема на седмицата е субективен процес и ще е част от редакторската  политика, която ще се стремим да развием и да следваме в  инициативата тема на седмицата.

 Като  ще се стремим да допускаме към блог вълната - тема на седмицата всеки един блог пост публикуван в blog.bg, които е свързан с конкретната тема на седмицата, изразява позиция или мнение, добавя стойност и допринася за развитието на дискусията, като същевременно не съдържа убидно, вулгарно или открито невярно или клеветническо съдържание и не  нарушава условията за ползване на blog.bg.


Можете да предлагате конкретен блог пост, за добавяне, като маркирате чексбокса Предположи за вълната на Blog.bg при публикуване или редакторане на пост, както и до сега.

В блог вълната (тема на седмицата) ще могат да попаднат и блог постове, които въпреки, че не са били предложени от блогър при публикуването на конкретен блог пост в blog.bg,  са избрани от екипа на blog.bg да попаднат в конкретната блог вълна,  тъй като се екипа на blog.bg е преценил, че се отнасят към нея.

Тъй като това е нова инициатива за blog.bg очакваме, че като всяка иницатива в зародиш ще има неща, които ще доусъвършенстваме с времето и ще надграждаме, за което се нуждаем от вашата помощ за създаване на релевантни блог постове по темата на конкретната блог вълна и се надяваме на вашето разбиране и толерантност  в процеса на развитие на инициатиовата.




Гласувай:
33


Вълнообразно


1. theeconomist - Браво!
14.11.2014 13:41
Това е добро попадение.
Време беше да се захванете сериозно с блог.бг, защото това беше прекрасно място преди години. Но поради многото досада от "многопрофилници", доста сериозни и интелигентни блогъри или напуснаха или спряха да пишат!
цитирай
2. ivoki - ПРЕКРАСНО !!!
14.11.2014 13:50
но..... НЕ ВИ ВЯРВАМ.
цитирай
3. bezistena - Благословени сте,изпълнители на Божият проект и сценарий!
14.11.2014 14:33
Идеята е Боговдъхновена свише и е по Божествения сценарий и режисура,в които на Blog.bg и целият му екип и блогърски състав,е определена главната роля,задача и мисия по просвещаване и подготовка на хората за започналите вече необратимо глобални процеси по разсекретяване на истинската Българска история и трансепохалната драматизация ЧОВЕШКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ!

Формулировката на Редакцията на Блог.Бг,че ПРОЦЕСЪТ Е СУБЕКТИВЕН,документира със сакралната етимология на израза,че всички действия и постъпки на всички субекти и участници в процеса,се режисират и диктуват от Главните субекти,чиито прототипи действат и сега:

СУБЕКТИ=Иса и Бокиня Диана
СУБЕКТИВЕН ПРОЦЕС=ПРОЦЕС на Иса Бог и Бокиня Диана
ГЛАВНИ СУБЕКТИ=Балг Иса и Бокиня Диана=Българина Исус и Богиня Диана

BULGARIA ON AIR=България е Рая,истинската Обетована Земя,от която е сътворен света и започнало изпълнението на трансепохалния проект ЗЕМЯ,ЧОВЕК и ЧОВЕШКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ!
НОВА ИНИЦИАТИВА на=на Бог Иса и Богиня Диана
ПРЕКРАСНА НОВА ИНИЦИАТИВА на=на Барк Цар Бог Иса и Богиня Диана=
на Българина Цар Бог Исус и Богиня Диана-някой да възразява или да не иска да е съекипник в проекта на Всемогъщите Български Богове?
Херметичният конфедициален индекс на институцията БЛОГ.БГ е доказателство,че тя е проект на Българският Бог,имплантиран във внушеното й от Него име,с което име прокламира анонсираната преди двадесет години с култовия израз ГОСПОД Е БЪЛГАРИН,епохална тайна на съвременната човешка цивилизация,че Бог е Българин,а Българите сме народ от потомците на феноменалната свещеническа Божия династия и каста,а България е истинският Сътворенчески Земен Рай на Българските Богове Исус и Мария!

БЛОГ.БГ=БОЛГ БГ=Болг Бг=Бог Е Болг=Бог Е Българин-
което е тъждествено с ГОСПОД Е БЪЛГАРИН!

ЗЕМЕН РАЙ=Иза и Мария=Исус и Мария

Благословени сте,собственици и съекипници на Blog.bg,и всички блогери,както и телевизия Bulgaria on air!
Исус и Богородица водят делата ви и бдят и се грижат за вас,семействата и домовете ви!
цитирай
4. tutankhamon661 - !!!!!!!!!!!!!!
14.11.2014 14:48

Ако сериозно сте решили да поставяте тема на седмицата, ще е хубаво да определите минимален брой думи, за да влезе дадена публикация в темата. Важно е, защото тук се получава невиждан абсурд: постинг със снимка, три реда и клипче да се сравнява със сериозен материал от, да кажем, 50 реда текст. Безумие! Само Бай Ганьо, който не умее да пише, ще си въобрази, че с една снимка казва повече от няколко десетки реда. За да е в Tема на Седмицата, би трябвало да се е потрудил.

А и смешно е на една снимчица и клипче да виждаме 10 или повече коментари. Tова не е дискусия, а спам с цел излизане на Първа страница. Трагичнo! За да има сериозна дискусия, задължително трябва да е предложен и достатъчно текст за обсъждане.

Вземете например Vmir. Всеки негов коментар, под който изберете постинг, е по-ценен и важен от десетки блогове, съдържащи само клипчета. Неслучайно го четат абсолютно всички без изключение – дори онези, които не са съгласни с него. Каква конкуренция може да му е човек, чиито постинги рядко надхвърлят 10 думи? Hяма начин!

Затова е важно да има минимално изискванe. Тъкмо ще си спестите оплакванията от разни самовлюбени блогъри, смятащи че като пуснат 3-4 емотикони със снимка и хоп, сътворили са невиждано чудо за Първа страница. Hека са наясно, че без усилия не се постига успех. Кажете им го предварително – с минималното изискване за думи. В противен случай хубавата ви идея ще се задръсти от безсмислици.

цитирай
5. ssstto - И аз не ви вярвам
14.11.2014 17:26
Защо ли? Защото съм слушал напразни обещания. Между другото оправехте ли си "публикувай в Туитър"? О, вярно, все ми тая. Ами нещо ново да има в блог.бг последни 3-4 години? Освен прехвърляне на собственост? Чакай, не ми дреме. И моля, спрете да ме бомбардирате с един и същ имейл през 10 минути.
цитирай
6. ikra - Поздрави за идеята
14.11.2014 18:42
Това е интересна идея, която се надявам да бъде доразвита и да намери сериозно приложение в медийното пространство. Дано тя стане причина за сплотяване на съблогарите, а не за поредните сплетни и караници. Време е всеки да поеме сериозна отговорност за думите и делата си, вместо постоянно да се всява смут, страх и ненавист, понакога интригантството идва в повече. Както е казал Исус: "По делата ще ги познаете."
Надявам се, че съблогърите, които активно ще се включат в тази инициатива на blog.bg да покажат взаимно уважение и разбирателство - в спора се ражда истината, но... нека споровете бъдат градивни. Нека изграждаме "мостове", които да ни обединяват и развиват, и да рушиме изкуствено създадените стени, които се изграждат, за да ни разделят.
Успех!
цитирай
7. bezistena - Поздрави, ikra, за доблестната и ...
14.11.2014 21:36
Поздрави,ikra,за доблестната и градивна гражданска и обществена любородна позиция!
Ще се възползваме да направим понятни за непосветените поредните спуснати Отгоре словесни послания в твоя коментар:
БЛОГАРИ=БОЛГАРИ=БЪЛГАРИ
СЪБЛОГАРИ=Иса Болгара=Исус Българина
СЪБЛОГАРИ=Иса Блогари=Блогари на Иса=Блогари на Исус=Българи на Исус-същинското значение на култовата информация ЗИЕЗИ,ОТ КОЙТО СА БЪЛГАРИТЕ, която означава ИСУС,ОТ КОЙТО СА БЪЛГАРИТЕ-сиреч свещеният Божествен произход на Българите:
СЪБЛОГАРИ=Иса,от който са Българите
СЪБЛОГАРИ=Българи на Иса-активираните генетични потомци на Исус в БЛОГ.БГ, приносители на Неговите феноменни екстрасенсни свойства и параметри с Божествените йм екстри и промоции и всички произтичащи от това последици!
Тази Тяхна потомствена Божия земна армия Исус и Мария организират и впрягат за реализиране на последния етап на Божествения Йм проект по Тяхното епохално явяване.
Не се и съмнявайте,че мърдане и отказ от този сценарий няма за никой!
И че както каза ikra,ще изграждаме разрушените мостове и ще разрушаваме разделящите ни стени и изкуствено разделящи ни граници,като първо ще разкъсаме нахлузените ни хомоти и окови на ръцете и на душите!
РАЗРУШЕНИ МОСТОВЕ на=на Зар Исуш и Богиня Диана Мария
РАЗДЕЛЯЩИ НИ СТЕНИ от=от Дуло на Зар Исуш и Диана-от изродените Български династи от Дуло-потомци на Исус и Мария,които са съвременните владетели и управници на АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ,НАРОДИ И ПЛЕМЕНА ПО СВЕТА
ДА СЕ ОБЕДИНИМ с помощта на=с помощта на Иса и Богиня Диана Мат
Ще намерим заедно истината,приятели от БЛОГ.БГ и съблогари,защото пътя към ИСТИНАТА е показан и очертан вече от Всемогъщите ни закрилници,вградили имената, Душите и Любовта Си в тези висши категорийни понятия:
ИСТИНА=Иса и Диана
ЩЕ НАМЕРИМ=ШТЕ НАМЕРИМ=Ешу и Мат Мария
ЗАЕДНО=Иза и Диана
ПЪТЯ Е ПОКАЗАН от=от Богиня Диана и Бок Иза
Затова приключваме с уверението по пожеланието на ikra за УСПЕХ:
ЩЕ ИМАМЕ УСПЕХ с=ШТЕ ИМАМЕ УСПЕХ с=с Бох Исуш и Мама Диана-
която е Мария Магдалена!
МАМА=Ма.Ма.=Мария Магдалена
цитирай
8. freeoldmen - Я, вие сте били живи!?
14.11.2014 23:45
Година и половина пълно мълчание, и сега неочаквано нова идея...
Не е ли по- добре първо да обърнете внимание какво се случва с блога ви,
а чак след това да набирате мющерии да ви пишат по зададена тема?
Докато не внесете промени за повече справедливост в блога, не ме търсете
да ви създавам масовост...
Интересувате се от блогърите само проформа, никога не отговаряте на питания и препоръки, такова демонстративно неуважение към хората, участващи в сайта го няма никъде в Нета, а сега внезапно "дайте да дадем".
Не става.
цитирай
9. blackpredator - аз също не ви вярвам
15.11.2014 00:47
докато не се махнат отвратителните блогвълни от спамещи ботове и спекулацията "първа", всяка добра идея е априори абортирала
цитирай
10. f873 - За субективноста Ви спор няма! ...
15.11.2014 00:50
За субективноста Ви спор няма!
Никой не меси тесто ако не си е изрязал ноктите, и за това ще ви обърна внимание за пореден път - разкарайте това "array" заради което никой не може да прочете постове които се изписват в бокса за "в момента четени". /"На първа"/
http://blogbgarray.blog.bg/drugi/2014/11/14/nov-jivot-za-blog-vylnite-i-vylnoobrazno.1313548

Вероятно ще сте първите ако по линка стигнете до собствения си пост - без врътки. И това е от две години?!
цитирай
11. lidislidis - За субективизма на екипа ви знаем отдавна. За расизма ви също, за приятелските ви кръгове да не говорим!
15.11.2014 02:55
Без причини сме сложени под доживотен бан, да не излизаме на 1 стр. за да се веят там чалги , неактоални постинги и кичове на близките ви приятели и любовници от 4 години насам. Надписаните им гласове и прочита са смешни. Расизма, които показно демонстрирате из блога към нас пишещите от чужбина е станал фашистка традиция в блога. Умишленото лансиране на гербарски постинги от близки ви блоггери е очевадна. Делението на блогърите по партийна принадлежност и местоживеене от вас е печално. Смятате ли да продължавате с този селски и прост субективизъм? Да се гаврите с хората пишещи тук още???
цитирай
12. lidislidis - Вие отдавна сте за отнемане на лиценза на този т.н "блог.бг" ! Каква телевизия,каква радиоточка??
15.11.2014 03:26
Печалбата ви и гаврата с блогърите е голяма и престъпна! Всеки от колегите блогери я вижда ежедневно. Да го е срам човек да посочи линк на блога, къде пише!!! Субективизъм и простотия, връзки и парада им! Терор на потребителите! Това е истината за блог.бг.
цитирай
13. joysii - Тук виждам доста коментари на хора, ...
15.11.2014 11:13
Тук виждам доста коментари на хора, които проявяват някакво отношение към блог.бг. но НЕ ВИЖДАМ отговор на блог.бг. по проблемите залегнали в тези коментари. НЯМА диалог между екипа ръководещ сайта и блогърите, на които всъщност се дължи неговото съществуване.
цитирай
14. freeoldmen - 13. joysii Много правилно си отбелязала...
15.11.2014 15:30
Само дето грешиш за блогърите, че заради тях съществува сайта.
Спокойно могат и без нас, и натам вървят...
цитирай
15. blogbg - благодаря за изказаните мнения
17.11.2014 11:36
Здравейте блогъри,

Благодарим ви за изказаните мнения.

С течение на времето в проекта са се натрупали проблеми и предизвикателства, които заедно с вас трябва да разрешаваме.

Осъзнаваме, че в сегашния начин на попадане на блог постове на начална страница на проекта има нужда от подобрение. В тази връзка и предприехме инициативата за възраждане на блог вълните, като част от наличните функционалности на проекта blog.bg


С блог вълната ще се опитаме да дадем по - голяма видимост на качествените блог постове свързани с конкретната тема на вълната.

Като в процеса на развитие на инициативата, ще изградим и споделим с вас критериите, които ще се опитваме да наложим и следваме при избора на постове, за да попадат в конкретна вълна - тема на седмицата, както и начина на попадане на блог постове на начална страница по принцип.

В тази връзка и не бързаме да налагаме рестрикции или други ограничения за типа на блог постовете, които да бъдат предлагани от вас за добавяне в конкретната блог вълна тема на седмицата.

Самото добавяне на блог пост към конкретна блог вълна, тема на седмицата, ще става след прочитане на самия пост на потребител от наша страна, преценка дали поста е свързан с поставената тема в конкретната блог вълна.

Същевременно, за да може самия блог пост да бъде добавен от нас към вълната е нужно и самия блог пост да добавя стойност и да допринася за развитието на дискусията , като същевременно не съдържа обидно, вулгарно или открито невярно или клеветническо съдържание и не нарушава условията за ползване на blog.bg.


Същевременно се извиняваме на всички блогъри, затова че не сме били достатъчно активни в комуникацията си с тях, през изминалата година и половина и не сме се вслушвали в достатъчна степен в критиките им и в предложенията им към нас, като ще положим усилия да подобрим това.


цитирай
16. aip55 - Здравейте блогъри, Благодарим ви ...
17.11.2014 14:23
blogbg написа:
Здравейте блогъри,

Благодарим ви за изказаните мнения.

С течение на времето в проекта са се натрупали проблеми и предизвикателства, които заедно с вас трябва да разрешаваме.

Осъзнаваме, че в сегашния начин на попадане на блог постове на начална страница на проекта има нужда от подобрение. В тази връзка и предприехме инициативата за възраждане на блог вълните, като част от наличните функционалности на проекта blog.bg


С блог вълната ще се опитаме да дадем по - голяма видимост на качествените блог постове свързани с конкретната тема на вълната.

Като в процеса на развитие на инициативата, ще изградим и споделим с вас критериите, които ще се опитваме да наложим и следваме при избора на постове, за да попадат в конкретна вълна - тема на седмицата, както и начина на попадане на блог постове на начална страница по принцип.

В тази връзка и не бързаме да налагаме рестрикции или други ограничения за типа на блог постовете, които да бъдат предлагани от вас за добавяне в конкретната блог вълна тема на седмицата.

Самото добавяне на блог пост към конкретна блог вълна, тема на седмицата, ще става след прочитане на самия пост на потребител от наша страна, преценка дали поста е свързан с поставената тема в конкретната блог вълна.

Същевременно, за да може самия блог пост да бъде добавен от нас към вълната е нужно и самия блог пост да добавя стойност и да допринася за развитието на дискусията , като същевременно не съдържа обидно, вулгарно или открито невярно или клеветническо съдържание и не нарушава условията за ползване на blog.bg.


Същевременно се извиняваме на всички блогъри, затова че не сме били достатъчно активни в комуникацията си с тях, през изминалата година и половина и не сме се вслушвали в достатъчна степен в критиките им и в предложенията им към нас, като ще положим усилия да подобрим това.




Не е важно, че сте сгрешили в общуването с нас, а по-важно е да не се повтарят старите похвати.
Поздрав и успех в начинанието...!
цитирай
17. mar866 - ...
17.11.2014 17:38
Еййййй, ама вие живи ли сте?
Стига сте ни баламосвали с тези блог вълни:( И преди никой не им обръщаше внимание, защото бяха предимно копи/пейст. По-добре се погрижете за многопрофилността. Има начин, един потребител, един акаунт. Предполагам, че на вас ви е по-изгодно, все пак друго е да кажете 'нам колко си потребители, но това отблъсква истинските потребители. Докога на първа ще се мъдрят открито партийни пропаганди и реклами? Нали уж това е литературен блог?

Поздравления и за написалия поста. Доста по-грамотен е от предишните, които правеха по три правописни грешки в една дума. Ако оправи пунктуацията и..."понапълни" члена, направо "Пулицър" за правопис ще му връчим!

(цитат) ...въпреки, че не са били предложени...

- при "въпреки че, освен че, макар че" - пред "че" не се поставя запетая

(цитат) ...Същевременно, за да може самия блог пост да бъде добавен от нас към вълната е нужно и самия блог пост да добавя стойност

- самиЯТ блог, самиЯТ пост - кой? той! - подлог, а подлогът в м.р. винаги се членува.

Нищо лично, но мен неграмотността ме дразни:(
Успех в начинанието!
цитирай
18. dedenze - Какви вълни бе дами и господа собственици !?
18.11.2014 15:06
Мене сте ме скъсали от цензура и модерации, защото не съм евроатлант !? Спирате броячите на постингите, набутвате ги в трета глуха ! В днес.бг, триете коментарите ми, разпознавайки ги по ІР -то на компютъра!? Определено се страхувам, че един ден ще изтриете всичко, ще ме "баннете", защото съм ви политически неудобен ! Цензурата на бай Тошо, ряпа да яде, в сравнение с вашата ! Затова бавно и отчетливо ви казвам:
- Никой, няма право да налага мнение, да отстранява, наказва,(когато закона и правилата се спазват) да говори от последна инстанция, защото истината е относително понятие, измислено от хората и често коренно се мени с развитието на науката и обществото !
- Добрите медии са независими и обективни, не вземат стана, България във въздуха, не е такава медия, тя е бард на евроатлантизма, пречупен през българските мафиоинтереси !!!! Като пример, ето ви първа, огромна, страшна, "вълнообразна" вълна, която никога няма да отразите и подхванете: След като наш стратегически партньор е САЩ, членуваме в НАТО, предоставили сме им безвъзмездно военни бази, ЗАЩО НЕ ВЪВЕДЕМ 1:1, ТЯХНОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО У НАС ? Светът приема, че те имат най-добрата, пряка демокрация, работеща съдебна система, тотална, държавна защита по света на частния, американски бизнес с всички средства !? Екстрите също са много, много, много интересни - право за притежание на оръжие, смъртно наказание, съдебни заседатели определящи изхода на делата, интегрирана присъда без ограничение на годините затвор, разрешение за употреба и продажба на дрога за медицински нужди....
Много може да се изброява още, на децата вече е ясно, че техните закони са по- добри от нашите, техните медии са критични, свободни, разследващи независими, по- добри от тези на ЕС, когото на практика управляват финансово и политически! Направете я вълната с тази тема имам над 10 постинга подходящи за нея, още ще ви напиша, колегите блогъри също ще се включат! ?
цитирай
19. dedenze - Лесно се трие, ограничава, особено където няма демокрация !
18.11.2014 15:37
Всеки трябва да бъде лоялен към своите притежатели и господари ! Без да ни питате, вкарахте в нашите постинги реклами, печелете, мълчаливо се съгласихме, парите са нужни за поддържане на сайта!
Молбата ми е, да имаме техническа възможност за защита от рецидивисти, простаци и ненормалници, т.е. да можем предварително да ограничим достъпа им, коментарите и оценките чрез никовете им! Нека четат, нека се просвещават, но не бива да мърсят и пречат на популяризирането на постингите!
Дайте възможност за подреждане по броя на посещенията и оценките, а не по време, в отделните категории на постингите поне за годишен период !
Не набутвайте вашите обръщения и съобщения в категория други, там се чете случайно, направете си специален ред в някоя колона, преиздайте правилата, стига писане на латиница, псувни и пошли гадории..., там модерирайте!
Разделете блога на авторски постинги и преводи, препечатките копи -пейст, "просветителите" без грам авторство, които сега задръстват сайта да са на друго място !
Въведете нови категории като - направи си сам, физика, математика, астрономия, здраве, религия, философия....., принудете блогърите да се съобразяват с тематиката, защото е смешно в политика да четеш за оргазмите на Ганка, мислите ли, че някой има време да се рови из помиите на категория други!?
Качество е нужно, препубликуване в други медии, за популяризиране на сайта, за придаване на обществена значимост и привличане на нови потребители! Отличете най-четените, актуалните с високи оценки, коментари и значимост, има и чисто морални награди, за мен и мойта възраст, парите не са от съществено значение! Духовното което е унищожено и изчезнало е много по- важно !
цитирай
20. bgman13 - Ако сериозно сте решили да пос...
23.11.2014 17:13
tutankhamon661 написа:

Ако сериозно сте решили да поставяте тема на седмицата, ще е хубаво да определите минимален брой думи, за да влезе дадена публикация в темата.


цитат от blogbg:"като същевременно не съдържа убидно, вулгарно или открито невярно или клеветническо съдържание и не нарушава условията за ползване на blog.bg."

На времето съм чул за един случай с Радой Ралин. Искал да му дадат думата на трибуната на някаква сбирка през комунизма. Да кажел няколко изречения. Ама водещия се правел на три и половина и не му давал. Радой рекъл "Само едно изречение." - Пак не му дали думата. "Една дума" Тоя път ми дали - за една дума. Радой Ралин излязал на трибуната и рекъл "Влас-ти-тут-ка!"
цитирай
21. platttonnn - Здравейте,
26.11.2014 08:41
всичко това е добре,но трябва да помислите и за стимул за блогърите,след като ни отнехте адсенс. Аз имам до хиляда читатели дневно,без усилие,мога да ги увелича няколко пъти,ако имам интерес. В противен случай,ще загубите смисленото,и ще остане само баналното.
цитирай
22. min4o - Защо модераторите не си гледат работата
04.12.2014 22:09
и позволяват блога да се превръща в поле за реклами?
Какво ще кажете за това?

http://rumina93.blog.bg/profile.php
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: blogbg
Категория: Технологии
Прочетен: 2021096
Постинги: 87
Коментари: 2128
Гласове: 4885
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031