Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.06.2015 17:34 - Актуализирани правила за ползване на сайта blog.bg
Автор: blogbg Категория: Други   
Прочетен: 18067 Коментари: 22 Гласове:
17

Последна промяна: 20.06.2015 10:39


 Уважаеми блогъри,
Още от самото си създаване, Blog.bg e територия на свободно изразяване на мнения, на споделяне на идеи, коментари и разнообразна и интересна информация. Blog.bg е и място, където има дискусии и дебати, НО само в границите на добрия тон, възпитанието и зачитането на правата и достойнството на другите. Това е и причината, да напомним на всички от вас, че като част от потребителите на Blog.bg, вие сте се съгласили с общите условия за ползване на сайта.

Публикуваме ги отново, за да продължим традицията на добър тон и качествено съдържание в Blog.bg.
Благодарим ви предварително.


 

Инвестор.БГ АД („Инвестор") ви поздравява, че сте решили да използвате един от нашите сайтове.

Моля прочетете Универсалните условия за използването от Ваша страна на продуктите, софтуера, услугите и уебсайтовете от групата на Инвестор.БГ АД на http://ibg.bg/id-157 и допълнителните условия за използването на сайта Blog.bg, намиращи се на тази страница. Универсалните условия, заедно с допълнителните условия, представляват споразумение с правнообвързваща сила между Вас и Инвестор по отношение на използването на услугите от Ваша страна. Важно е да отделите време да ги прочетете внимателно.
Ако не приемате Универсалните условия на Инвестор.бг и допълнителните условия за използването на сайта Blog.bg, намиращи се на тази страница, моля не използвайте сайта! Използването на blog.bg ще се счита за израз на съгласие с посочените условия!



Допълнителни условия:



Споразумението за ползване и неговите условия се отнасят за всички потребители на Blog.bg.

Blog.bg е портал, в който се предоставя услугата хостинг на блог. Ползването на услугата е безплатно. Услугата, предоставяна от „Инвестор.БГ” АД /наричано по-нататък Blog.bg/, се предлага "във вида, в който е".

Регистрирайки се в Blog.bg вие се съгласявате, че няма да публикувате текстове и/или изображения с порнографски характер, подтикващи към насилие, етническа, расова и/или религиозна нетърпимост и всякакви материали, които са в разрез с българското законодателство.

Същите изисквания се отнасят и за информацията, разпространявана чрез системата за лични съобщения на Blog.bg.

Като потребител на Blog.bg вие се съгласявате да не публикувате и разпространявате материали, текстове и/или изображения в разрез със закона за авторското право и сродните му права.

Инвестор.бг АД не носи отговорност за съдържанието на публикациите в блоговете в Blog.bg. При нарушаване на авторските права Инвестор.бг АД има право да свали от сайта материал, само след уведомление от собственика на авторските права на материала, постъпило в писменна форма в офиса на дружестовотo или на имейл

blog@investor.bg, подписано от официален представител на автора.

Авторските права върху публикациите в блогове в Blog.bg принадлежат на техните автори. Blog.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в блоговете материали.

Всеки регистриран потребител има свое уникално потребителско име и парола за достъп.

Запазването на конфиденциалността на потребителската парола за достъп е отговорност на потребителя.

Потребителя е отговорен за всички действия, извършени през неговия акаунт. Модерирането от потребителя на коментари след постинг в неговия блог е право и отговорност на самия потребител.

Blog.bg не носи отговорност в случай на загубена информация или на невъзможност за запазване на информация, въведена в Blog.bg.

С ползване на услугите на Blog.bg, вие предоставяте правото на "Инвестор.бг" АД да публикува постинги от сайта Blog.bg в останалите сайтове на групата, без изричното съгласие на автора, като е длъжна да окаже неговото име и да публикува линк към съответният блог в Blog.bg, освен ако потребителят изрично не е упоменал друго, чрез системата на Blog.bg с линк публикуваното от вас съдържание.

Възпроизвеждането и копирането на материали от този сайт, включително по актуални икономически, политически или религиозни теми, без предварителното съгласие на "Инвестор.бг" АД, е забранено.

Потребители нарушаващи тези правила ще бъдат предупреждавани, а при системно нарушаване – изтривани.

 

Недопустимо съдържание

Blog.bg, макар да предоставя свобода на словото, си запазва правото да изтрива материали и регистрации на потребители, които са нарушили някое от следните условия:

1. Публикуват материали, които са в разрез с Конституцията и законите на страната, особено в частта им за защита от дискриминация по всякакъв признак, подстрекаване към насилие и извършване на престъпления, както и със Закона за авторските и сродните му права.

2. Рекламни блогове не се толерират. Модераторите на Blog.bg си запазват правото да изтриват всеки постинг, коментар или блог с пряка или косвена комерсиална цел.

3. Потребителските постинги трябва да показват уважение към другите потребители. Заплашителни, оскърбителни и вулгарни постинги и коментари, както и такива, насочени срещу честта, достойнството или доброто име на друг потребител или собствениците на сайта, няма да бъдат толерирани и ще бъдат премахвани.

4. Постинги съдържащи само линк към друг сайт или сайтове, както и постинги имащи единствено и само цел SEO оптимизация.

Реклама в Blog.bg – Investor.bg има право да публикува рекламни съобщения във всички постинги и страници в Blog.bg. Всички потребители имат право да излъчват собствени реклами използвайки рекламната системата на Google AdSense.

Безсмислените и повтарящи се постинги няма да бъдат допускани, като модераторите си запазват правото да премахват такива постинги по всяко време.

Екипът на Blog.bg има право да налага БАН (блокиране на достъпа до начална страница, класации и някои функционалности) при грубо или системно нарушение на горните правила от страна на потребител.

За целите на настоящото Споразумение „грубо нарушение” се има предвид: публикуване на постинги, коментари и лични съобщения, неотговарящи на изискванията на Blog.bg, дори и след като потребителя е предупреден от екипа на сайта, за нарушаване на Споразуманието за ползване. „Системно нарушение” означава изпращане на две или повече предупреждения.

Решението на модератор за предупреждение на потребител, за изтриване или редактиране на постинг е окончателно и не подлежи на преразглеждане.

Желателно е:

1. Постингите Ви да са написани грамотно. Неграмотното използване на български език винаги впечатлява повече от самия постинг.

2. Текстовете на постингите да бъдат на български език. Препоръчително е да бъдат изписани на кирилица.

3. Заглавието на нов постинг трябва да е изписано на кирилица.

Постингите трябва да са в съответната категория на Blog.bg. Потребителите трябва да се запознаят със заглавието и видовете съдържание на категорията преди да постват в нея.

Заглавието на нов постинг трябва да е подходящо, кратко и описателно.


„Инвестор.БГ” АД си запазва правото едностранно да променя условията на настоящото Споразумение. Всяка такава промяна влиза в сила незабавно за всички потребители на сайта Blog.bg.


 


 




Гласувай:
21


Вълнообразно


1. nomer1edno - 19. 02 18:19 - Увеличете посещен...
19.06.2015 18:52
19.02 18:19 - Увеличете посещенията в блоговете си с


обновяване на старите постинги в тях


кОЕ Е ВЯРНОТО?
цитирай
2. freeoldmen - Специално за Вас активирам пак акаунта си.
19.06.2015 19:09
Добре сте дошли след години отсъствие отново в блога си.
Хубаво е, че ни указвате директно позицията си- на кой не му понася, да се изнася.
Авторитарното ви поведение, подплатено с нулеви професионални качества,
ярко блести на фона на все по-скапващия се интерес към блога ви.
Тези правила, които безцеремонно налагате, струват по-малко от употребявана тоалетна хартия.
Защото самите вие не ги спазвате.
В блога от години се вихри простотия, обиди, липса на елементарно възпитание.
Вашите модератори си трайкат или се включват активно чрез
провокации във вакханалията.
Очевидна политика на блога ви е насъскването на хората един срещу друг.

И понеже в правилата ви пише, че сте длъжни да предупредите два пъти, преди да
изтриете блог, ви питам:
Предупредихте ли блогъра андрешко, преди да го изтриете?
Колко пъти?

За изненаданите от моята позиция, че визирам тъкмо андрешко, да им
припомня, че според мен многомашинници като споменатия изобщо
нямат място в блога, но примерът е пресен, ако блог.бг отговори честно,
дори скръбна креатура като андрешко може да послужи за пример как се
действа против правилата.

И да не забравя другият начин, по който "хитрите" ви модератори
заобикалят правилата ви.
Напомпване на нежелан постинг, за да излезе на първа страница за кратко време,
след това моментално отнемане на "медалчетата", което директно го праща в
трета глуха, без да е изтрит.
Хитро, а? И при жалба, отговорът е "постинга не е изтрит".
Само дето изчезва от всички класации и човек
трябва да влезне специално в съответният блог,
за да го прочете.

Оправете си визията, стегнете/или заменете/ си модераторите и чудесната платформа ще ви се отблагодари...


цитирай
3. hloris - Аз искам да попитам
19.06.2015 19:23
нещо във връзка с многопрофилността,а именно:
Не е ли крайно време да се въведат някакви ограничения за това от колко ника може да пише един потребител,като по този начин се въведе някаква прозрачност м/у
потребителите тук,примерно един потребител да може да пише най-много от два ника,при това да са оповестени публично от него,избягвайки по този начин много дразги и недоразумения м/у отделните потребители...

И кога,и възможно ли е да се въведе такава опция,че определен потребител да бъде блокиран от автора на блога на лс,защото много често именно те стават причина
за доста недоразумения м/у потребителите...

Благодаря предварително!

С уважение: Елица Йорданова
цитирай
4. ivoki - Не видях нито едно задължение на ...
19.06.2015 19:43
Не видях нито едно задължение на blog.bg
За необяснимите нереални статистики, за напомпани постинги / за 1 час над 5000 гласувания/ За липсата на реално показване на харесванията в статистиката и още и още и още. А за липсата на възможност да блокираме блогъри с неадекватно, нецензурно, агресивно поведение??? Един хостинг с правила е договор между две пълноправни страни, а не едностранно наложен ултиматум, който се прилага по решение на "мъдри" модератори........
Предполагам, какво ще ми се случи, след този коментар .....
цитирай
5. ivoki - freeoldmen, hloris, lidislidis
19.06.2015 19:48
ПОДКРЕПЯМ !!!
цитирай
6. silviia - ?
19.06.2015 20:30
Аз събирам в блога си линкове към музика, най-често, които използвам и за лично ползване - слушам ги на едно място, без да се ровя в нета. И понеже музиката често е на рок групи, част от заглавията са на латиница.
Следвайки логиката на горните правила, би трябвало да ме изтриете. Въпрос - ЗАЩО? Нещо лошо да има в блога ми? Или натоварвам прекомерно паметта на blog. bg?
Да не говорим, че години наред бях обиждана и ругана на ,,лични,, без изобщо на някой модератор да му направи впечатление. И че няколко пъти са ми трили целия блог ей така, без една дума обяснение.
Извинявайте, но този постинг е най-малкото смешен. Заглавия на кирилица?:) Ето едно - ,,Нокинг он дъ хевънс дор - Джи Ен Ар,,.
цитирай
7. silviia - .
19.06.2015 20:38
Припомням Ви, също така, че Вие самите сте дали опция за свързване чрез линк с друг сайт. Тогава защо постингът да не съдържа само линк? А ,,звездичките и ,,точките,, броят ли се за постинг или и те са недопустими, ако не са изписани в режим ,,кирилица,,?:)
цитирай
8. zlatkostanoev - Въпрос:
19.06.2015 21:20
Толерирате ли публикации на турски език?
Това, в момента, е на първа страница –01:42 - Anadolu Efes Pinar Karsiyaka Maci Canli Izle 19/6/2015
цитирай
9. f873 - Тариката вика газете слепците! - ...
19.06.2015 21:32
Тариката вика газете слепците! - следното е копирано от вашата "Първа" в която от няколко години се излагате като семкаджии.
Имате и други "кусури", но за сега ще се огранича в коментара.


___________________________________________________________________________

Последно прегледани

ТАЙНИТЕ НА ЕВРЕЙСКИ ПАРИ / ЕВРЕЙСКОТО БАНКЕРСТВО ПРИТЕЖАВАТ AMERICA И КОНТРОЛИРАТ ИЗБОРИТЕ Автор: budha2 от nikikm
Ние сме от един свят и се стремим към мирно, съседско сътрудничество от lidislidis

„Войната в небесата“ Втора част от thexman86

Нацистките изобретения - реалност или легенди от anonymous3

БЯС В ДО МАЖОР от 4udovi6teto

Актуализирани правила за ползване на сайта blog.bg от blogbg ------>>>> ?!?!?!

ИСТИНСКИТЕ ГРАНИЦИ НА СТАРА ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ от shtaparov

Когато българинът е съчинил поговорката: "Който не работи, не трябва да яде", кой е правел инвестиции и е създавал работни места? от slavimirgenchev1953

Циганската инвазия ANONYMOUS BULGARIA от nikikm

Anadolu Efes Pinar Karsiyaka Maci Canli Izle 19/6/2015 от canlimacizle


___________________________________________________________________________

http://blogbgarray.blog.bg/drugi/2015/06/19/aktualizirani-pravila-za-polzvane-na-saita-blog-bg.1370270

___________________________________________________________________________

http://blogbgARRAY.blog.bg/drugi

.... Ето къде е първото което блог.бг трябва да си оправи защото всеки кликнал на пост от блог.бг без да види това "ARRAY" увеличава кликовете за сайта.
Нека да започнем с това въвеждане в заблуждение на всеки посетител.
Нека който търси коректност - първо сам да я предостави.
цитирай
10. getmans1 - Смешен плач, Фрий и не само смешен а двуличен и позорен, блог.бг вече е по ваш тертип, няма „андрешко“ когото докладвахте, няма пискова, тачков и много други
19.06.2015 22:53
freeoldmen написа:
Добре сте дошли след години отсъствие отново в блога си.
Хубаво е, че ни указвате директно позицията си- на кой не му понася, да се изнася.
Авторитарното ви поведение, подплатено с нулеви професионални качества,
ярко блести на фона на все по-скапващия се интерес към блога ви.
Тези правила, които безцеремонно налагате, струват по-малко от употребявана тоалетна хартия.
Защото самите вие не ги спазвате.
В блога от години се вихри простотия, обиди, липса на елементарно възпитание.
Вашите модератори си трайкат или се включват активно чрез
провокации във вакханалията.
Очевидна политика на блога ви е насъскването на хората един срещу друг.

И понеже в правилата ви пише, че сте длъжни да предупредите два пъти, преди да
изтриете блог, ви питам:
Предупредихте ли блогъра андрешко, преди да го изтриете?
Колко пъти?

За изненаданите от моята позиция, че визирам тъкмо андрешко, да им
припомня, че според мен многомашинници като споменатия изобщо
нямат място в блога, но примерът е пресен, ако блог.бг отговори честно,
дори скръбна креатура като андрешко може да послужи за пример как се
действа против правилата.

И да не забравя другият начин, по който "хитрите" ви модератори
заобикалят правилата ви.
Напомпване на нежелан постинг, за да излезе на първа страница за кратко време,
след това моментално отнемане на "медалчетата", което директно го праща в
трета глуха, без да е изтрит.
Хитро, а? И при жалба, отговорът е "постинга не е изтрит".
Само дето изчезва от всички класации и човек
трябва да влезне специално в съответният блог,
за да го прочете.

Оправете си визията, стегнете/или заменете/ си модераторите и чудесната платформа ще ви се отблагодари...


... но има:
НАЙ-АКТИВНИ
xodjov
nikikm
ambroziia
bogolubie
varg1
thewildrose
legna
velnet
zahariada
sani110
Годишна кл ............ срещу които ТИ не протестираш. Андрешко имаше коментар и мнение, тия „работят по „опорни точки“ които са удобни.


цитирай
11. getmans1 - Никога не съм бил предупреждаван или уведомяван защо мой постинг е изтрит ...
19.06.2015 23:16
„За целите на настоящото Споразумение „грубо нарушение” се има предвид: публикуване на постинги, коментари и лични съобщения, неотговарящи на изискванията на Blog.bg, дори и след като потребителя е предупреден от екипа на сайта, за нарушаване на Споразуманието за ползване. „Системно нарушение” означава изпращане на две или повече предупреждения.

Решението на модератор за предупреждение на потребител, за изтриване или редактиране на постинг е окончателно и не подлежи на преразглеждане.“

... изтриван съм заради обръщение „идиот“, заради израза „ Хикс Игрек Й“ но Президента сравнен с „ХУЙ“ стоя 24 часа на „Първа“ и Вие ме умолявате да спазвам Конституцията !?

По-добре Г-да, Вие да си разчистите оборчето и да си спазвате Вашите правила отколкото да ни ги припомняте, ние дето сме останали тук и без това скачаме според тоягата Ви!
цитирай
12. freeoldmen - Малък офтопик.
19.06.2015 23:44
getmans, да не би да си идиот?
За първи път от години блог.бг ни ощастливи с някакво изявление,
а ти реши, че аз съм ти виновен за нещо?
Стегни се, дай някакво конструктивно мнение, ако можеш.
Отърси се от аналното възприятие, подтисни гейските емоции и ме подкрепи,
поне в частта за андрешко.
Подочул съм, че трудно е за екземпляри като теб да контролират чувствата си,
но пробвай се...
цитирай
13. podvodni - Алоууу, съблогърчетата, какво се ...
20.06.2015 02:03
Алоууу, съблогърчетата, какво се форсирате бе ?
Или по-точно - що се правите на ощипани моми ?
Мигар не знаете каква е действетелността ?
Искали спазване на правлата за всички !!!
Наивници!
Само и посочете къде има такова животно ?
Аз ще ви кажа - нигде!
Клко пъти ви казвахме ( аз и такива като мен които пренебрежително наричате - любители на конспирациите) че това е действителността - каквото горе - това и долу!
А за да стане ясно ще го предам малко по-подробно.
Инвестора, чрез Блог.бг ( негова собственост) си прави кинти. Бизнес!
А да има кинти трябва да има рекламодатели. А за да има рекламодатели, трябва да има посещения в платформата ( къде истински, къде напомпани - химерни).
Речено-сторено - посеения бол. Но за да бъде далаверката по-хващаща дикиш се допускат и провокират аки словстни изливания на помии между блогърите.
Т.е. дето има интрига - таме интересно.
Горе-долу интернет изпълнение на телевизионн реалити шоу под диригентството на Магърдич Халваджиян.
И така, рекламодателите дават кинтите за всякакви реклами и Инвестор печели.
Пак казвам - нио лично, просто бизнес.
Даже ако това е свързано с потъпкването и неспазването на собствените правила.
Но така е на всякъде.
Нима не е такав страната ни! А в ЕС? В САЩ?
Просто, нищо ново под слънцета.
Този който е силен - той определя правилата във всеки един момент. Едностранно.
Ми писоно си е, черно на бяло - четете бе!
Горе долу се получава същото - в САЩ тряпат демонстрантите като яребици, щото нарушавали установеният ред, но в Русия демонстрантите трябва да бъдат неприконсовени щото се борили за правта си.
НСР в действие? Мини вариант - Блог.бг.
И още - като не ви харесва, аде - кой от къде е.
А не като разни знайковци и пундрели дето оревават ортаръка, че видиш ли Блог.бг. яко се срива.
Ми какво ви интересува това - да се срива.
Или някой други дето са загрижени за здравето ва блога, но същевременно правят конкурентни 2, 20 или 200 платформи.
Хи-хи-хи - искаме конкурентна среда та да се развива икономиката.
цитирай
14. saankii - поздрави ,подводни !!
20.06.2015 09:33
Аман от дефектни български ракети..и реотани
направи си „Космос “ ,бе въздухар георге...
8 год дрънкаш тук глупотевини ...Хай мен бил????
хахахахах хохоххоохох.....
цитирай
15. anin - Здравейте, и аз да се включа в оплакването :)
20.06.2015 10:27
Много често ми се случва да не си виждам коментарите, а нечии чужди, които дори бих могла да изтрия или редактирам - не съм го правила досега и няма да го направя, не е коректно.
Освен това, понякога е трудно и бавно писането, дори и да не съм с бавен интернет, когато изпратя коментара, в началото се вижда ника ми /при мен в мои коментари/, а по-късно като погледна при когото съм писала, когато вече е одобрен, съм излезнала анонимна :(.
Ползвам Гугъл Хром и доста неща не мога да правя тук, това след време би ли се променило? /надявам се :))/
anin

цитирай
16. tikoev - До 23 Ами те са абсолютно анони...
20.06.2015 11:52
До 23
Ами те са абсолютно анонимни, но искат да развеят непраните ви гащи за да спечелят някое и друго юро! :)
цитирай
17. milady - колежке....Г/анке , и аз имам гугъл хром и никакви бъгове .Лапсуса е у теб /хеххе
20.06.2015 12:49
....
Koйто не мое си намести наклона на късата пишка ,
той тръгнал , да оПравя чуждия “космос“ ....
...пуста чекиджийска орисия ....
цитирай
18. joysii - Ръководството на сайта може, ес...
20.06.2015 18:15
Ръководството на сайта може,естествено, да създава и публикува всякакви правила. Но предвид тези,които прочетох в постинга, блогбегето ще си остане скучно и тъповато място. За творческите натури, за прямите и откровени хора атмосферата на сайта се оказва потискаща и твърде ограничаваща всеки свободолюбив дух.
цитирай
19. bryunetsnakovalnia10 - Обещах Ви коментари. Започвам ги.
20.06.2015 19:45
Извинявам се не на Вас, "Инвестор", а на четящите ме блогъри ( далеч съм от мисълта, че всички ме четат и съм им симпатичен, напротив - зная, че това не е така и дори това ме радва :), че предполагаемите 3-4 коментара едва ли ще ги напиша наведнъж и днес.
Но все от някъде трябва да започнем, нали така?!
Добро начало е това:
http://blogbg.blog.bg/technology/2015/06/20/aktualizaciia-na-pravilata.1370559
( както и естественият ми въпрос отдолу :)
Този ми коментар ще е общ.
Последващите ще са погледнати през призмата на технологиите и правото.
Та:
Изказвате мнението, какво е блог.бг още от самото му създаване, нали така?!
Кой от първоначалният екип на платформата е в настоящия, че да е релевантно да го напишете това?!
Нова година 2006-та някой от настоящият екип помни ли я?!
Помни ли Георги Георгиев?!

"Инвестор",
след като този Ви постинг започва с "Уважаеми блогъри," - не мислите ли, че трябва да изказвате уважението си, като се включвате в дискусията и отговаряте на въпросите на "уважаемите" за Вас блогъри?!
Не визирам моите въпроси - има десетки нагоре зададени. Боли то в явна форма, като въпроси - било то в неявна.
Та?!
Ще проявите ли уважението си или просто така, за шаблона?!

"Това е и причината, да напомним на всички от вас, че като част от потребителите на Blog.bg, вие сте се съгласили с общите условия за ползване на сайта."
Опааа. Нещо не ми харесва това изречение.
Ако НИЕ, БЛОГЪРИТЕ, сме ЧАСТ от потребителите на блог.бг, то КОИ СА ОСТАНАЛАТА ЧАСТ?!
ВИЕ?!
В лицето на Вашите модератори, които отново изказвам мнението си, че изпълняват и функции на активно пишещи под различни НИК-ове.
Принципно в това няма нищо незаконно (и лошо), но като ПУБЛИЧНА платформа е релевантно Вие да разкриете кои са, особено когато има директна подкана от страна на потребителите.
Имам предвид да разкриете кои са НИК-овете, а не реалните самоличности зад тях.
Защо ли?!
ЗА ДА ДАДЕТЕ ПРОЗРАЧНОСТ!
За да може да Ви се вярва, че:
цитирай
20. bryunetsnakovalnia10 - За да може да Ви се вярва, че
20.06.2015 20:02
"няма да публикувате текстове и/или изображения с порнографски характер, подтикващи към насилие, етническа, расова и/или религиозна нетърпимост и всякакви материали, които са в разрез с българското законодателство." не са просто думи и те не се погазват от същите тези НИК-ове, които аз твърдя, че имате.
Докажете, че греша ( че няма такива ) или, ако не греша, то ги оповестете, за да се убедим, че не са именно те едни от насаждащите това, което се шири в блог.бг, а Вие твърдите, че не трябва.
Нали знаете на какво е израз мълчанието?!
( съгласие и с двете ми твърдения )

"Благодарим ви предварително."
Благодарите ни за какво?!
Че сте ги публикували ли?!
Или, че се ангажираме да ги спазваме?!
Защото, ако е за второто, то ответния въпрос е "Вие спазвате ли ги и ще ги спазвате ли?!"
Защото аз твърдя, че досега не сте ги спазвали и тепърва отново няма да ги спазвате.
И дори стоящите под този постинг коментари от вида ( цитирам една персона тук, в блог.бг, която често е ставала лице на платформата ):
" 16. saankii - поздрави ,подводни !!
09:33
Аман от дефектни български ракети..и реотани
направи си „Космос “ ,бе въздухар георге...
8 год дрънкаш тук глупотевини ...Хай мен бил????
хахахахах хохоххоохох....."

и

" 20. milady - колежке....Г/анке , и аз имам гугъл хром и никакви бъгове .Лапсуса е у теб /хеххе
12:49
....
Koйто не мое си намести наклона на късата пишка ,
той тръгнал , да оПравя чуждия “космос“ ....
...пуста чекиджийска орисия ...."

са не само в разрез с именно цитираните от Вас правила, а се явяват ПОДИГРАВКА със същото това "Уважаеми блогъри,"...
С "Потребители нарушаващи тези правила ще бъдат предупреждавани, а при системно нарушаване – изтривани."
( и поне още 3 на брой :)
Или греша?!
цитирай
21. anin - Внимавай, Санке!
20.06.2015 21:58
Моля, Блог.Бг да накажат Санкито, защото пише вулгарно и обидно!
Натъркайте й езика с лютива чушка, намажете й косата с катран, също може и 10 тояги на голо дупе!!

С уважение: anin
цитирай
22. bryunetsnakovalnia10 - @ 15 и 25:
21.06.2015 02:20
Подводни, нищо лично, но нито ги разбираш (правилно) нещата във виртуалната среда, нито пък имаш достатъчно опит и наблюдение (включително как са поставени в цитираните от теб ЕС и САЩ).
Говориш гротески.
И както вече ти го казах в следващ дублиран постинг - като 11 годишен хлапак.
Сега: Аз съм се правил на какъв ли не тук.
Но ключовата фраза е "съм се правил".
"Тук" също.
Защото като имаш наблюденията, че да изказваш мнения, които да се опитваш да "налагаш" като меродавни: ми покажи поне една моя Виртуална самоличност в някой европейски, канадски или щатски форум.
(Риторика, Подводни, риторика.)


Ин, надявам се да приемеш коментара ми като приятелски, защото той е такъв.
Ти осъзнаваш ли, че си една от тези, които "Инвестор" би следвало да изтрият, ако спазват малоумните си правила?!
Ако не го - прочети им правилата отново и погледни блога си в последно време.
(не го загледах по-назад, но с това, което си публикувала последните месеци...)

Отново повтарям: Думите ми към теб са приятелски.
И моля да ме извиниш, че си била една от многото, които съм бил готов и съм "пожертвал".
Някъде бях казал, че това не мога да направя с много малко и много близки (може и само на Сърето ми) хора.
Реално 2-3 Приятели, още толкова роднини, изрично подчертавам Децата ми и... Санкии естествено.
И като казах "Санкии" та да помоля:
Санкии е Образ.
Нещо свято за мен.
Не си позволявай моля те да наричаш така Юлия, защото тя няма нищо общо с този Образ.
Дори напротив - "мърси" го, но в името именно на свободата на словото и други бля-бля и тъй като с това най-вече не нарушава никакъв Закон - съм се "примирил" с обстоятелството да "издевателства" над този скъп за мен Образ.

Надявам се да се съобразиш с молбата ми.

ПС: Всъщност да допълня, че не само "Инвестор" би следвало да те изтрият както казах по малоумните им правила, а би следвало да попаднеш и под ударите на Закона.
Е... не, че ще ти направят нещо, освен едно предупреждение и вкарване в определен списък, но държех да ти го кажа
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: blogbg
Категория: Технологии
Прочетен: 2021339
Постинги: 87
Коментари: 2128
Гласове: 4885
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031