Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.11.2016 19:49 - Ориана Фалачи предсказва...
Автор: alchemist Категория: Други   
Прочетен: 5500 Коментари: 1 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 "Нека бъдем ясни: аз се радвам, че Саддам Хюсеин е отстранен. И въпреки че нюрнбергските процеси предизвикват у мен сериозен дискомфорт, неудобство, което изпитвам, като си помисля още за времето, когато древните римляни прекарвали на своите триумфални шествия окованите във вериги противници, няма да страдам, когато той бъде осъден. Напротив, ще измърморя: „Този път късметът му не проработи. Колко много саддамхюсеиновци са угаснали и гаснат в собствените си легла!”.

НО цената на неговото отстраняване е прекалено висока. Ислямският тероризъм се разраства, мъртвите родиха други мъртви, продължават да раждат мъртви и ще раждат все повече мъртви.

И както ПРЕДРИЧАМ в онази статия, рано или късно ще се събудим с една Ислямска република Ирак. С държава, в която моллите /приблизително е мюсюлмански свещеник и теолог в едно, бел. е моя - MD/ и имамите налагат фереджета, убиват с камъни жените, които посещават фризьор, бесят хора по стадионите. Тъй че съвсем спокойно можехме да го оставим Саддам Хюсеин.

ЧУЙТЕ, няма да се изморя да повтарям: демокрацията НЕ МОЖЕ да бъде подарена като парче шоколад. Демокрацията ТРЯБВА да бъде завоювана. За да бъде завоювана, трябва да бъде желана. За да бъде желана, трябва да знаеш какво представлява.

Иракчаните не знаят какво представлява тя. Още по-малко я разбират. И като последица от това - не я искат. Не толкова защото са били отучени от една изключително жестока диктатура, продължила двайсет и четири години, колкото ЗАЩОТО СА мюсюлмани: подчинени на теокрацията, неспособни да избират собствената си съдба. Теокрацията НЯМА да те научи да разсъждаваш, да избираш, да решаваш собствения си живот.

Тя учи да се подчиняваш, да търпиш, да обслужваш един бог, който контролира всеки момент и всеки аспект от твоя живот, един тиранин много по-лош от Саддам Хюсеин. Може би това ще се промени след един - два века. Светът изглежда доста бързо се развива. Но днес реалността е такава, ако не го признаем, значи сме демагози.

Вчера гледах документален филм, в който една интелигентна и образована жена, архитект от Багдад, облечена в дрехите, определени от КОРАНА, каза:
„Много се надявам, че ние ще постигнем демокрацията. Разбира се, демокрация от ислямски тип”. ИСЛЯМСКИ ТИП. Тоест управлявана от молли, имами, законите на Мохамед, на господ, който е абсолютен господар. Пълна тъпотия е илюзията, че тези избори могат да променят нещо.

Как бихме могли да се борим с техния тероризъм - ТЕРОРИЗЪМ, който ни коли, реже ни главите, взривява ни със стотици, с хиляди наведнъж? Наистина ли с целувки и прегръдки, с прошка, с да-се-обичаме-много на папа Войтила /Йоан Павел Втори, бел. MD/ ? Да не би сега вече да е забранено и да се защитаваме, когато искат да ни убият?!?

Каква Европа? ЕВРОПА Я НЯМА вече. Има Еврабия. Какво разбирате под Европа? Този така наречен Европейски съюз с неговата смешна, непочтена конституция, която оставя настрана, тоест отрича нашите християнски корени, нашата същност? Както вече казах, Европейският съюз е просто един финансов клуб. Клуб, пожелан от вечните господари на този континент, тоест от Франция и Германия. Това е лъжа, с нея трябва да се задържи на крака проклетото евро, да се утвърди антиамериканизмът, ненавистта към Запада. Извинение, за да се плащат огромни заплати, освободени от данъци, на евродепутати, които заедно с чиновниците на Европейската комисия си живуркат в Брюксел. Това е номер да си навират носа в нашите джобове и да тъпчат организмите ни с генномодифицирани храни.

Вярвах, когато все още беше Европа, когато не беше станала Еврабия. Боже мой, ОЩЕ ОТ ДЕТЕ вярвах в нея. Не напразно съм възпитавана в принципите на европейски федерализъм. Толкова много вярвах, че когато в Америка някой таксиметров шофьор ме питаше от каква националност съм, отговарях: „европейка”.

Не казвах „италианка”. Казвах „ЕВРОПЕЙКА”. Сега казвам „италианка” и толкова. Не искам дори словесна връзка с ЛЪЖАТА. Още повече че това е лъжа, която няма да трае дълго. Защото (казвам го още в „Ярост и гордост”, но го повтарям отново, за да видя дали ще влезе в тиквите на тия, дето се правят на глухи) нациите не могат да премахнат своя език, своето минало, своята гордост, своите закони, своите навици, своето Отечество, за да станат песъчинки в едно суперотечество. В една супернация, в една супердържава, където се говорят около четирийсет езика, но имат значение само френският, немският и арабският.

Месо, което вече не е месо, риба, която вече не е риба, зеленчуци, които вече не са зеленчуци, пармезан, който вече не е пармезан, мляко, което вече не е мляко, вино, което вече не е вино. Така новите поколения, освен че израстват, без да знаят вкуса на истината, не научават и какъв е вкусът на добрата храна. И заедно с рака на душата телата им също се разболяват. Но най-вече това е инструмент да се пропускат все повече завоеватели на нашата територия, да им се позволи да обикалят из нашия дом без никакви пречки."

По мотиви от "Ориана Фалачи разговаря със себе си. Апокалипсис."




Гласувай:
9



1. krumbelosvet - Госпожата италианка едва ли се лъже, би било прекалено.
21.11.2016 09:04
ТЯ ЛЪЖЕ, че Европа е на Германия и Франция. НЕ, НА С А Щ е.
И в Европа не са важни "френският, немският и арабският", важен е АНГЛИЙСКИЯТ, по липса на американски.
НО МАСКАТА на "италианката" пада, когато нарича еврото "проклето". Еврото вече умира, заедно с Европа. В ИНТЕРЕС НА Д О Л А Р А.
Да, европейският проект, може би не умишлено, е АНТИАМЕРИКАНСКИ, а еврото е анти-доларово. Затова умират и двете. Каубоят, оглавен от ФР, им видя сметката.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: alchemist
Категория: Други
Прочетен: 2391556
Постинги: 1970
Коментари: 1584
Гласове: 30179
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031