Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.07.2011 12:38 - Искане за коментар - лицензия на авторските права
Автор: blogbg Категория: Новини   
Прочетен: 26707 Коментари: 36 Гласове:
37

Последна промяна: 27.07.2011 15:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Здравейте атори и читатели,

imageВъв връзка с престоящите промени в Blog.bg решихме да поискаме вашето мнение по отношение на авторските права в блога.


В момента отношението върху собственост та на публикуваните материали е уредена чрез общите условия в този документ - http://blog.bg/terms.php. Също така, като част от групата на Инвестор БГ АД, авторите в Blog.bg се съгласяват материалите им да бъдат публикувани чрез линк в другите сайтове на групата. В настоящата ситуация авторите са пълноправни собственици на авторските права върху своите статии.


От друга страна, давайки право на  Инвестор БГ да публикува връзки към статиите в Blog.bg авторите в блога печелят популярност и привличане на много нови читатели.


Тъй като Blog.bg се опитва да отговори по най-добрият начин на търсенията на своите потребители търсим вашето мнение по отношение на идеята за въвеждане на Creative Commons в Blog.bg


За лицензирането под Creative Commons може да прочетете на официалният сайт на организацията - http://creativecommons.org а самите лицензи може да прегледате тук: http://creativecommons.org/licenses/


Българска версия на всички тези документи може да намерите и на партниращата в България организация - http://wiki.creativecommons.org/Bulgaria


Промяната предвижда всеки потребител да има право да избере коя статия под какъв лицен се публикува и да определи правилата за нейното ползване.
По този начин потребителят ще има право да определи дали ще се използва за комерсиални цели, дали може да бъде ползвана от други потребители или съдържанието по никакъв начин не може да бъде копирано и/или модифицирано. По този начин, ще дадем по голяма гъвкавост на потребителите да избират начина по които да се използват техните статии.

Ще се радваме, ако прегледате документите и споделите вашето мнение за този нов метод за лицензиране на съдържанетото в Blog.bg.




Гласувай:
37



1. cefulesteven - Необходима стъпка за защитата. ...
27.07.2011 12:49
Необходима стъпка за защитата. Ужас и безумие е с незачитането на интелектуалната собственост в интернет. Стигна се дотам, че хора даже и издават книги /два случая нашумяха/ с копи-пейстнати стихове от интернет.

цитирай
2. kass - blogbg
27.07.2011 13:22
Намирам идеята за добра!
цитирай
3. locke - Какво е доброто на идеята?
27.07.2011 13:55
По същество е отказ от авторски права! Блог.бг защо не каже кой тип КК лиценз предлага да се въведе? Да не излезе после, че е законно да ни копират и публикуват както си искат!
Стефане, да беше прочел какво е КК преди да пишеш - дава права на всеки да публикува твоите разкази в книга, ако пожелае; в по-лека форма - да ги препубликува, ако не е комерсиално!
Та имам три въпроса:
1. Кой тип КК предлагате да се въведе?
2. Защо първо не се погрижите тук да не се публикуват материали с чужди авторски права?
3. Вместо нововъведения не е ли по-добре първо да вкарате в изпълнение текущите правила, а после да измисляте нови?

Ако идеята е да използвате материалите ни, за да пълните с тях сайтовете на Инвестор, май е добре да помислите и за заплащане на тази употреба!
цитирай
4. blogbg - Авторски права
27.07.2011 15:21
Здравейте,

Лиценза Creative Commons предоставя възможност на потребителят да реши до къде се простират правата върху постингите които пише. Дали могат да се копират, дали могат да се изменят и т.н.

1. Няма да се въведе един а цялата спицификация и автора ще може да избира точно кои лиценз да използва за кода си.
2. При броят на публикациите които се правят дневно в Blog.bg едва ли има компания която да може да проверява всеки материал дали е авторски или дали правата върху него принадлежат на регистрирания в Blog.bg автор. Blog.bg изтрива незабавно всички постинги за които са получени основани сигнали по надлежният ред, описан в общите условия на сайта.
3. Стараем се да прилагаме правилата максимално бързо. С новата архитектура на сайта се надяваме, че ще ограничим до много голяма степен възможностите за злоупотреби.
цитирай
5. locke - Повечето КК лицензи...
27.07.2011 17:12
...дават право да се копират и разпространяват авторски материали с търговска цел, като само се спомене източника. Дори най-рестриктивният BY-NC-ND разрешава свободно разпространение, стига да не е с търговска цел и да е посочен авторът. Тоест няма КК лиценз, който да е еквивалентен на действащия в момента режим- пълна забрана за копиране и препубликуване дори с некомерсиална цел. Да разбирам ли, че идеята е да запазите сегашния режим, а ако авторът реши, да указва отказ от стандартния режим и замяна на стандартното авторско право с някой КК лиценз?
2. Може да проверявате поне масовия спам и новините, препубликувани от други издания. Например новорегистриран днес спамер recepti99 е пуснал 10-на препечатки от www.moi-dom.net като едва ли не авторски рецепти и това е трети подобен случай! Един модератор за 1 час дневно може да провери всички постове през Гугъл. Особено серийните спамери! Разбирам идеята тук да се публикуват и новини, но да се препубликуват от други издания? Блог.бг едва ли има за цел да се превърне в копи пейст информационна агенция! Не е нормално блогърите да ви алармираме за нарушение на авторските права от други блогъри! А ако на ден се трият по стотина поста и се банват по десетина блога, нарушението на правата ще се стопи до почти нулеви стойност в рамките на месец!
цитирай
6. saadi - Доколко това ще защити прават на блогърите като автори ?
27.07.2011 17:46
Защо има право блогърът ianchefff да напише ироничен постинг за премиера на Република България , а аз нямам право да напиша ироничен постинг за самия блогър ?
Неговите авторски права върху статията му по-големи ли са от моите , върху моята статия ?
След като блог.бг има право да ми изтрива всеки постинг , който пускам , как правата ми върху публикуваните текстове са защитени ? Не би ли следвало да бъда предупреждаван , за да мога да си копирам и запазя текстовете ?
Благодаря за вниманието !
цитирай
7. анонимен - Аз не искам да ми пипат стиховете. Те ...
27.07.2011 22:32
Аз не искам да ми пипат стиховете. Те са ми със запазени права.
цитирай
8. malchaniaotnadejda7 - Много добра идея.
27.07.2011 23:30
Отдавна го направих в Blogger. Добър избор.
Бих искала да споделя друг проблем. Доста се изненадах, че никой не ме уведоми за рекламите под постинг - те просто се появиха там. А не съм активирала Google AdSense. Говоря за рекламите, излъчвани от Investor.bg. Това така ли възнамерявате да остане? Особено под стиховете ми не мога да го възприема. Поздрави!
цитирай
9. blogbg - Здравейте
28.07.2011 09:18
Здравейте,

Старият лиценз за защитата на правата ще остане, просто ще добавим възможност потребителите да решат кой точно от всичките лицензи да използват.
По отношение на рекламите - Google AdSense реклами се появяват само в блогове с активиран Google account.
Мalchaniaotnadejda7 - не виждаме във вашият блог да има подобни реклами.
цитирай
10. locke - Стига под подразбиране да остане стандартният (сегашният) лиценз!
28.07.2011 10:30
blogbg написа:
Здравейте,

Старият лиценз за защитата на правата ще остане, просто ще добавим възможност потребителите да решат кой точно от всичките лицензи да използват.
По отношение на рекламите - Google AdSense реклами се появяват само в блогове с активиран Google account.
Мalchaniaotnadejda7 - не виждаме във вашият блог да има подобни реклами.

Ако трябва да указваме изрично, че искаме стандартния лиценз, ще е неудобно, но ако отказът от него е опционален за сметка на някой от шестте КК лиценза - бива! Дори при подобно условие бих казал, че идеята е добра! Ако то обаче не е изпълнено, ще имаме злоупотреба с авторски права по премълчаване! Добре е да въведете и седми лиценз - разрешение за публикуване само с корекции на грешките в сайтовете на Инвестор.бг

Прави ми впечатление, че дори и след като ви сигнализирах тук за потребител recepti99, неговите/нейните крадени рецепти от moi-dom.net все така си ги има в сайта! А после говорите за защита на авторски права!
цитирай
11. blogbg - Лицензия
28.07.2011 10:36
По-подразбиране ще бъдат оставени настоящите Общи условия - авторските права са на автора с право да бъде публикуван линк към тях в другите издания на Investor.

По отношение на блога Recepti99 - нямаме оплакване за нарушени авторски права. Изпратили сме писмо към автора на блога със запитване дали той е носител на въпросните писма, както и към посоченото от Вас издание. Не можем да премахваме самоволно блогове тъй като е възможно да е създаден от носителя на авторските права с цел SEO оптимизация, популяризиране на статиите и т.н.

Мога да Ви уверя, че редовно премахваме блогове публикуващи постинги от издания като razkritiа и други, тъй като от тези издания сме получили оплаквания.
Като цяло материята с право на ползване и т.н. е доста тежка и е с много условности, именно по тази причина премахваме блогове за които има изрично оплакване.
цитирай
12. malchaniaotnadejda7 - Здравейте, Старият лиценз за за...
28.07.2011 10:50
blogbg написа:
Здравейте,

Старият лиценз за защитата на правата ще остане, просто ще добавим възможност потребителите да решат кой точно от всичките лицензи да използват.
По отношение на рекламите - Google AdSense реклами се появяват само в блогове с активиран Google account.
Мalchaniaotnadejda7 - не виждаме във вашият блог да има подобни реклами.

:) Имам предвид предишния ви постинг, който прочетох едва вчера. Имам предвид рекламите, които се появиха и присъстват при всички потребители - долу, под коментарите. Включително и при потребители с неактивиран Google account. Ваши колеги от цитирания от мен Blogger например, намират начин да го правят не така натрапчиво и директно под постингите. Това беше и питането ми. Защото, ако остане така - т.е., ако в блога ми присъстват реклами, излъчвани от "Инвестор", всеки читател на блога ми, би решил, че това е с мое съгласие. Приятно ми е да работим заедно, но исках да уточня това, защото и публикациите ми тук предоставям безплатно, което също е вид реклама. Ето за този ваш текст говоря.:
"Втората промяна е свързана с рекламите.
От вчера 05 юли 2011 всеки потребител активирал Google AdSense реклами в своят блог ще получава и реклами излъчвани от Investor.bg. Както всеки проект и Blog.bg има определен бюджет с който оперира. Прибавяйки тези реклами се надяваме да увеличим средствата с които Blog.bg ще разполага за да извършва така желаните от всички вас промени!"
Не съм активирала Google AdSense, но рекламите са под всеки мой постинг.

Поздрави!
цитирай
13. locke - Пак за авторските права!
28.07.2011 13:07
Потребител nikstan има ли лиценз от razkritia.com да препубликува всяка втора тяхна статия (последната е отпреди 30 мин)? И дори да има такова право, значи ли това, че агенция фокус например, ако пожелае, може да пуска всяка своя новина (около 500 на ден) като пост в свой блог? Или кулинарен сайт да ни залее с рецептите си? Благодарение на спама в момента престоят на първа е средно 30-40 мин през активната част от дена, а би могъл да бъде доста над час!
Имате проблем с диагностицирането на спам-а? Ами променете общите условия така, че всеки, който публикува нещо за пореден път при вас, да е длъжен да спомене и къде се намира оригиналът и че има права да извърши препубликуването! Лесно е, нали? Не си измивайте ръцете с алабализми! Колко години ще чакате recepti99 да ви отговори? А касузът с viveta и 'нейната' статия за българския таратор, за която списанието, собственик на авторските права, я моли в блога й да я махне, но тя си стои повече от месец?
Не вярвам на голите ви думи, че защитавате авторските права! Не са подкрепени с ефективни действия!
Хубаво правите нова архитектура, ама ако остане старият спам, нищо няма да се подобри!
Нали знаете, нов бардак със стари к***и не се прави!
цитирай
14. malkiatprintz - Подкрепям идеята. Винаги съм бил ...
28.07.2011 18:39
Подкрепям идеята. Винаги съм бил "за" съществуването на възможности за избор. Защитата на авторските права е съществен въпрос и е добре човек да има възможност да избира различните варианти за това. Поздрави.
цитирай
15. sartorium - Потребителят locke уверено върви по моя път -
28.07.2011 18:52
възмутен блогър , задаващ въпроси => баннат блогър => изтрит блогър , хахаха ...
цитирай
16. blogbg - Няма подобна опасност
28.07.2011 19:03
sartorium написа:
възмутен блогър , задаващ въпроси => баннат блогър => изтрит блогър , хахаха ...


За сега няма подобна опасност, всичко опира до това да не се нарушават правилата, а за сега не е нарушил нито едно от тях:)
цитирай
17. locke - Аз правила не нарушавам...
28.07.2011 19:44
blogbg написа:
sartorium написа:
възмутен блогър , задаващ въпроси => баннат блогър => изтрит блогър , хахаха ...


За сега няма подобна опасност, всичко опира до това да не се нарушават правилата, а за сега не е нарушил нито едно от тях:)

Но и отговори не получавам...
Що ли? Точно три казуса с авторски права съм повдигнал, а за никой от тях нищо не се казва?
Ако не можете да модерирате сайта качествено - ще ви сменя на драго сърце!
цитирай
18. sartorium - locke , аз ако бях модератор
28.07.2011 20:10
щях да те мразя от сърце . Блог.бг-то не смеят вече един постинг да пуснат от теб :-))
Влетяваш моментално и се почват купчини въпроси , които освен време за да се провери как стоят нещата , са и по доста заплетени казуси .
Че послъгват драгите модератори си е ясно на всички . Аз например получих "бан" след постинг за ... Неутралната теория на Мотоо Кимура (?!) . Четири пъти им писах да ги питам , с какво съм им нарушил правилата , ама познай дали ми отговориха . Накрая се принудих да ги накарам да ми изтрият блога , за да си го пререгистрирам и да се оправи излизането ми на Начална страница .
Никой не е тук заради блог-формата на сайта , а заради това , че блог.бг е по-скоро форум с възможност за постване на лични статии . Махни тая платформа и го направи блог-сайт в чист вид (като уърда или блогера) и тук няма да остане нито един потребител .
На тия приказки за "правилата" вече никой не вярва . Всичко се свежда до субективността на някой модератор . Например : блогърът rustam пише постинг "уронващ доброто име" на блогъра saadi , но не получава бан , а напротив - отива директно на Първа . Блогърът saadi (демек аз) не може да отговори на rustam , щото е с бан (явно вечен) и ако все пак напише нещо , веднага постинга му бива изтрит .
Как мислиш , дали вярвам в спазването на правилата на сайта ?
цитирай
19. locke - Все ми е тая дали модераторите ме мразят...
28.07.2011 22:16
Важно ми е блог.бг да запази уникалността на това, което е - нека го наречем блог-форум. Консултирал съм десетина сайта как да си подобрят външния вид, цялостната архитектура и концепцията, при това с успех. Затова смело се ръгам в боба и задавам люти въпроси - има колосални недоглеждания най-вече в концепцията за развитие на сайта. Ако аз трябва да спазвам правила, нека са общовалидни!
цитирай
20. sartorium - Именно , locke .
28.07.2011 23:21
Нека са общовалидни .
цитирай
21. phoenix2000 - Екип привет и дайте пет, или по пет
04.08.2011 12:27
може и по пет лева. Да ви питам защо аз не мога да си напиша града в който живея в профила. Като се има предвид, че около 10-20% от блогърите са от чужбина, те не могат да напишат града в който живеят, защото в профила се предлага за избор списък само с бг градове. Не може ли това поле да го промените и да може да се изписва града вместо да се избира от предварително подготвен списък?
цитирай
22. blogbg - Здравейте
04.08.2011 12:40
Да възможно е да се направи, проблемът е в унифицирането на различните градове. По скоро ще направим поле за градовете с надпис "Други" и текстова кутия в която ще можете да напишете своят град.
Благодарим за добрият коментар!

phoenix2000 написа:
може и по пет лева. Да ви питам защо аз не мога да си напиша града в който живея в профила. Като се има предвид, че около 10-20% от блогърите са от чужбина, те не могат да напишат града в който живеят, защото в профила се предлага за избор списък само с бг градове. Не може ли това поле да го промените и да може да се изписва града вместо да се избира от предварително подготвен списък?

цитирай
23. geo - CC - thumbs up
04.08.2011 19:07
След като ще е по избор и ще се посочва изрично за всеки постинг е отлично, подкрепям :-)
цитирай
24. zahariada - До админите!
15.08.2011 17:05
Преди около два часа всички постинги в "Популярни" от всичките 4-5 категории (повече от 10 поста) ми изчезнаха вкупом. Защо?
цитирай
25. phoenix2000 - Здравейте блогбг екип
15.08.2011 17:58
Да ви питам, постинга ми беше до преди малко в днесбг и на първа, после изчезна, каква е системата? Защо изчезна второто медальонче отдясно? От това ли изчезна и от първа?
цитирай
26. phoenix2000 - Моля ви
15.08.2011 20:37
кажете ми кога днешния модератор е на смяна за да не пускам в тия дни постинги. Ще съм ви много благодарен. Знам, че има един модератор който ме мрази и поне един който ме харесва. Моля да ми споделите смените им за да знам кога да публикувам. Поздрави и на двата модератора от мен. Всеки с предпочитанията и вкусовете си, но моля да намерим взаимно решение :)))

ПП Хей хора от екипа, в момента първата ви е е пълна скука, кой с кого се скарал, някви антикомунисти егати - ужас, явно модераторите антикомунисти са на смяна и толерират постинги с политически мръсотии
цитирай
27. phoenix2000 - ?
16.08.2011 10:35
Отгоре на постинга имате два медальона, Левия - постингът е бил в най-популярни в категория, десния - постингът е бил в най-популярни. Та въпросът ми е: Защо десният се появи при мен 2-3 часа след публикуването на постинга и изчезна на 9тия час горе долу. Как така един път поостинга бива отличен, а малко след това заличен? Случва се при мен и при доста други хора от блога. Според мен това е модераторска намеса за отстраняване на постинги от първа страница. Ако не е намеса, а някакъв алгоритъм на системата ви за оценяване моля да го обясните в следващивя ви постинг. Можете ли сега да си премахнете от вашия постинг дясното медльонче?
цитирай
28. blogbg - Награди на постингите
16.08.2011 10:45


phoenix2000 написа:
Отгоре на постинга имате два медальона, Левия - постингът е бил в най-популярни в категория, десния - постингът е бил в най-популярни. Та въпросът ми е: Защо десният се появи при мен 2-3 часа след публикуването на постинга и изчезна на 9тия час го



Здравейте,

Въпросните "медали" се появяват докато постинга отговаря на изискванията - т.е. докато е най-популярен или най-четен. Причината да има закъснения се дължи на огромният брой заявки които обработва сървърът, в следствие на което понякога се получава забавяне по отношение на появата на въпросните "медали".

цитирай
29. zahariada - Всичко е наред.
16.08.2011 11:31
Благодаря! И все пак, защо се случва?
цитирай
30. phoenix2000 - Здравейте пак
17.08.2011 10:00
blogbg написа:


phoenix2000 написа:
Отгоре на постинга имате два медальона, Левия - постингът е бил в най-популярни в категория, десния - постингът е бил в най-популярни. Та въпросът ми е: Защо десният се появи при мен 2-3 часа след публикуването на постинга и изчезна на 9тия час го



Здравейте,

Въпросните "медали" се появяват докато постинга отговаря на изискванията - т.е. докато е най-популярен или най-четен. Причината да има закъснения се дължи на огромният брой заявки които обработва сървърът, в следствие на което понякога се получава забавяне по отношение на появата на въпросните "медали".



Да това което казвате е така :))) Но въпроса ми беше, защо понякога, няколко часа след това, дясното медалче бива отстранено по някакви причини и постинга изчезва от първа, още преди да са изтекли 24те часа? Например при мен се появи на 3тия час на 6тия беше на първа и на 9-10тия, някой явно отстрани дясното медальонче и постинга изчезна от първа. Медальончето продължава да липсва, макар, че беше там за няколко часа, може да погледнете в последния ми постинг. По принцип не ми е ясно, как веднъж може да бъде отличен, а след това заличен? Дали стана ясно за какво е въпроса? Не за закъснение, а за отстраняване :)))
цитирай
31. blogbg - Здравейте
17.08.2011 10:08
Всъщност избора за статии на първа страница не става на база 24 часа а при изпълнение на определени условия. Т.е. ако даден постинг постигне определените условия по автоматичният алгоритъм, той автоматично влиза на първа страница сред "Най-популярни". А постинга които е бил надминат отпада от страницата.
цитирай
32. phoenix2000 - Мерси за отговора
18.08.2011 10:54
Ставаше въпрос, че постинга стои на първа максимум 24 часа след публикуването, след това автоматично отпада. Това с отпадането ми стана интересно има ли го някъде описано по какви критерий и кой кого като надмине? Доколкото виждам при надминаване постинга отива по назад, а когато дясното медальонче бива елиминирано той стои сред най-предните постинги, но не е на първа. Може да се види при отваряне на линка - още популярни, че е най-отгоре например, но липсва на първа. Тоест той е най-популярен, обаче понеже дясното медяльонче е изчезнало по някакви причини, постинга вече не е на първа, въпреки че е първи в най-популярни. Просто наблюдения, случва се често, но когато ми се случи на мен някак си ме дразни :))) Та затова питах, поздрави :)))
цитирай
33. zahariada - Отново изчезнах.
22.08.2011 14:51
Преди малко всичките ми постове в популярни изчезнаха. Моля, за съдействие и, ако може да ми обясните защо се получава, за да не ви притеснявам и да пиша. Освен това, многократно ви уведомявах за това, че модерацията ми не работи. На мейла не получавам нищо. Премаркирах ги , но нито коментари, нито нови постове от "избрани" не получавам. Благодаря за съдействието!
цитирай
34. lidislidis - моля за отговор от ВАС
26.08.2011 23:58
Уважаеми съблогери, модератори и бизнесмени от Инвестор бг.
Моля да изясните случая , в който потребител сЕ ГАВРИ ПУБЛИЧНО С МОЙ СТИХ И СНИМКА. Не съм имала никакви конфликти с посочения потребител и ми е безкрайно неприятно. Не желая да влизам в конфликти с него или вас.
Моля, намесата ви за изясняване и отстраняване на неприятният случай в блога ви.
С уважение
стихът и снимката може да ги видите в преден мой постинг.
Смятам, че не съм предизвикала това деяние с нищо.
22:58 - ЗА ТЕБ И СОЛЕНА СЛАНИНА ЩЕ ЯМ
Автор: blag0rodka Категория: Лични дневници
Прочетен: 17 Коментари: 2 Гласове:
0

За теб и солена сланина ще ям,
щом не можеш да ми предложиш салам
от кофите ще събирам огризки - от тия,
дето после те карат да дрискаш.

Аз съм от хората- ония,
що търсят от света награда,
животът ми е волната стихия,
де поднася ми всичко на тепсия.

Нагоре

ЕТО И ОРИГИНАЛНИЯ МИ ПОСТИНГ СЪС СТИХА И СНИМКАТА, КОИТО СА ПОРУГАНИ ОТ ВАШ ПОТРЕБИТЕЛ

СНИМКИ Sirkkavaara Lidia - LIDIS

ЗА ТЕБ И ЗАЛЕЗA ЩЕ ПИЯ

За теб и залеза- ще пия,
на екс от жажда и наслада
от питиета отлежалите- от тия,
що правят ми душата млада.

Не съм от хората- ония,
що търсят от света награда,
животът ми е волната стихия,
сърцето люби, а не страда.

С надеждата гнездо да свия
до теб- отдавна ми се пада,
за теб и залеза- ще пия,
че в него, ти си ми награда.

Не искам от живота друго нищо,
получих повече- отколkо дадох.
От залеза ще си разпалим с теб огнище,
със съчките любов, които не предадох...

24.08.20011

СНИМКИ И СТИХ
Sirkkavaara Lidia- LIDIS

PP. Да напомня на крадливите oт блог.бг изрично,
че поместените мои снимки и стих са с авторско право.

Песента от видеоклипа се нарича " Бъди около мен "и е в изпълнение на един голям фински певец, отдал 40 години от живота си на музиката. Починал след концерт миналия декември.
цитирай
35. zahariada - Отново изчезнах.
30.08.2011 11:18
Отново изчезнах от популярни във всички категории. Моля, за съдействие!
цитирай
36. lidislidis - МОЛЯ ДА МИ ОТГОВОРИТЕ ЗАЩО НЕ ФУНКЦИОНИРА БЛОГЪТ МИ . ПИСАХ ВИ НАД 10 ПИСМА ОТГОВОР НЯМА, А ПОТРЕБИТЕЛКАТА ПАРАДИРА ПОКРОВИТЕЛСТВОТО ВИ НАД НЕЯ С ОБИДИ КЪМ
27.09.2011 01:44
Здравейте всички!

Тъй , като модераторите на блога не ми отговориха защо заради една блогерка ми спират блога, неоснователно , тук в тозин постинг ще отпечатвам обидите НАНЕСЕНИ МИ ОТ НЕЯ И ВСИЧКИ , ОТ КОИТО СЪМ ОБИЖДАНА, ЗА ДА ИЗБИВАТ КОМПЛЕКСИ И ПОКАЗВАТ НАСИЛИЕ И ВЛАСТ В БЛОГА.

Тази е обида лична, която е 10000 от нея е заради гласуването ми с минус! Ами нали за това са тези знаци, на който не му харесва да гласува с минус?

Не съм отправяла към нея обидни лични думи . Гласувала съм,че постингът й не ми харесва.
Защо сте ги сложили тези знаци, когато съм обиждана , като ги използвам за отразяване мнението ми? Медията ли трябва да съда за обидите или лицето нанесло ми обидите, или и двете, тъй като блогът ми не функционира пак от вас и нея в момента.

13. blogena - Можете ли да си представите, колко болен мозък има тази жена :(
26.09 23:45
23:39 - lidislidis

и тя се нарича българка, пфу...

минус за златния медал - нещастница!!!
жалък бурен ...дето няма изкореняване ...
цитирай

СЛЕДВА
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: blogbg
Категория: Технологии
Прочетен: 2021208
Постинги: 87
Коментари: 2128
Гласове: 4885
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031