Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.12.2011 17:49 - Предстоящи промени в Blog.bg
Автор: blogbg Категория: Новини   
Прочетен: 22300 Коментари: 51 Гласове:
50

Последна промяна: 07.12.2011 14:46


image

В края на годината, решихме да ви разкажем, на всички вас, потребителите на Blog.bg,  за това какво предстои да се случи през следващата година.


През следващата година сме предвидили редица промени, които ще позволят на всички вас, създаващи интересно и интригуващо съдържание, да изпъкнат още повече. Ще дадем на авторите възможност да станат популярни сред по-широк кръг потребители, а не само сред ползващите Blog.bg.


През следващата година ще работим и върху това да направим нашата платформа по-стабилна за ползване. През последните месеци имахме известни трудности, породени от увеличеният брой постинги и потребители, но се надяваме, че съвсем скоро всички тези проблем да бъдат решени и нещата да си дойдат на мястото.


Получихме и много препоръки и мнения от всички вас. Понякога бяха любезни, понякога малко по-груби, но за нас всяко мнение е ценно! След като бяха събрани, всички мнения бяха прегледани, обсъдени и взети под внимание. Някой от тях предложения та бяха много интересно и с удоволствие бихме ги въвели, но за съжаление биха изисквали голям технически ресурс. Други бяха много конструктивни и ще се опитаме да ги въведем още през следващата година! В тази връзка, искаме да уверим всички вас, че нашият екип преглежда всички ваши предложения и забележки! За нас е важно да знаем какво искате всички вие и как можем да направим платформата по добра!


Надяваме се, през следващата година да сме по-готини и по-добро намерени към всички вас! Да ви предоставим едно място, което да посещавате с удоволствие и да споделята нещата които ви вълнуват, нещата от вашият живот, заобикалящият ви свят, поезията а и защо не и вицовете които си разказвате!


Благодарим Ви, че използвате Блог.бг! И нека всички ние, потребители те и хората които стоим зад проекта бъдем добри! Да проявим уважение към чуждото мнение, към различните и странните, към хората които искат, знаят и могат и най-вече споделят всичко това с нас!


С пожелания за весело изкарване на всички именници в Блог.бг, да им е живо и здраво името и да им се случват само най - хубавите неща!


С уважение,
Блог.бг

 



Тагове:   промени в блогбг,


Гласувай:
54



Следващ постинг
Предишен постинг

1. valsodar - Ще поживеем - ще видим. Дано поне на ...
06.12.2011 18:35
Ще поживеем - ще видим.
Дано поне на 10% да си изпълните обещаното, че досега бяхте щедри само на обещания / какво се случва със списъкът на модераторите на сайта, за който мнозина настояха? /.
цитирай
2. blogbg - Здравейте
06.12.2011 19:48
Здравейте,

Обмисляли сме варианта с рекламите. За съжаление в момента самата архитектура на сайта не позволява да се излъчват така наречените premium формати. От друга страна, във вашите постове винаги може да поставите рекламен банер било то анимиран GIF или Flash.

Поздрави,
Блог.бг
цитирай
3. blogbg - Списък с модераторите
06.12.2011 19:51
valsodar написа:
Ще поживеем - ще видим.
Дано поне на 10% да си изпълните обещаното, че досега бяхте щедри само на обещания / какво се случва със списъкът на модераторите на сайта, за който мнозина настояха? /.


Няма как да предоставим такъв списък. Основната причина за това е опасността проблеми в работата с определени потребители да се превърнат в тормоз и в реалният свят.

Ако имате някакви забележки винаги може да пишете на blog@investor.bg като този email се чете от Project manager-а на сайта.

цитирай
4. valsodar - Добре, сложете си ги като никове, ...
06.12.2011 20:00
Добре, сложете си ги като никове, като автори на блогове ако щете - все пак не може в един сайт да няма яснота от кого точно той се администрира.
Вие сте един от малкото сайтове в страната, където това се прави.

И ако модераторите си вършат съвестно работата, следвайки стриктно правилата на сайта не виждам от какво има да се страхуват, освен ако те самите умишлено не ги нарушават с користна цел.
цитирай
5. darcy - Това би било чудесно
06.12.2011 20:30
valsodar написа:
Добре, сложете си ги като никове, като автори на блогове ако щете - все пак не може в един сайт да няма яснота от кого точно той се администрира.
Вие сте един от малкото сайтове в страната, където това се прави.

И ако модераторите си вършат съвестно работата, следвайки стриктно правилата на сайта не виждам от какво има да се страхуват, освен ако те самите умишлено не ги нарушават с користна цел.

но няма да стане никога. Познай защо. :-)
цитирай
6. blogbg - Модераторите
06.12.2011 23:20
Здравейте,

Аз се казвам Здравко и съм project manager на Блог.бг. Всичко което се случва в сайта - добро или лошо е моя отговорност. Всички писма и оплаквания които получаваме се преглеждат от мен. В тази връзка, мога да уверя всички вас, че ните един блог не се толерира или друг блог да се игнорира. Самият екип от модератори може само да препоръчва постинги за първа страница но не и да ги слага там! Важно е да знаете, че всички постинги на първа се избират автоматично, от определен алгоритъм. Същото правило важи и за отделните категории. Единственото което се прави от човек за първа страница е "Блог вълна".
За съжаление няма как да поканим всички желаещи, да ни посетят в нашият офис, но ако прекарате един ден с екипа от модератори, ще разберете, че ежедневните им задачи са толкова много, че едва ли биха имали време да създават интриги!
Надявам се, че това дава отговор на част от вашите въпроси.
цитирай
7. hel - Казвате: " Важно е да знаете, ...
07.12.2011 00:18
Казвате: " Важно е да знаете, че всички постинги на първа се избират автоматично, от определен алгоритъм. " Ако постингите отиват на първа по пределен алгоритъм,
как може да се обясни, че първо се поставят знаци за популярост, поставят се в списъците, а после знаците изчезват от постингите?
цитирай
8. valsodar - Браво Здравко, поздравявам те за ...
07.12.2011 04:22
Браво Здравко, поздравявам те за смелостта да застанеш с името си зад сайта!
Е, толкова ли беше трудно досега това да се направи?
От какво се страхувате, от всенародната блогърска любов ли?
Ами вършете си съвестно работата, реагирайте с мярка и навреме и никой няма да ви търси за нищо в този сайт!
А така, както е досега - модераторите са някакви въображаеми митични същества, с ясно изразено садистично чувство за хумор, което доста дразни потърпевшите от него.

Разберете едно - докато се криете зад една безлична табелка, та дори и тя да е "blog.bg", никой няма да ви възприема насериозно. Едва когато застанете зад делата си с личността си, едва тогава бихте заслужили някакво уважение, каквото с право си заслужи Здравко сега от мен.

Малко повечко доблест, смелост и чест.
Не е недостижимо.
цитирай
9. lyubomircholakov - Най-наложителното е спазването на правописа - после всичко останало!
07.12.2011 12:33
Уважаеми модератори!
С цялата ми признателност към Вашата високоблагородна дейност, мисля, че едно от най-наложителните неща пред Вас е да си оправите правописа. Текстът на настоящия постинг просто гъмжи от правописни грешки. Все пак за всички нас основното средство за изразяване е българският език и му дължим това уважение.
цитирай
10. darcy - Здравко е пич
07.12.2011 13:25
Потвърждавам.
цитирай
11. yotovava - Здравейте блогбг,
07.12.2011 13:48
Алгоритъмът, с който излизат постинги на първа, е малко погрешен.
Мисля, че сте се убедили - най-коментирани постинги - нищо не пречи на някого да си се коментира сам - примери бол.
За брой прочити - можете да въведете само едно отчитане на влизане от едно IP.
Както и да не се отчитат влизания от proxy.

Валентина Йотова

цитирай
12. apostapostoloff - Вие си гледайте печалбите и
07.12.2011 13:50
си налягайте парцалите. За нас не берете гайле!
цитирай
13. blogbg - Здравейте,
07.12.2011 14:00
По отношение на алгоритъма, той не използва само броят на коментарите а и още една голяма група компоненти, някой от които са само вътрешни за Blog.bg, не са видими за външни потребители но за изцяло зависими от поведението на потребителят. Тук ще издам една малка тайна - алгоритъма не брой собствените коментари под постингите, те имат тежест в един друг компонент. За тези които проявяват интерес мога да кажа, че ето тук - http://en.wikipedia.org/wiki/Bayes%27_theorem могат да видят теоритиччната постановка на алгоритъма който изчислява тежестта на отделните постинги излизащи на първа страница. Колкото до proxy сървърите - за съжаление няма нито едно техническо решение което да може да спре отчитането на прочитания от тях. Причината е, че броят на въпросните сървъри е толкова огромно, че няма как да блокираме всички техни IP та.
цитирай
14. анонимен - Да бяхте ми махнали бана ли??
07.12.2011 14:00
Изобщо не знам защо имам бан...някой да знае?:)))
цитирай
15. asthfghl - Приемате ли още препоръки? Ето една:
07.12.2011 14:23
Изберете си някой сред вашите сътрудници, който владее българския език що-годе сносно (по възможност и писмено) - да ви редактира изявленията, за да не се излагате пред потребителите. ;)
цитирай
16. viovioi - Аз искам по интересни класации например.
07.12.2011 14:29
Да мога да си избирам от първа какво да чета и в кой блог да влизам. Под интересни класации разбирам по модерно виждане за класация. Например: Класация за най-сълзлив постинг; Класация за чудаци; Класация за смахнати; и пр. наред с редовнитре си класации Най-популярни, Най-четени и тн. Какъв ресурс ви трябва за това? Само някой да прочита първото изречение и всичко е ясно.
цитирай
17. анонимен - може ли аз да се цаним за коректор?
07.12.2011 14:37
asthfghl написа:
Изберете си някой сред вашите сътрудници, който владее българския език що-годе сносно (по възможност и писмено) - да ви редактира изявленията, за да не се излагате пред потребителите. ;)


не искам да ми плащат, само ще си подържам българския, за да не го забравя;)))

Като начало и аз бих ви препоръчала, да наблегнете на граматиката. И пак като начало, ще ви посоча само някои грешки, пък вие, ако искате си коригирайте текста...

- "сред по широк кръг" = по-широк (сравнителна степен)
- "По някога бяха любезни" = понякога
- "по някога малко по груби" = понякога, по-груби
- "предложения та бяха много " = предложенията
- "платформата по добра!" = по-добра
- "да сме по готини" = по-готини
- "и по добро намерени" = по-добронамерени
- "живот, за обикалящият ви свят" = заобикалящ
- "потребители те и хората" = потребителите

Накрая, ви мятам една шепа запетаи, сложете си ги където решите, като обърнете особено внимание на вметнатите изречения:(((( Техническите грешки не ги броя (те се случват на всеки)...
цитирай
18. viovioi - марче ше те баннат, що си не траеш?
07.12.2011 14:46
Какви са тези глупави забележки? Това е модерен жаргон, ако не знаеш да те осветля. А за Новините по Битивиту какво ще кажеш?
цитирай
19. yotovava - Аз лично не се ръководя от постингите на първа,
07.12.2011 14:59
имам еди-колко си потребители, дето са ме избрали в любими, и обикновено ги обхождам всичките - така виждам имат ли нови постинги.
цитирай
20. анонимен - абе, то и аз ползвам жаргон,
07.12.2011 15:04
viovioi написа:
Какви са тези глупави забележки? Това е модерен жаргон, ако не знаеш да те осветля. А за Новините по Битивиту какво ще кажеш?


ама като идва от "Официалният блог на Блог.бг", някак ми боде очите;(((

пп. нищо не мога да кажа за "Битивиту", защото не мога да гледам българска телевизия:((( (географски причини!)
цитирай
21. phoenix2000 - А подаръци?
07.12.2011 16:36
А подаръци за коледа ще има ли?
цитирай
22. victoriavselena - Благодарности
07.12.2011 16:57
Аз лично искам да ви благодаря и да споделя, че тук за пръв път прописах и се проявих пред публика. За мен това бяха вълнуващи мигове и прекарах много часове от живота си сред вас. Благодаря ви за работата и за всичко, което правите за нас, участниците в Блог.бг. Четейки вашето обръщение, което ми прозвуча много приятно ми направи впечатление, че не казвате нищо конкретно. Леко галене на летен вятър в ушите. Може ли да споделите детайли за промените и то на разбираем на широката публика език? Благодаря ви...
цитирай
23. blogbg - Здравейте
07.12.2011 17:08
Единствената причина да не сме конкретни е породена от факта, че вече имаме ясни решения какво ще се прави, но не можем да ги споделим в предвид това, че не е хубаво конкуренцията да знае какво правим преди самите функционалности да са готови.
цитирай
24. lidislidis - Здравейте , Здравко projekt manager , здравейте модератори и съблогери!
07.12.2011 18:02
Здравейте,

"Аз се казвам Здравко и съм project manager на Блог.бг. Всичко което се случва в сайта - добро или лошо е моя отговорност. Всички писма и оплаквания които получаваме се преглеждат от мен."

Аз се казвам Lidiya Sirkkavaara и съм блогер в блог. бг от 5 години. В последните 2 години имам голями неприятности с блог lidis . След изтриването ми се наложи да създам нов блог.lidislidis , който благодарение на модераторите е изключен от всички показатели в блога. Не излизам с нови постинги на първа, както не ми се отчитат и действитекните прочита... Писала съм съм ви десетки писма, на които нямам отговор!? Започвам да смятам, че е умишлена игра на модератори с блога ми , както и преди. Вие, ме уверихте, в запитване в постинг на Катана, преди месец, че всичко би трябвало да е наред! НО НЕ Е!
Това принуда от вас ли е да спра да пиша в блога ви, или как да го смятам?
Моля за последен път вашият искрен отговор!
С уважение Лидис
цитирай
25. valsodar - Изненадвайте неприятно конкуренцията, но не и нас! :)
07.12.2011 18:23
blogbg написа:
Единствената причина да не сме конкретни е породена от факта, че вече имаме ясни решения какво ще се прави, но не можем да ги споделим в предвид това, че не е хубаво конкуренцията да знае какво правим преди самите функционалности да са готови.


Сега, заради тия ваши 8 секундни рекламни банери ( на които не сте дали опция за изключване ) ще отново да си инсталирам програма против такива, за да си влизам нормално в блога!
цитирай
26. blogbg - Реклама
07.12.2011 18:29
Здравейте,

Всъщност тази реклама се зарежда само веднъж:)
Но от друга страна, наличието на реклами гарантира приходи, наличието на приходи значи, че ще може да правим промени по Blog.bg :) Все пак разходите за сървъри и програмиране никак не са малки.
цитирай
27. mt46 - Ще обясните ли
07.12.2011 19:16
най-после какъв е СМИСЪЛЪТ, каква е логиката да давате "медали" и след това да ги отнемате?!... Защо на някои отнемате медалите, а на други - не?!... Защо отнехте медалите на последните ми ТРИ постинга?!
цитирай
28. lidislidis - Блог.бг администрация,
07.12.2011 19:31
Ще получа ли отговор на въпросa , който ви отправям 1 година , или както винаги умението ви да не комуникирате с потребители, когато не ви изнася ще се наложи и няма да получа отговор. Кой спира, трие и се гаври с блогването ми, а администрация на блога мълчи след десетки запитвания по въпроса?
Излезте един път с отговор. Мисл, че комуникацията с потребител влиза в споразумението за ползване на сайта.
Не зная какво показвате с мълчание при въпросите ми.
Освен умисъл да ме принудите да не пиша и да си потърся отговорът ви другаде.
цитирай
29. viovioi - здрасти щтраки!
08.12.2011 09:34
И аз това бих казала, че са без конкуренция пичовете. Виж за женските в отбора си запазвам особеното мнение.
цитирай
30. blogbg - lidislidis
08.12.2011 10:02
lidislidis написа:
Ще получа ли отговор на въпросa , който ви отправям 1 година , или както винаги умението ви да не комуникирате с потребители, когато не ви изнася ще се наложи и няма да получа отговор. Кой спира, трие и се гаври с блогването ми, а администрация на блога мълчи след десетки запитвания по въпроса?
Излезте един път с отговор. Мисл, че комуникацията с потребител влиза в споразумението за ползване на сайта.
Не зная какво показвате с мълчание при въпросите ми.
Освен умисъл да ме принудите да не пиша и да си потърся отговорът ви другаде.


Уважаема госпожо,

Причината да имате наложен бан не се дължи на субективната преценка на някой модератор, а на съвсем обективни причини. В серия от Ваши коментари и постинги отправяте коментари към други потребители които нарушават от една страна добрият тон, от друга Общите условия на Блог.бг.
Самият аз неколкократно съм отговарял на на Вашите въпроси в лични съобщения в Блог.бг!

Да, за нас отношението към всеки потребител в Блог.бг е много важно, стараем се да бъдем коректни към тях и да предоставяме възможност свободно да изразяват своето мнение, но се съгласете, че предимството на свободната икономика е именно в това, когато не си доволен от дадена услуга да я замениш с друга!

Ще си позволя да цитирам този Ваш постинг - http://lidislidis.blog.bg/poezia/2011/11/14/quot-do-moderatorite-quot.851113 - двата коментара под него дават красноречиво доказателство на какво се дължи отношението на модераторите към Вас!

Надявам се, че този отговор изяснява причините за наложеният бан.

С уважение,
Здравко Здравков

цитирай
31. анонимен - ами...
08.12.2011 12:18
shtrakalka написа:
blogbg написа:
Единствената причина да не сме конкретни е породена от факта, че вече имаме ясни решения какво ще се прави, но не можем да ги споделим в предвид това, че не е хубаво конкуренцията да знае какво правим преди самите функционалности да са готови.


И що не отговорихте на mar866 и lyubomircholakov?

viovioi, здравей!



не са отговорили, защото са коригирали някои грешки, но не всички, въпреки че ги посочих:(((

пп запомнете "добронамерен" е една дума
и за да не си изпрося някой банн - спирам!

Блог.бг, от отговора ви до Лидис, да разбирам ли, че следите и коментарите? Ако налагате банн за обиди, то как се справяте с анонимните обиди?
цитирай
32. blogbg - Единствената причина да не сме к...
08.12.2011 12:25
mar866 написа:
shtrakalka написа:
blogbg написа:
Единствената причина да не сме конкретни е породена от факта, че вече имаме ясни решения какво ще се прави, но не можем да ги споделим в предвид това, че не е хубаво конкуренцията да знае какво правим преди самите функционалности да са готови.


И що не отговорихте на mar866 и lyubomircholakov?

viovioi, здравей!



не са отговорили, защото са коригирали някои грешки, но не всички, въпреки че ги посочих:(((

пп запомнете "добронамерен" е една дума
и за да не си изпрося някой банн - спирам!

Блог.бг, от отговора ви до Лидис, да разбирам ли, че следите и коментарите? Ако налагате банн за обиди, то как се справяте с анонимните обиди?


Здравейте,

Коментарите в постингите са задължение на самият автор на блога. Това е според общите условия на Блог.бг. Модераторите се намесват само при крайни изказвания.
По отношение на анонимните коментари, потребителят на блога има право да забрани анонимните коментари, правото на избор е лично негово. Тъй като на ден се публикуват над хиляда постинга, нашите модератори реагират в случай, че получат оплакване от потребител. След това проверяват причините за сигнала и ако има основание налагат нужните санкции!

цитирай
33. lidislidis - до модерацията
08.12.2011 12:26
Не сте коректни!
Аз ви питам защо не излизам на 1 стр. с нови от месец МАРТ, вие мълчите, а сега ми сочите един постинг от 14 ноември с коменнтарите под него!
1. lidislidis - МИНУСИТЕ СА ОТ МИНУСИТЕ
17.11 16:16
poligor
wonder

НЯМАТ ЛИ СИ СОБСТВЕН ЖИВОТ ТЕЗИ, ТА МАСТРОБИРАТ ДЕНОНОЩНО В БЛОГА И ОТКАЧАТ ОТ ЗЛОБА?!
цитирай
Редактирай | Изтрий
2. lidislidis - МИНУСИ
19.11 02:00
Последни 20 регистрирани посетителя
00:46 - malchaniaotnadejda7

Изнесла съм потребители , които ми слагат минуси и ме обиждат с коментари из блога с години!!! ЗАЩО ТЕ НЯМАТ БАН???
И ДОКОГА ще е този БАН от посочените за блога ми и защо вторият ми блог lidis, къдет няма коментари Е СЪЩО С БАН????
ЗАЩО НЯМАТ БАН ТЕЗИ, КОИТО СИ НАДПИСВАТ ПРОЧИТА???
цитирай
34. lidislidis - бл.бг тогава погледнете обидите срещу мен в коментари на колегите
08.12.2011 12:31
Блог.бг, от отговора ви до Лидис, да разбирам ли, че следите и коментарите? Ако налагате банн за обиди, то как се справяте с анонимните обиди?

Нокога не съм искала бан за никого! Затова свикнахте да ми налагате неоснователни банове по желание на приятелите ви.
ДО КОГА ЖЕЛАЯТ ПРИЯТЕЛИТЕ ВИ ДА СЪM ПОД ЗАБРАНА?
цитирай
35. mt46 - Уважаеми модератори,
08.12.2011 13:31
защо отнехте медалите на четвърти пореден мой постинг?!... И други колеги ми споделиха за това ваше подигравателно отношение към техни постинги, към нашия умствен и творчески труд... Въпросът ми е принципен - какъв е СМИСЪЛЪТ да отнемате медали?...
С поздрав - Марин Тачков
цитирай
36. lidislidis - До Инвестор бг , модерация на блог.бг и съблогерите
10.12.2011 22:45
22:41 - ДО МОДЕРАЦИЯ ОТНОСНО БАНОВЕТЕ В БЛОГААвтор: lidislidis Категория: Изкуство
Прочетен: 0 Коментари: 0 Гласове: 1



На вниманието ви

http://evelin.blog.bg/izkustvo/2010/07/13/istinata-lidis-nishto-lichno.576344


http://mileidi46.blog.bg/hobi/2011/10/02/pozdrav-za-rustam-i-lidis.829251

http://mikaela19.blog.bg/tq-i-toi/2011/05/31/tazi-lidis-luda-li-e.757129

http://lovee.blog.bg/drugi/2011/07/16/aman-ot-naludnichavi-pretencii.784174?reply=2981815

Драги модератори на блог.бг

Аз съм с бан наложен ми от вас и мениджерът ви , поради мой коментар , че съм изнесла никовете на съблогери слагащи ми системни минуси в блога.
Преди това бях с изтрит от вас блог без да ми обясните защо. Причината на бана ми сочите от мой постинг писан на 14.11.2011. НО банът ми е от цяла година!?

http://lidislidis.blog.bg/poezia/2011/11/14/quot-do-moderatorite-quot.851113

В същото време любимците от 1 стр. пишат постинги от година и гнусно плюят по името ми с лъжи и тенденция, НО вие не ги наказвате , а напротив!
Постингите им са били с грамоти в избрани и днес.бг!?
Не съм писала до сега 5 год. постинг против блогер, нито съм обиждала в мой постинг съблогер, тъй като съм в блога НЕ ЗА ДА ОБСЪЖДАМ С ЛЪЖИ И ИНТРИГИ ДРУГИТЕ СЪБЛОГЕРИ!
В блога съм със собственото си име и фамилия , а не с измислен ник и това се явява нарочно оплюване срещу мен от потребители на медията ви, които са помазани и парадокс, аз съм с бан от вас!!! Явява се обида според и нарушава не само споразуменията в медията ви, но и нарушение според конституцията и е правно наказуема. както за този кйто обижда, така и за този, който разпространява и покровителства 1 година това деяние.
Моля да бъдат изтрити постингите на посочените и определено наказание, както за написалите ги, така и за коментиралите ги с вулгарни думи и определения насочени умишлено срещу мен.
Както и моля при повторно писане на постинг срещу блогер , написалият го да бъде изтрит, като ник от блога ви!
Имам основание да моля, тъй като тези и подобни постинги се веят в бг нет от вашата медия с ГОДИНИ! И ОРОНВАТ ИМЕТО МИ И НАРУШАВАТ ПРАВАТА МИ НА ПОТРЕБИТЕЛ И ЧОВЕК С ВАШЕ СЪДЕЙСТВИЕ!

цитирай
37. blogbg - Уважеми Полигор,
12.12.2011 14:04
Както виждате сме разрешили поставянето на реклами от AdSense като потребителите получават на 100% приходите от тях.
По отношение на другите приходи от реклами, приемете, че поддръжката на един сайт като Blog.bg струва доста голяма сума пари. Най - малкото се касае за един голям брой сървъри които поддържат всичкото това съдържание.
Сложете също така разходите за Интернет, техническа поддръжка, електричество и всички останали параметри и ще получите една доста голяма сума.
И това са само оперативните разходи. Ако Вие искате да развиваме Blog.bg то трябва да се съгласите, че в този случай единственият начин да се поддържа такава услуга е като се излъчват реклами.
цитирай
38. starbuck69 - ...
13.12.2011 00:15
Би било чудесно, да се въведе опция "Игнорирай потребител". Има доста хора, които използват сайта, само и единствено, да причиняват дискомфорт на останалите потребители. Мисля,че въвеждането на такава възможност за ограничаване на нечие "нежелано присъствие", ще допринесе за ликвидирането на условия за конфликт още в зародиш.
Поздрави!
цитирай
39. blogbg - Разработка
13.12.2011 09:33
starbuck69 написа:
Би било чудесно, да се въведе опция "Игнорирай потребител". Има доста хора, които използват сайта, само и единствено, да причиняват дискомфорт на останалите потребители. Мисля,че въвеждането на такава възможност за ограничаване на нечие "нежелано присъствие", ще допринесе за ликвидирането на условия за конфликт още в зародиш.
Поздрави!


Здравейте,

Мислили сме върху тази идея, в момента мислим върху техническо решение за този проблем, надяваме се скоро да можем да го предложим, освен стандартното модериране на постинги.
цитирай
40. анонимен - Може ли да попитам г-н Здравко, защо ...
16.12.2011 16:23
Може ли да попитам г-н Здравко, защо не се показвам в Последни постинги?
Мисля, че ако нещо съм нарушила, беше редно да ме информирате предварително?

Не вярвам да е за това, че ви поправях правописните грешки....
цитирай
41. анонимен - Опс!!! извинявам се...
16.12.2011 16:29
но системата ви нещо куца, появих се с 20-минутно закъснение...
цитирай
42. blogbg - Натоварване на сървърите
16.12.2011 17:20
mar866 написа:
но системата ви нещо куца, появих се с 20-минутно закъснение...

Здравейте,

Понякога има натоварване на сървърите и по тази причина се случват малко по бавно нещата.
цитирай
43. lidislidis - MOЛЯ ЗА НАКАЗАНИЕ НА БЛОГЕРИТЕ ХОТОВА И 777 ЗАРАДИ ПОСТИНГИ И ОНИДНИ КОМЕНТАРИ
16.12.2011 18:50
72. yotovava - Сега обаче аз искам да задам въпрос към Лидис
14:36Ти снимаш с Canon powershot A630 - 8 Mp
Този апарат става за любителски снимки, за професионални е слабичък. Няма сменяем обектив.
http://www.google.com/search?q=canon+powershot+A630&hl=bg&rls=com.microsoft:bg:IE-SearchBox&rlz=1I7GGLL_en&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=VzjrTrGMNIj1-gbQxpmhCQ&ved=0CFoQsAQ&biw=1680&bih=818

Когато твърдиш, че си професоналист, защо взимаш другите за гугутки. EXIF информацията може да се вземе от всяка снимка, стига да не е предварително изтрита.
Тъмната ти фотография от последните постинги за щастие е със запазен EXIF. Снимана е октомври месец. На автоматичен режим. И затова има толкова много шум.
Ето ти инфото за нея
Camera Model Name Canon PowerShot A630
Shooting Date/Time 15.10.2011 ă. 18:53:59
Shooting Mode Auto
My Colors Mode Off
Tv (Shutter Speed) 1/60
Av (Aperture Value) 3.5

моят отговор към нея е;

Аз снимам и с телефона си и с камерата си. В блога ми има снимки и от телефона и от канона и от професионалната ми камера. Снимките , които изпращам по сайтовете за фотография и за състезанията там са от професионалния ми апарат. Блогът не е състезание и показвам снимки направени от мен с настроение.


И ПОРАДИ ТОВА, ЧЕ Е В НАРУШЕНИЕ ЗА ИЗНАСЯНЕ НА ЛИЧНИ ДАННИ ЗА МАТЕРИАЛИТЕ МИ С ЦЕЛ ОПЛЮВАНЕ И ХУЛИ И ПРЕСЛЕДВАНЕ С ГРУБИ ОБИДИ И ВМЕШАТЕЛСТВА В БЛОГВАНЕТО МИ.
СМЯТАМ СЪЩО, ЧЕ ИМА ВРЪЗКА С ИЗТРИВАНЕТО НА БЛОГА МИ ОТ 2010Г/
До сега не съм искала заличаване на потребител в периода на блогването ми, но СЕГА С ПЪЛНО ОСНОВАНИЕ ДЪРЖА НА ИСКАНЕТО СИ , ТЪЙ КАТО ИМАМ ПРАВО И ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА НАРУШЕНИЯ В САЙТА ВИ ОТ НЕЯ УМИШЛЕНО И ДЪЛЪГ ПЕРИОД.
с Уважение ЛИДИС

Kaакто и заличен потребител 777, заради постинга си
пълен с обиди , което е в нарушение на блог.правилата, както и коментарите в него.


20 - Поздрав за модераторския екип на Блог.бг и Инвестор
Автор: 777 Категория: Видео
Прочетен: 88 Коментари: 18 Гласове: 10



Свикнали сте, драги модератори, да приемате нашите недоволства безропотно, но сега да ви изненадам предколедно и преди да потъна в сладките дебри на бащинството си, (че бебето ще се роди всеки момент) като ви поздравя по повод правилното баннване на двата УРОДА на Блог.бг.

Урод № 1 lidislidis

Тази неразвиваща се ларва писна вече на всеки втори блогър с нечистоплътното сеене на раздори и словоблудства от този фейк. Износи се и стана хептем уродлив с грозните си изстъпления, безцеремонно обидни лъжи към други блогъри и злонамерената шизофренна параноя, демонстрираща изключително питекантропски интелект и мракобесна душевност с циклофренни откъслечни проблясъци на лицемерна "добронамереност" и повсеместна фекализация с присъствени клевети из целия блог.

Урод № 2 joysii

Изключително първична и злобна персона, естествено пак фейк, която освен интриги и "откровено" оплюване на историци, поети и инакомислещи люде в блога, има единствената цел да ни покаже колко "великолепен" хибрид е между Ксавиера Холандър в хорър вариант и расист-куклусклан, на който му е виновен целия космос щот ракетата му е крива.

Весели празници на целия модераторски екип на Блог.бг, с пожелание за здраве, лично и семейно щастие и просперитет на сайта през Новата 2012 година!


този пост го пиша 2 пъти, тъй като МОДЕРАЦИЯ ГО ТРИЕ!
цитирай
44. tsvetanandreev - ИМАМ САМО 1 ПИТАНЕ,
20.12.2011 00:50
колко на брой блогъри могат да се качат на АЙПИТО МИ,
и това оказва ли влияние на моите резултата!
цитирай
45. injir - Честита Коледа!
25.12.2011 21:16
Честита Коледа!
цитирай
46. joysii - Условията за пребиваване в този ...
08.01.2012 14:55
Условията за пребиваване в този сайт са потискащи.
Ограничава се свободата на словото.
Налагат се наказания не за провинения, а защото някой има смелостта да сподели мнението си.
Толерират се определени хора, които обиждат останалите най- спокойно, и тях никой не ги наказва.
Отново побългарихте идеята за един интересен сайт, превърнахте го в бащиния на тоя и оня.Като резултат - простотията и посредствеността го превзеха.
Много съжалявам,че казвам всичко това, но то е самата истина.
А щом управлението на сайта реализира такова поведение и политика, трябва да е готово и ДА ИЗСЛУША МНЕНИЯТА ПО ПОВОД НА ТОВА.
СЕГА ПАК ЛИ ЩЕ МЕ НАКАЖЕТЕ?
То аз и без това не зная защо имам бан, а човек който в специален постинг ме нарича "урод"/777/ е любимец на ръководството на сайта.
цитирай
47. tsvetanandreev - Кога ще ми бъде оправена
11.01.2012 13:51
разбъзиканата функция на НОВ ПОСТИНГ,

или нямате тази възможност през 2012 г.2
цитирай
48. tsvetanandreev - Здравко!
17.01.2012 12:41
tsvetanandreev написа:
разбъзиканата функция на НОВ ПОСТИНГ,

или нямате тази възможност през 2012 г.2

цитирай
49. tsvetanandreev - Здравко,
17.01.2012 12:43
tsvetanandreev написа:
tsvetanandreev написа:
разбъзиканата функция на НОВ ПОСТИНГ,

или нямате тази възможност през 2012 г.2





кога ще ми бъдат нормализирани функциите на НОВ ПОСТИНГ...
Работи само един шрифт/скапан!/, няма цветове,големини на шрифта,
видове шрифт?
цитирай
50. blogbg - разбъзиканата функция на НОВ ПО...
17.01.2012 12:48
tsvetanandreev написа:
tsvetanandreev написа:
tsvetanandreev написа:
разбъзиканата функция на НОВ ПОСТИНГ,

или нямате тази възможност през 2012 г.2




Здравейте,

Проверили сме случаят, най-вероятно става въпрос за проблем с Cookies.

Може ли да ги изтриете и тогава да проверим отново?


кога ще ми бъдат нормализирани функциите на НОВ ПОСТИНГ...
Работи само един шрифт/скапан!/, няма цветове,големини на шрифта,
видове шрифт?

цитирай
51. tsvetanandreev - Здравко,
17.01.2012 12:50
tsvetanandreev написа:
tsvetanandreev написа:
разбъзиканата функция на НОВ ПОСТИНГ,

или нямате тази възможност през 2012 г.2





кога ще ми бъдат нормализирани функциите на НОВ ПОСТИНГ...
Работи само един шрифт/скапан!/, няма цветове,големини на шрифта,
видове шрифт?
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: blogbg
Категория: Технологии
Прочетен: 2021239
Постинги: 87
Коментари: 2128
Гласове: 4885
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031