Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.07.2020 20:57 - Само в Narod.bg: Офицерите се вдигат на бунт заради депутат на ГЕРБ, изплюл се върху Румен Радев с „фелдфебел” (ОТВОРЕНО ПИСМО)
Автор: zahariada Категория: Новини   
Прочетен: 945 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 24.07.2020 20:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

ДНЕСМНЕНИЯ Само в Narod.bg: Офицерите се вдигат на бунт заради депутат на ГЕРБ, изплюл се върху Румен Радев с „фелдфебел” (ОТВОРЕНО ПИСМО)


imageОт Admin на 23.07.2020

Българските офицери се вдигат на бунт заради нагъл депутат на ГЕРБ, изплюл се върху Румен Радев с епитета „фелдфебел”, научи Narod.bg. Преди два дни, на 21 юли, проваленият бивш кмет на Пловдив Спас Гърневски се изхрачи върху държавния глава с обиди.

image

Най-бесният фен на Бойко Борисов каза дословно следното:

За лице на уличния пуч бе изведен най-големият провал на БСП – фелдфебел Румен Радев.

Словесната помия се изля върху ген. Румен Радев след пропадналия вот на недоверие към правителството.

Автор на обидата е същият депутат от ГЕРБ, чийто син – Георги Гърневски, всеки ден протестира срещу корумпираното правителство на Бойко Борисов, както първо Narod.bg разкри.

По този срамен повод офицерът от резерва Никола Капинчев написа отворено писмо, с което иска санкции срещу самозабравилия се гербер.

Публикуваме текста без редакторска намеса:

ОТВОРЕНО ПИСМО ОТ о. р. НИКОЛА КАПИНЧЕВ

Има ли достойни генерали и офицери депутати????!

Генерали и адмирали:Милев, Попов, Симеонов, Манушев

полковници :Радев и Христов.

ДО СОСРЗ – ЦЕНТРАЛЕН СЪВЕТУважаеми о р генерал Стойков

Уважаеми господа, членове на ЦС.

Уважаеми колеги,

На 21.07. 2020 г. по време на вота на недоверие, депутатът Спас Гърневски нарече наш колега, достоен офицер и признат професионалист-генерал Р. Радев с мръсното определение- „фелтфебел „ Мръсно, защото е несъстоятелно и е съотносимо , към друго време и други обстоятелства.

По стечение на обстоятелствата в момента Р. Радев е Президент на Република България и Върховен главнокомандващ на ВС..“ НАРОДНИЯТ ПРЕДСТАВИТЕЛ „ Спас Гърневски , известен с ръсенето на простотии, не може да бъде търпян от нас – ОФИЦЕРИТЕ И СЕРЖАНТИТЕ на действителна служба и тези в резерва.

Неадекватно поведение е и липсата на реакция от наши колеги – висши и старши офицери ,депутати в 44 НС. Кои са те, трябва да ги посочим и да ги назовем с имената им. Това са генералите /адмирали / – К. МИЛЕВ; К. ПОПОВ; С. СИМЕОНОВ ; Пл. МАНУШЕВ и полковниците- В. РАДЕВ и Е. ХРИСТОВ, последният, заместник Председател на НС.

Ако те не реагират, по известни причини, на политическа и икономическа обвързаности, ние нямаме алтернатива и трябва да реагираме. Да реагираме сега и незабавно. Такава обида към офицер, не беше допустима нито в царската Армия, нито в БНА.

Умолявам ръководството на Съюза и всички Български офицери, които в обидата към колегата генерал Р. Радев ,виждат унижение и към самите тях, за незабавна реакция. Тук не става въпрос за обиди от политически характер, които са допустими в политически спор, а за професионална обида .Считам че е нужно Ръководството на ЦС, да реагира , с ПРОТЕСТНО ПИСМО ДО ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА НС, а ние с подобаващо отношение в социалните мрежи.

Нека запазим малкото, което е останало от офицерската чест, защото вече много колеги ги е срам, да споделят каква е била професията им!!! А това е подигравка с честния и достоен труд на хиляди, служили в БНА и БА и най вече на БЪЛГАРИЯ !!!.

ЗДРАВЕ И УСПЕХИ НА ВСИЧКИ СВЪРЗАЛИ ЖИВОТА СИ С БА И БНА!

(Текстът е взет от страницата на #LubomirStefanov във Фейсбук)

image
 Браво! Синът на острието на ГЕРБ Спас Гърневски протестира срещу Бойко Борисов: Убеждавам го да напусне тая партия! (ВИДЕО)

image

Браво! Само това можем да кажем за сина на острието на ГЕРБ Спас Гърневски – Георги, който протестира срещу хунтата на Бойко Борисов, видя Narod.bg. Новината потвърди и бившият главен редактор на „Жълт Труд” – журналистката Зоя Деянова, която зарадва хората със следния текст на стената си във фейсбук: Приятел написа, че срещнал на протестите … Продължете с четенето на




Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
1. zaw12929 - ЗА ТОВА ПРОШКА НЕ МОЖЕ ДА ИМА!
25.07.2020 22:33
ЗА ТОВА ПРОШКА НЕ МОЖЕ ДА ИМА!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39942645
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31039
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930