Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.12.2018 23:46 - КОЛЕДНАТА ИЗНЕНАДА НА„ГЕРБ”- САМОЛЕТНА СДЕЛКА,ПАК ОПОРОЧЕНА,ПО„БОЙКОВСКИ” ИЛИ КАК БОЙКО ЯШАРОВ(БОРИСОВ)Е НА ПЪТ ДА СПРЕ ЕДНА „ГОТОВА СДЕЛКА” НА АМЕРИКАНЦИТЕ!
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 1337 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 25.12.2018 10:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
КОЛЕДНАТА ИЗНЕНАДА НА„ГЕРБ”-САМОЛЕТНА СДЕЛКА,ПАК ОПОРОЧЕНА, ПО„БОЙКОВСКИ” ИЛИ КАК БОЙКО ЯШАРОВ(БОРИСОВ)Е НА ПЪТ ДА СПРЕ ЕДНА „ГОТОВА СДЕЛКА” НА АМЕРИКАНЦИТЕ!?

  Няма драма в самолетната сделка за закупуване на нови изтребители за България, с избора на американската марка”Ф-16”,блок 70-Вайпър. Това е най-доброто, засега предложение, но поведението на Бойко Яшаров(Борисов) е като на „слон в стъкларски магазин”, на път на провали сделката и да настрои цялото общество срещу американците. Всичко е- уж, плод на неумелост, но обективно- е добре обмислен саботаж на сделката за превъоръжаването с ново оръжие и както винаги- Бацето играе двойна игра. И този път е в услуга на Бате Ердоган, защото Турския президент, не само иска да пробута самолети, произведени в Анкара, но и да блокира всякаква възможност- Гърция или  България да се сдобият с отказаните му(на Ердоган)от Тръмп, нови 4 самолета„Ф-35”. Сметката е повече от елементарна- ако Гърция и България си купят 4-те  „Ф-35”(те се равняват на бойните възможности на поне– още, по 6/8 броя „Ф-16”), така(заедно с Кипър, трите християнски държави от „НАТО”, съседи на Турция, ще разполагат с авиация, равностойна на турската, но с много по-модерно въоръжение. Трите държави ще имат общо над 100 самолета, ако България вземе- 4-те „Ф-35”/т.е. 24/32 самолета „Ф- 16”/, а пък Гърция и Кипър, досега разполагат, с над 70 самолета. Така, южното крило на Алианса ще има над 200 бойни единици, а при „мръдване”на Турция- срещу Съюза, ще има баланс на нейната авиация, с „верни” военно- въздушни сили. В съгласие със „Стратегическата дълбочина” на Давутоглу, Реджеб Ердоган не иска да допусне концентрацията на военна мощ, по границите с държавата му, нито съюзи, насочени срещу Турция. Той започна заблуждаващата си маневра. с нападката си срещу Бенямин Натаняху в Израел,когото обвини в „диктаторство” (?!),бърза със„задавянето” на Бойко Яшаров в сделката „Ф-16”-Вайпър (чрез раздухването на евентуален корупционен скандал!?)и същевременно ще се задушат амбициите на Гърция, Кипър или България да приемат на своя територия нова американска военно- въздушна база: в Александруполис или в Бургас/ Варна, с което да бъде създадена „преграда” и удар в гърба срещу Турция. Всеки наш съсед си прави тънките сметки, като калкулира, видимо- корупцията в управлението на Бойко и на „ГЕРБ”, както и слабостта на Българска политика, през последните 30 години на Прехода, изобщо!

   Бойко Яшаров(Борисов) се е подготвил за самолетна сделка със САЩ и с марката „Ф”, от която се надява да гушне,поне 600- 800 млн. долара, но сега- при преговори с американците, ще се постави въпроса и за каскадна сделка с „Ф- 35”, за отпадналите 4 бройки, предназначени за Турция, но отрязани от Републиканците в Сената на Вашингтон. Тази сделка, може да бъде цесирана към България или Гърция. Ако България ги вземе- ще си купи практически 3- 4 ескадрили „Ф”, и то в тила на Ердоган. Това, всячески искат да предотвратят Борисов и Турския президент, но заради фронталната атака на Тръмп, опитите им може да бъдат осуетени. Сложният пъзел и виражите на геополитиката ще изиграят лоша шега- и на двамата Балкански диктатори, които отдавна анахронизират с модерните държавнически тенденции и доктрини. Досега- Тръмп и Путин се възползваха от техните грешки и тихичко ги ограбваха и връщаха в изходно положение, но вече са неконтролируеми и непоносими за всички, така че, лошият им край- скоро и неумолимо ще  предстои. Натаняху също загуби търпение към тези двама„Титани на демокрацията”.Дотогава трябва да внимаваме, само с някое неумело действие, да не се набутаме между големите шамари, които скоро ще завалят към главите на Бойко Яшаров и неговия покровител- Ердоган. Да продължим по пътя за Избора на Модел „Ф”, както и на новата НАТО- вска база в региона и сътрудничеството с Израел за нови военни дронове и оръжия с изкуствен интелект!
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО И ГОДПОД С ВАС И С ВАШИТЕ БЛИЗКИ И ПОЗНАТИ!! АМЕН!

Николай Гацев                                                                          София, 24.12.2018 г.



Тагове:   2018,   1853,


Гласувай:
2


Вълнообразно


1. attila - Задунайския КЕНЕФ е Между Хазарска МОСКВА и Джагалска АНАДОЛА от 650 Години !
25.12.2018 08:06
Задунайския КЕНЕФ е Между Хазарска МОСКВА и Джагалска АНАДОЛА от 650 Години !

Българска Държава на Балканите НЯМА от 650 Години, От Както Еврейката САРА Агент на Синедриона Разсипа Българското Царство на Юг от Дунав и Подготви Падането Под Хазарско-Османско Робство !

ДА СЕ ЗНАЕ !

Българска Държава Може да има Само ако Бъде Създадена от БЪЛГАРИ !

Тази Държава не е Българска, тя не е Създадена от Българи и Никога не се е Управлявала от Българи !

Това е ФАЛШИВА Държава, с ИЗМИСЛЕНА История и Култура, Която Трябва да Бъде ЗАЛИЧЕНА от Лицето на Земята !

БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА СЪЗДАДЕНА ОТ БЪЛГАРИ И УПРАВЛЯВАНА ОТ БЪЛГАРИ НА БАЛКАНСКИЯ ПОЛУОСТРОВ Е ИМАЛО ПРЕДИ 650 ГОДИНИ !

АКО СИ БЪЛГАРИН:

НЕ РАБОТИ.

НЕ ГЛАСУВАЙ.

НЕ ПЛАЩАЙ ДАНЪЦИ.

ВЛАСТТА Е НЕЗАКОННА ОТ 74 ГОДИНИ.

ДЪРЖАВАТА НЕ Е БЪЛГАРСКА ОТ 650 ГОДИНИ.

ДА СЕ ЛИКВИДИРА !

Склавяните и Юдохазарите са ТОР за Земите Български Арийски !

Цялата Земя от Москва до Казан,от Киев до Атина и от Солун до Будапеща е Българска !

Ние Наследниците на Императорския Род ДУЛО ще Ликвидираме този 140 годишен Руско-Турски КЕНЕФ и Възстановим Българската Държава !

КАЗАХ !

w-w-w.b-u-l-g-a-r-y-a.g-a/p-r-o-v-i-n-c-e.h-t-m-l
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3760838
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031