Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.06.2011 00:18 - Книга за мнения и предложения
Автор: blogbg Категория: Технологии   
Прочетен: 50429 Коментари: 125 Гласове:
33



imageЗдравейте всички вие потребители на Блог.бг,

Понеже и ние като вас искаме да направим Blog.bg едно място в което всички да се чувстваме добре, то ще се радваме да чуем вашето мнение за това какво очаквате да се случи тук!

Това което разбрахме до сега е, че:

1. Желаете по открита комуникация с нас!
2. Искате да знаете кои са лицата зад Blog.bg
3. Необходимо е да имате по ясна представа за това, кога се налага някакво наказание, кога се слага ban, кога се изтрива постинг, и кога цял блог.
4. Разбрахме, че и ви е искате също като нас намирате личните споровете в блога за нещо което не допринася много за това да правим сайта по интересен!

А сега е време да ви помолим за малко помощ!

Това което ще ви помолим е да ни кажете на къде искате да се развива сайта.
Какво не ви харесва в начина по които изглежда, кое ви затруднява в ползването му, каква функционалност сте виждали някъде и ви се иска да се появи тук.

Ще се радваме да видим вашите мнения и идеи в коментарите под този пост!

И още една молба! 

Забравете личното отношение за малко, представете си, че сега имате възможност да започнете всичко от начало и ни кажете как искате да изглежда! Нека да забравим дразгите за малко и да решим как да направим това място много по приятно и много по интересно за всички нас!

С уважение,
Блог.бг

 



Гласувай:
34



Следващ постинг
Предишен постинг

1. valsodar - Браво. Доживях да видя нещо позитивно в тоя сайт. Моите предложения са:
18.06.2011 00:40
1. Намаляне на времето за престой на постинги в препоръчани, горещи, избрани ( всички рекламни карета на челна ) - повече постинги, повече автори там!
2. Онлайн модератор на линия ( за запитвания и т.н.) няма смисъл да се пускат общи оплаквания до арменският поп, добре е потребителите да са наясно с кой комуникират.
3. Вот в "+" или в "-" за постинг, само с мнение защо е направен и от кого. Може по падащ списък, може и по поле за попълване, решете си как ще ви е по-удобно.
4. Във връзка с т.3 , в зависимост от рейтингът да се движат и самите постинги към популярни. Постинги набрали определен брой негативен рейтинг да са видими единствено в блога на написалият ги - т.е. автоматичен БАН за постинг при масово неодобрение на аудиторията. Така надявам се, няма да ви реват на главата защо нещо срещащо масово неодобрение е в препоръчани на сайта.
5. Изготвяне на етичен кодекс на сайта - няма нужда да е цял ферман, но ще трябва да залегнат основните етичният модел на поведение, който да се спазва тук. Съответно от него си тръгват и правилата, наказанията за неспазването им, срокове и т.н.
6. Тия статистики и класации, смятате ли че има някаква съществена полза от тях? Разбирам всички блогъри да са с равен старт тук, че да им водите съревнование по прочити и гласове, но... съгласете се, че са нелепи. Или ги махнете или ги сложете на по-скрито място.
7. Оптимизирайте си търсачката на сайта. Не само да търси по конкретна дума, но и за зададен период от време. ( от дата до дата )
8. Сложете алармички към потребителските профили - за отговор по тема, за отговор по тяхна реплика и т.н. каквото е технически възможно и изпълнимо
9. Поддържайте постоянно диалог с потребителите си, а не само когато положението става нетърпимо и за двете ни страни
цитирай
2. turb04 - 1. За въдворяване на някакъв пор...
18.06.2011 00:45
1. За въдворяване на някакъв порядък и уравновесяване не отношенията в блога би било добре да се усъвършенства възможността, отделният потребител да може да блокира онези, които по някаква причина не са му приятни (на принципа във фейсбук, например), като в профила на всеки потребител има списък с онези, който той е блокирал и които би могъл да отблокира при желание от негова страна.
2. Изясняване статута на анонимните. За да се избегне спаменето (анонимните няма как да бъдат баннати), да се изключи възможността, потребител, имащ регистрация в блог.бг, да влиза анонимно.
3. Да се поставят строго изписани ясни критерии за попадането на постингите в престижните категории - най-коментирани, най-четени и т.н..
4. Да не може да се регистрира повече от един профил на една пощенска кутия.

По мое мнение това би довело до подобряване на климата в сайта, а това е предпоставка в него да се задържат повече хора и за по-дълго, а и да се върнат някои от потребителите, които са напуснали по причини, свързани с гореописаното.
цитирай
3. locke - Първо идеите на турбо...
18.06.2011 01:02
1. блог бг не е фейбук, няма нужда да блокираш някого, ако само те чете. Ако коментира според правилата - ще го преживееш - не може блогът ти да е само за избрани иначе ще стане като страницата на Иван Костов във вече споменатия фейсбук. Ако някой в коментите си обижда или нарушава етичните правила - ще си го отнесе и без друго от модераторите.
2. анонимните може да ограничиш откъм писане в блога ти. Дори да се ограничи чрез IP достъпа от един адрес, по-хитрите ще намерят начин - аз имам десет wireless-а у дома и оттам ще вляза да те накъкам анонимно, стига да искам.
3. съгласен съм - мен ми отне цели 10 мин да разбера какви са правилата в момента
4. безсмислено е - и-мейл се прави за 2 мин
цитирай
4. turb04 - 1. блог бг не е фейбук, няма нужда да ...
18.06.2011 01:11
locke написа:
1. блог бг не е фейбук, няма нужда да блокираш някого, ако само те чете. Ако коментира според правилата - ще го преживееш - не може блогът ти да е само за избрани иначе ще стане като страницата на Иван Костов във вече споменатия фейсбук. Ако някой в коментите си обижда или нарушава етичните правила - ще си го отнесе и без друго от модераторите.
2. анонимните може да ограничиш откъм писане в блога ти. Дори да се ограничи чрез IP достъпа от един адрес, по-хитрите ще намерят начин - аз имам десет wireless-а у дома и оттам ще вляза да те накъкам анонимно, стига да искам.
3. съгласен съм - мен ми отне цели 10 мин да разбера какви са правилата в момента
4. безсмислено е - и-мейл се прави за 2 мин


Извинявай, ти направи ли някакво предложение, защото не разбрах?
Ако съм схванал правилно, според теб нищо не трябва да се променя?
Дори да имаш двайсет безжични връзки, всяка от тях има ІР адрес и той се появява в админския блок. Имал съм сайт и съм наясно как стоят нещата.
Това, че не е фейсбук не означава, че не могат да се използат работещи неща, а и фейсбук е само пример, както би могъл да бъде пример и скайп, а от друга страна, този тип модерация няма да прави съответния модератор разноглед да тича час по час наляво и надясно, а ще има време да се занимава с по-съществените неща.
А колкото до мейла, едно е да правиш регистрации на един мейл, а съвсем друго е да правиш всеки път отделен мейл - това може значително да ограничи недобросъвестните.
цитирай
5. kaktuscho - В правото на всеки блогер да знае е ...
18.06.2011 01:14
В правото на всеки блогер да знае е как се развива блога му:
1. посещаемост на темите / общия случай това е само бегла информация/. брояча трябва да отчита брой посещения на различни потребители. /лично опитах колко пъти ще вляза в поста си и как натрупва брояча/ ;)

2. всеки блогер има право да знае всяко регистрирано посещение, в блога му и ако не като потребител, то поне с IP да бъде отчетено посещението.
3. всеки да може да ЛИЧНО да слага БАН по IP или nikname в блога си, на потребители с агресивно поведение или по лично усмотрение.
------------------------------------------------------------------------------------------------
ако има възможност - за чат. повечето между личностни конфликти се уреждат там .... както и друго ;)
------------------------------------------------------------------------------------------------
идеи ще има много но от нас зависи да отсеете плявата от зърното
пожелавам ви успех.
цитирай
6. locke - Сега идеите на Валсодар
18.06.2011 01:18
1. Идеята на блог пространството е хубавите постове да се четат, а коментираните да се коментират! Смешно е, както в момента в най-коментираните да се попада с 7-8 комента. За мен най-коментираните трябва да стоят по 48 часа. Основанието ти, че постовете имат труден старт към първа се решава с връщането на категорията препоръчани - 'младите' постове ще стигат така на първа, а ако по някой от критериите вече са за най-коментиран или най-четен - ще отидат там, а ще ги замести нов пост.
2. Да не искаме цял човек само за нас - стига ни да има лайф съпорт първите 15 мин от всеки кръгъл час от 9 до 9 вечерта примерно. И ясни правила как ще се наказва времегубенето или спекулациите.
3. Абсурдно е. Знаеш ли какви лични скандали ще има, ако знаеш кой и защо е гласувал против поста ти? Никакви правила няма да помогнат!
4. Като цяло е смислена идея, но най-вече в контролната част. Постове, бързо качващи плюсове ще вдигат флаг за одобрение като препоръчани, а тези с минуси или много цензура (модериране на коментите) просто няма да се допускат до главна (плюс индивидуално прилагане на бан и триене)
5. Съгласен
6. Сума ти народ само си брои разните неща и поства как бил стигна прочти 3564646 примерно. Това е безумие. Нека има най-четени, но без брояч - и те да не знаят колко ги дели от следващия. Но статистиката като цяло да се махне.
7. Не съм пробвал търсачката - нямам мнение
8. Стига да не е твърде сложно - да
9. Вече си го покрил в точка 2.
цитирай
7. valsodar - т. 3 на последното мнение (5) ми допада, ...
18.06.2011 01:19
т.3 на последното мнение ми допада, стига да е технически изпълнима - така се решава и проблемът с анонимни коментари на регистрирани блогъри.

ПП Локи, допълвай с твои мнения без да даваш оценка на другите

Разбирам те, но ако почнем да спорим помежду си, темата ще се осере напълно в спам, който ще направи прочита и вземането на решения още по-трудни. Дай най-дребните подробности да ги оставим за последно, казвай за сега основно това, което са пропуснали другите преди теб
цитирай
8. locke - Турбо, коментирам идеите ти!
18.06.2011 01:22
Не те знам какво си имал, но не искам да те обиждам относно познаването на интернет пространството. Блокирането на потребители помежду си НЕ СЕ ПРАВИ в блог пространствата. И да - мога да регистрирам (тоест направя) и-мейл за по малко от 2 мин. И децата го могат! А аз идеи давам - не бери грижа - опитай се ти да предложиш нещо приложимо!
цитирай
9. locke - Разбирам идеята ви...
18.06.2011 01:29
...за бан на който не ви харесва, но ако съпорта приеме да има активен модератор достатъчно често няма да има нужда да банвате лично. Иначе идеята ще се изроди. на някой няма да му хареса да спори с някой друг - хоп бан! После приятелите на единия банват другия, неговите приятели първия,а после помежду си. Накрая ще си направим групички по интереси. Да не говорим, че като не се четете и коментирате взаимно сваляте трафика. Така че и от финансова и от морална гледна точка е нередно. И просто не се прави никъде, а аз съм блогствал на много места!
цитирай
10. locke - кактусчо,
18.06.2011 01:32
идеята на валсодар, която и аз подкрепям, е не да изчезне статистиката на постовете, а статистиката на блога като цяло! Иначе като знаем колко души са ни чели, колко са харесали, ще можем по-лесно да се ориентираме какво интересува хората.
цитирай
11. locke - както вече споделих с модераторите,
18.06.2011 01:35
сайтът като функционалност е доста близък до оптимума. Проблемът е най-вече в съдържанието, модерирането и запазването на стойностните блогъри. Няколко дреболии и по-активно модериране ще подобрят нещата много повече от чувствително. Не са нужни революции!
цитирай
12. valsodar - Добре, мисля че се изяснихме и няма ...
18.06.2011 01:42
Добре, мисля че се изяснихме и няма нужда от допълнителни спорове помежду ни, в крайна сметка сме дошли да помогнем с идеи, а не да се караме помежду си.
Надявам се, още много потребители да се включат с предложения и идеи които сме пропуснали да изброим до тук.
Имам само една молба - нека да конкретизираме детайлите по различните идеи на малко по-късен етап, ясно ми е че има вещи технически лица тук, но нека не спираме за момента притокът на идеи за промени на сайта.

Нещо което съм пропуснал:
- под всеки един постинг има бутон сигнализирай на модератор (съобщи за нередност) - наместо име и имейл на изпратилият го, префасонирайте го така, че когато оплакването си е от потребител, тия данни да ви се наливат автоматично. Оправете си и вариантите в падащията списък, като се добавят и основните нарушения, недопостими за сайта ( груб език към потребител, заплахи , нарушени авторски права и т.н.)
Същата опция, ако ви се отвори ищах може да я сложите и под мнение ( по форумите си работи добре, не знам тук програмно как ще си я решите )
цитирай
13. анонимен - И аз съм на мнение , че платформата на сайта е най-добрата в българското блог-пространство .
18.06.2011 01:52
Всички останали предложения не струват (извинявайте) . Ако ги изпълнят модераторите :
1. Сайтът ще стане бъгав до безбожие (не че сега са малко бъговете)
2. Този сайт ще бъде по-удачно да го прекръстят на МВР.бг . Какви са тия изкарваници на айпи-та , бе ? Знаеш ли кой хахо ще ти цъфне утре на вратата , защото не му е харесал постинга ти ?
Според мен всички тези реванета , че видите ли потребителя X е бил смъртно обиден от потребителя Y са пълни глупости . Търсене на внимание .
Направете блог.бг копие на сайт за плетки , готварство и поезия и след месец ще си останете само с профилите дето си ги прави сам блог.бг да навърта брой потребители :-))
Да имаш правото да банваш потребители , които те обиждат ? Ха ! Още на следващият ден всички ще са се изпонабанвали . Както е известно : от блогъра по-обидчиво същество няма .
Оставете сайта както си е . Това е най-разумното , което можете да направите .
Другото най-разумно нещо , което можете да направите е да ми махнете бана .
Успех ! :-))
цитирай
14. valsodar - Та като каза - Махнете ми бана! - ще е ...
18.06.2011 01:58
Та като каза - Махнете ми бана! - ще е добре да е ясно кой в сайта е с бан, по каква точно причина и за какъв точно срок. Така ще спрат другарските жалейки в сайта и обвиненията между блогърите, кой на кого бил издействал бан - всеки да си знае, къде е настъпал мачката по опашката :)
цитирай
15. locke - сарториум,
18.06.2011 02:00
не бива да ставаме МВР-2, но и хептен анархия като в момента не бива. Много спам има и някой трябва да го разчисти. Ето одеве влизам в секция рецепти да си харесам нещо за закуска утре и намирам 2 дузини копи пейст постове за билки от един и същ потребител. Хем не са рецепти, хем не знам и дали не ги е взел от някоя енциклопедия и сега не накърнява авторски права. Не може така! трябва малко (даже повечко) активно модериране - в случая предупреждение, разчистване на постовете и евентуален бан.
цитирай
16. locke - Валсодар,
18.06.2011 02:02
И двете ти последни идеи са много добри - улеснен бутон за нередности и база данни на баннатите :)
цитирай
17. анонимен - locke ,
18.06.2011 02:12
пич ти за бот , който поства 20-30 копи-пейст постинга в минута , чувал ли си ? Какъв потребител , какви пет лева ?
Не че не ми е било забавно да гледам как заблудени блогъри спорят с автоматична програма и дори се обиждат дълбоко , когато бота не им отговаря :-))
цитирай
18. анонимен - Относно спама , безсмислените публикации , глупави постинги и т.н.к.
18.06.2011 02:17
Всичко е много относително . Това , което е спам за теб - може би е интересно забавление за други . Това , което за теб е смислен и съдържателен постинг , вероятно би предизвикал негодувание в други потребители .
Единственият начин модератотите да запазят някаква относителна справедливост е просто да не се намесват и да не се водят по предпочитанията на отделни блогъри или група от блогъри .
цитирай
19. анонимен - Валсо , бана ми (ако изобщо е бан) е от 28.08.2010
18.06.2011 02:25
Бая пъти по 24 часа изминаха от тогава :-))
Постинга , след който ми изчезна романтичното блогче беше "Човекът и извънземните" и единственото в него , което може да се приеме за невъзпитано беше , че споделих , че пускам такъв постинг , защото подобните постинги , които бяха на Първа са с пълна модерация и авторите им не пускат и трият различни от техните мнения .
Та , хубаво е някой да ни обяснява поне защо са ни цапардосали блога . За това си напълно прав .
цитирай
20. valsodar - 22
18.06.2011 02:26
В такъв случай просто трябва да се премахнат рубриките "НАЙ-ПОПУЛЯРНИ ПОСТИНГИ" и "НАЙ-КОМЕНТИРАНИ ПОСТИНГИ", както и каретата с класациите и всичко си идва по местата. В заглавна страница на сайта се появяват единствено и само най-новите текущи постинги, а кой каквото си харесва, да си го дири, да си чете и ако го пуснат - да си коментира :)))
цитирай
21. tutankhamon661 - sartorium
18.06.2011 02:48
Приятелю, за всичко си прав. Дума по дума прочетох коментарите ти и не намерих една буква, с която да не се съглася.
Включих се, защото ме изкефи колко си наясно със ситуацията и защото за кой ли път ме убеди, че си перфектен в изказванията. Поне ти разбираш за какво иде реч.
Прииска ми се да ти го кажа.
А иначе, знаеш - вятър, мъгла и всичко си е, както преди.
цитирай
22. bizcocho - Bъпрос, на който моля да отговорите
18.06.2011 03:24
Ако мое стихотворение, което е публикувано в друг сайт, с изрично там упоменаване, че никой няма право да разпространява текста без мое съгласие и ако съм дала такова, при условия, които аз кажа, е публикувано в блога от потребител без мое съгласие, как ще процедирате вие при мой сигнал за нарушението.
цитирай
23. анонимен - Благодаря за милите думи . Безспорно аз съм гений .
18.06.2011 03:25
Нека драгите модератори да видят , че в блог.бг всичко е спокойно и всички се обичаме .
Те си мислят , че са разбрали какво искаме , но не е точно така .
"1. Желаете по открита комуникация с нас!" - Не . Мили модератори , ние имаме по 5 профила (най-малко) и съгласете се ,че ще е доста конфузно да се гледаме в очите .
"2. Искате да знаете кои са лицата зад Blog.bg" - Не . Скъпи приятели , изобщо не искаме да знаем лицата ви . Като се замислите , ще разберете , че вие също не искате . Тук има и лоши хора . Опасни типове , които могат да ви причакат ( за справка виж блогъра rustam ) .
"3. Необходимо е да имате по ясна представа за това, кога се налага някакво наказание, кога се слага ban, кога се изтрива постинг, и кога цял блог." - Да . Да , мили администраторки , модераторки и бизнесдами от Инвестор.бг . Това го искаме . Вероятно е единственото , което няма да изпълните .
"4. Разбрахме, че и ви е искате също като нас намирате личните споровете в блога за нещо което не допринася много за това да правим сайта по интересен!" - Не . Не , добри ми модератори и модераторки . В спора се ражда истината . И боя , естествено , но никой досега не е бил пребит фатално през монитора на компютъра си . Ако блогърите нямат личен интерес (не са обидени лично) ще стане като с ТКЗС-тата навремето - нямаше голям интерес към тях . Не искате сайта ви да остане без интерес , нали ?
цитирай
24. alexs - Въпроса е за анонимите
18.06.2011 04:50
защо изчезват безследно, точно те казват най-интересните неща.
цитирай
25. feq - Ако можете да ми отговорите:
18.06.2011 07:25
1. Това постинг за най-популярни ли е?!:

16.06 13:22 - Добър фейсбукър ли си?
Автор: shuriken Категория: Лични дневници
Прочетен: 370 Коментари: 4 Гласове: 9

Да.

Тагове: фейсбукър,

Гласувай:
12 3

Преди всичко бъде човек!
Автор: shuriken Категория: Лични дневници


2. Защо написаното в чернови не излиза в постинга в същия вид и е необходима многократна редакция??? Пример от снощи:

feq - Невероятно, но факт... Ако знаете колко пъти влизах да редактирам този постинг, докато придобие този вид!!!
17.06 22:51 Толкова се ядосах, че го оставих нескопосан няколко часа.
Кой по дяволите влиза заедно с мен и си прави шегички?
Пиша в черновите по един начин - излиза съвсем друго...
Нямам думи!

3. "Популярни" и "коментирани" да отстъпят мястото си на "последно публикувани" -
така както беше преди няколко години.

4. За естетическият вид и качеството на постингите отговаря всеки един от пишещите лично.
Вие, модератори, обърнете внимание на външният облик на първата страница. Поне там трябва да е приятно и уютно за четене!

НЕ СМЯТАМ, ЧЕ ЩЕ ВЗЕМЕТЕ ПОД ВНИМАНИЕ ТЕЗИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ...
цитирай
26. turb04 - Относно опасенията ви, че всички ще ...
18.06.2011 07:45
Относно опасенията ви, че всички ще се изпоблокират - дълбоко се съмнявам. Блокирането се използва само за такива, които са ти се разхождали по нервите с шпайкове.
За няколко години във фейсбук съм блокирал не повече от 7-8 души, като поливаната бяха някакви ненормалнци, които не са били в приятелите ми.
Никой няма да тръгне да блокира безразборно, защото след това няма да може да чете.
Блокирането по принцип е крайна мярка.
Ако има активен модератор, при отношенията в блога, този човек няма да може да отиде до тоалетната.
Я си представете простотиите на Бале и хилядите му роящи се блогове с откраднати снимки! Има и още няколко такива! Това значи, че въпроснията модератор ще трябва основно да им тича по задника, докато с една възможност за блокиране, този човек го слагаш в списъка и той повече не те безпокои.
Относно анонимните ще използвам казаното от локе - колко му е да си направиш регистрация! Регистрираш се и коментираш, но се избягва безумното спамене, което освен образуваните нерви ще спести и доста трафик по сървърите.
цитирай
27. turb04 - Между другото, и в този постинг н...
18.06.2011 08:12
Между другото, и в този постинг нещата се обърнаха на говорилня. Не мога да ви разбера - влезте и си дайте идеите, а не се обяснявайте, кой разбирал повече от другия и не си налагайте мнението - тук става въпрос за ПРЕДЛОЖЕНИЯ.
Ние ще си направим предложенията, администрацията на блога ще седне и ще вземе решение, кои от предложенията да се изпълнят и кои да се отхвърлят.
Винаги ще има недоволни, защото всеки тегли чергата към себе си по някакъв начин, но главната идея е да се подобри самия сайт, затова ви моля - пишете си предложенията, а не се занимавайте с безкрайни словоизлияния, кой какво казал и дали бил прав, защото всичко пак ще потъне в потоци от безмислени думи.
цитирай
28. borjanmljakov - Смятам, че ще е удачно да се забрани поезията,
18.06.2011 08:39
освен в случаите, когато се цитират поети, умрели преди поне 50 години.
Да се налага бан за системни груби правописни грешки.
Да се отвори категории Ебане и Изоставени/Небарвани моми, където да се изявяват вече бившите поети и поетеси.

ПП Какво означава изречението:
"4. Разбрахме, че и ви е искате също като нас намирате личните споровете в блога за нещо което не допринася много за това да правим сайта по интересен!"
цитирай
29. анонимен - !. Класациите най-четени и най-популярни в блога и категориите да изчезнат -
18.06.2011 09:21
те са повод за нездраво биене в гърдите на доста хора, равнопоставеността е за предпочитане.

2.Да се въведе някакъв лимит от максимум 3 постинга на ден, някои пускат по 10.

3. Да не се обръща внимание на плюсовете - това вече се прави, гласовете не са важни, а четенията и коментарите, всички плюсове са по приятелска линия, а не във връзка с качествата на постинга.
Глас без обосновка за или против постинга е кух и празен.
цитирай
30. evrazol - На мен сайта ми харесва в този му вид
18.06.2011 09:34
Бих предложил единствено коментарите "моите коментари" да бъдат достъпни /само за четене/ от всички. Системата според мен трябва да се стреми към саморегулиране, а не към администриране. В реала ни администрират достатъчно.

Харесвам дори "екстата" с изчезващите анонимни коментари. Ако някой ги харесва има възможност да ги цитира. Иначе времето на живот им е напълно достатъчно като за анонимно мнение.

Подкрепям точка 3 на Валсодар и т. 4 на Турбото.
цитирай
31. goby3 - Кошмар!!!
18.06.2011 09:40
Кошмар!!! "...колко мъка има по тоя свят,Боже!" - хора,луди ли сте,бе!Като не ви харесва тук - идете другаде!Като не ви харесва някой - игнорирайте го!Или май си търсите занимания!
цитирай
32. vanya70 - ...
18.06.2011 10:00
Доста позакъснял постинг, струва ми се… (да ме извини „екипа” на blog.bg, ако приема тези ми думи за лично отношение към него).

И няколко предложения (с кратка обосновка на някои от тях):

1. Да се премахнат от централната част на „Първа” рубриките „Най-популярни постинги” и „Най-коментирани постинги”, а да се остави това пространство само за „Последни постинги”. Ако „екипът” държи да ги има някъде тези две рубрики, нека са на място, което не се натрапва пред погледа на всеки, който дори и за първи път надниква в сайта.
(Каквато и да е системата за влизане в излишните, според мен, категории няма как да са обективно отражение на интересите на потребителите на сайта, каквото значение се опитва „екипа” да им придава).

2. Всеки потребител да има право да изключва възможността да се гласува за неговия блог и за негов конкретен постинг. Ако технически ще е трудно на екипа да въведе избор за двете гласувания, нека този, които избере да не се гласува за блога му (като цяло) с това си действие да премахне изобщо всякакви гласувания за блога си и всички постинги в него.

3. Да не изчезват автоматично анонимните коментари.
(При условие, че всеки потребител сам може да решава да допуска или не анонимни коментари в блога си, смятам, че това е излишно за сайта. Освен това потребителите не живеем по 24 часа в денонощието в блога и дори да сме разрешили анонимните коментари при себе си, щом те се изтриват автоматично, физически няма как да „хванем” в цитат дори и анонимни мнения, които биха ни били полезни и бихме искали да прочетем).

4. От доста време става много тромаво редактирането на постинги, като често е дори невъзможно. Освен това все по-често се случва това, което авторът на един постинг вижда при преглед на своя публикация от чернови да изглежда по един начин, а след публикуване – по съвсем различен.

За днес от мен - толкова :)
цитирай
33. nunchaku - те са повод за нездраво биене в гъ...
18.06.2011 10:39
poligor написа:
те са повод за нездраво биене в гърдите на доста хора, равнопоставеността е за предпочитане.

2.Да се въведе някакъв лимит от максимум 3 постинга на ден, някои пускат по 10.

3. Да не се обръща внимание на плюсовете - това вече се прави, гласовете не са важни, а четенията и коментарите, всички плюсове са по приятелска линия, а не във връзка с качествата на постинга.
Глас без обосновка за или против постинга е кух и празен.

Прав си. Само ще ти напомня, че в много случаи коментарите са като плюсовете - по приятелска линия. Дори да са реални хора, те са се наговорили да си коментират за да излязат в най-коментирани. Някои не го и крият.
цитирай
34. mt46 - Здравейте!
18.06.2011 11:25
1. Да се премахнат класациите. Вместо тях - "Избрани постинги". Нека на първа страница да виждаме повече и различни автори...
2. Опция "блокирай потребител" /както е във ФБ, Ю Тюб, Вибокс и др. сайтове/ - така ще се избегнат досадни, спамещи, обиждащи, заядливи ко-ментатори...
3. Темата за анонимните беше в предишния постинг на блог.бг. В никой сайт не може да коментираш анонимно, без да се логнеш. Некоректно е да те коментират майка ти, баба ти, буля ти ... като анонимни, нали?
4. Да се реши проблема с многото профили ...
С поздрав: Марин Тачков
цитирай
35. razkazvachka - Ами като искате, защо не отговаряте на въпросите на поставените в унизително положение
18.06.2011 11:29
пишещи от блога?
цитирай
36. valsodar - Тутане, забравил си да предложиш да ...
18.06.2011 13:47
Тутане, забравил си да предложиш да ти дадат и ЕГН-то си, както и адресите си, на които живеят. Нали много искаше да ходиш и да пребиваш някои блогъри, бе отправил закани подобни и към модераторският екип. Не се бъркам, към теб е репликата ми, нищо, че си имаш нови регистрации.
цитирай
37. tutankhamon661 - valsodar
18.06.2011 15:07
Скоро някой да те е изхвърлял от Фейсбук? Доста показателно.
Не си прави труда да ме заговаряш. Рустам поне е дразнител, а ти и това не си.
Заради лъжите ти по отношение на други хора трябваше отдавна да си баннат. Ако знаеше колко хора са забелязали привилегиите ти, нямаше да ти е толкова смешно.
Повече няма да ти отговарям, защото ти това искаш. Нормално, след като си нямаш работа, нито приятели. Аз обаче предпочитам да контактувам с други хора.
В заключение ще ти кажа, че съвсем скоро разбрах нещо, което ме изненада, въпреки че познавам склоността ти да лъжеш.
С всеки свой коментар постигаш обратния на този ефект, който очакваш.
цитирай
38. darcy - Просто си гледайте работата
18.06.2011 15:23
и си спазвайте правилата.
цитирай
39. gadfly - На първо време
18.06.2011 15:27
да се забранят постинги, отнасящи се към други блогъри, би било чудесна стъпка.

Превръщането на сайта в турска сапунка е доста досадно.
цитирай
40. kaktuscho - задавам въпрос:
18.06.2011 15:34
Има ли начин за опция "проследи в коментарите" на всички блогъри?
...ако се направи всеки може по всяко време с търсачката да провери споменава ли се ника му - в кой блог и пост
цитирай
41. kaktuscho - Защо няма опция "ИЗТРИВАН...
18.06.2011 15:49
Защо няма опция "ИЗТРИВАНЕ" а само архивиране на постовете в личния блог. какво става ако бъде хакнат?

Повтарям се от т.5/2 - искам да знам кой посещава блога - със IP и ник. Това е мярка срещу произвола и го има като опция на други места в нета

Ще повторя и т.5/3 - като ваш потребител тук трябва да имам правото на достъп да ограничавам с БАН отделни потребители в блога ми който преминават всякакви граници. Какво ще стане ако отсъствам месец-два???

цитирай
42. kaktuscho - Стриктното следене на правилата от ...
18.06.2011 15:55
Стриктното следене на правилата от "Споразумение за ползване" http://blog.bg/terms.php е наше право, но ваше задължение! Две седмици самопроизвол ... това не е нормално
цитирай
43. kasnaprolet9999 - подкрепям
18.06.2011 15:59
valsodar написа:
1. Намаляне на времето за престой на постинги в препоръчани, горещи, избрани ( всички рекламни карета на челна ) - повече постинги, повече автори там!
2. Онлайн модератор на линия ( за запитвания и т.н.) няма смисъл да се пускат общи оплаквания до арменският поп, добре е потребителите да са наясно с кой комуникират.
3. Вот в "+" или в "-" за постинг, само с мнение защо е направен и от кого. Може по падащ списък, може и по поле за попълване, решете си как ще ви е по-удобно.
4. Във връзка с т.3 , в зависимост от рейтингът да се движат и самите постинги към популярни. Постинги набрали определен брой негативен рейтинг да са видими единствено в блога на написалият ги - т.е. автоматичен БАН за постинг при масово неодобрение на аудиторията. Така надявам се, няма да ви реват на главата защо нещо срещащо масово неодобрение е в препоръчани на сайта.
5. Изготвяне на етичен кодекс на сайта - няма нужда да е цял ферман, но ще трябва да залегнат основните етичният модел на поведение, който да се спазва тук. Съответно от него си тръгват и правилата, наказанията за неспазването им, срокове и т.н.
6. Тия статистики и класации, смятате ли че има някаква съществена полза от тях? Разбирам всички блогъри да са с равен старт тук, че да им водите съревнование по прочити и гласове, но... съгласете се, че са нелепи. Или ги махнете или ги сложете на по-скрито място.
7. Оптимизирайте си търсачката на сайта. Не само да търси по конкретна дума, но и за зададен период от време. ( от дата до дата )
8. Сложете алармички към потребителските профили - за отговор по тема, за отговор по тяхна реплика и т.н. каквото е технически възможно и изпълнимо
9. Поддържайте постоянно диалог с потребителите си, а не само когато положението става нетърпимо и за двете ни страни


цитирай
44. kasnaprolet9999 - Да добавя само следното. Под пос...
18.06.2011 16:06
Да добавя само следното. Под постингите в ляво има опция "блог вълна" и под нея са поставени "подобни постинги", които често изобщо не са подобни. Да се махнат е по-доре или да се изместят по-надолу. Когато се опитам да добавя някой постинг към моя блог вълна се оказва технически невъзможно, защото оцията "Добави към твоята вълна" се покрива с първия от подобни постинги и аз директно отивам в него.
цитирай
45. kaktuscho - да се забранят постинги, отнасящи ...
18.06.2011 16:07
gadfly написа:
да се забранят постинги, отнасящи се към други блогъри, би било чудесна стъпка. ...........


С това не съм съгласен. Току-що споменах блогер и копирах линк към негов пост, в противен случай трябваше да цитирам едва ли не цялата му статия с което ще престъпя авторското му право
цитирай
46. lidislidis - Здравейте, колеги съблогери и екип модератори на блог.бг!
18.06.2011 16:12
Похвална е идеята ви за промяна и създаване приятна атмосфера на блогване в блога! Всичко зависи от блогващите и от културата им.
Ето и мойте предложения;
1) Да се премахнат всички смешни . "Популярни", "най-четени","Избрани" и тн .
2) Да се премахнат гласуванията с плюс и минус. Достатъчно е гласуването за блога.
3) Да се въведе бутон игнорирай потребител и бутон за свръзка с екипа за нередности във всеки блог.
4) Да се направи необходимото за защита на авторските права , тъй като макар и малко хора тук блогват със собствени материали и е практика да бъдат крадени от журналисти и несъвестни блогери.
5) Да се забрани пействането на чужди материали събирани от нета, тъй ,като това не е собствено мнение , а един вид пак кражба на чуждо.
6) Да си оправите броячите на прочити , които също се надуват от злоупотребяващи.
Първа страница на блога трябва да претърпи коренна корекция.
Промени в устава на блогването също са задължителни.
Моля да се коригира, че блогването не е сцена с оръжие и непочтенни средства да изпъкваш, а е собствено мнение и виждане за живота около теб.
Строги санкции за злоупотребилите със съблогери и екипа.
Постоянна връзка на екипа с блогващите, като не се вземат пристрастията им.
Няма велик блогер или велик модератор с наглост постигнал "величие" в блога !
Всички и млади и стари блогери сме равни и изграждаме този блог.
Борбите в блога идват от тези култове на превъзходства, точкувания, гласувания и криминално помпане на броячите.
Относно естетиката на първа страница - ГРОЗНА И ОТВРАТИТЕЛНА Е СЕГА !
Относно естетиката на блогерите в отношенията им - трябва всеки да се замисли, че не е геройство да показва простотията си тук!
Още едно предложение- НЕКА СЕ НАКАЗВА с дългосрочен БАН и този блогер , който предоставя блога си за скандали на други в коментарите.
За това се сещам сега.Приятно блогване на всички и дано блогът ни стане приветливо място и привлече още нови блогери със собствени мнения по житейски въпроси!
Поздрави!
цитирай
47. balkanec - Технически въпрос
18.06.2011 16:31
Постовете често сами сменят цветове, шрифтове, по-дългите текстове от само себе си се разместват. Пълна каша.

Може ли да се оправи това?
цитирай
48. gadfly - да се забранят постинги, отнасящи ...
18.06.2011 16:32
kaktuscho написа:
gadfly написа:
да се забранят постинги, отнасящи се към други блогъри, би било чудесна стъпка. ...........


С това не съм съгласен. Току-що споменах блогер и копирах линк към негов пост, в противен случай трябваше да цитирам едва ли не цялата му статия с което ще престъпя авторското му право


В това лошо няма. Имах предвид постингите тип "този блогър се мисли за такъв и такъв. Такива хора са еманация на грозното поведение, аз съм сърдит на блогъра Б." и прочее.
цитирай
49. valsodar - 1. Много ми хареса тая точка Лидис, ...
18.06.2011 16:51
1.Много ми хареса тая точка Лидис, бан за блогърите в чийто блог някой анонимен те е напсувал. И кв'о стана ся, ми то няма да остане блогър без БАН така? Първо ще изгърмят тези, които са оставили блоговете си без модерация - ти на пъдари ли искаш да се обърнем?

2. Кактусчо, ако ти посветя постинг в който главният герой да се казва Хактусчо, как ще ме баннеш и как ще проследиш репликата ми?

Хора, поукротете си малко параноята, знам че всички са изнервени, ама ако направим всички подобни полицейски промени, на тоя сайт направо и Гьобелс ще му завиди, ако може да го зърне от гроба!

:)))

Помислете над това, как на вас ще ви е по-приятно в сайта, отколкото над това, как да направите сайта по-неприятен за другите!

ПП Веднага мога да ви спретна един иносказателен постинг, в който повече да се разпознаят, без да им спрягам имената и никовете. Айде с'я ми обяснете тоя постинг за БАН ли ще е и по кои точно от правилата на сайта?
Ако е за БАН ще трябва да забраните разделите Поезия и Изкуство от сайта, защото там се ползват същите похвати :)))
цитирай
50. lentiay - Ллелеееее! Колко много идеи!
18.06.2011 16:57
Аз съм отскоро тук и не събрах сили да прочета всички предложения, но безкайно много ме дразнят заглавията... Това си е бъг отвсякъде. Гадно ми е да чета за васил левски, например... Моля отчекнете в стила на заглавията редовните букви. Случва ни се често да пишем име в заглавието.
цитирай
51. анонимен - Искам да попитам модераторката
18.06.2011 17:02
защо ме изтри пет пъти за три дена при положение, че не съм казал нищо обидно?
цитирай
52. valsodar - :)
18.06.2011 17:07
zlika написа:
защо ме изтри пет пъти за три дена при положение, че не съм казал нищо обидно?


A може би е просто една любов несподелена.
И мен по едно време си ме обичаха така силно, както и теб, но се не дадох. Устисках зъби и удържах.
цитирай
53. kaktuscho - 2. Кактусчо, ако ти посветя постинг ...
18.06.2011 17:13
valsodar написа:
2. Кактусчо, ако ти посветя постинг в който главният герой да се казва Хактусчо, как ще ме баннеш и как ще проследиш репликата ми?

директно ще те банна както правя в моите сайтове ето така:
http://kaktuscho.blog.bg/lichni-dnevnici/2011/06/18/ban-and-cnt.767530

:))))))))))))
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

това всъщност е предложението ми за корекциите които предложих за промени подкрепено със скрийншотове към БЛОГ.БГ
цитирай
54. locke - Радо (бъркам ти постоянно английския ник, та затова по име),
18.06.2011 17:13
Като гледам, само аз и ти не искаме да станем втори ДАНС и да се следим по айпита, да се подслушваме и да си доносничим.
За поезията, изкуството и фотото имам една идея - да се отделят в подпространство и само който иска да гледа и тях. Трудно е за обясняване , но мисля, че ще го натъкмим, стига да има техническа възможност. Мисля, че въпросите по промените, които си заслужават дискусия, ще е добре да се предложат като анкета и всички да я попълнят (да/не отговори). Веднага се сещам, че въпрос за такава анкета е дали да се позволяват постове с по-малко от 50 думи (изключвам раздел фото) или пък дали да имаме право на повече от 3 поста дневно. Такива нещица...
Дотук има поне 10-на конкретни предложения, които си струват корекцията, като това с главните букви например
цитирай
55. valsodar - Може би предложенията ще трябва да ...
18.06.2011 17:22
Може би предложенията ще трябва да се разделят основно в две категории:

1. Какво искате за да ви е по-приятен престоят в сайта?
2. Какво не искате другите да ви правят тук?

После се сяда и се разглеждат основно предложенията от първият раздел, като тези от вторият просто си залягат в правилата на сайта.

Простичко е.
цитирай
56. анонимен - Дами и господа!
18.06.2011 17:24
Защо не обявите всеобща амнистия?
Вдигнете всички банове, понеже вече има нова практика - бан за 24 часа, та всички да тръгнат от общ старт?
цитирай
57. lidislidis - valsodare, не ме разбирай нарочно неправилно!
18.06.2011 17:27
valsodar написа:
1.Много ми хареса тая точка Лидис, бан за блогърите в чийто блог някой анонимен те е напсувал. И кв'о стана ся, ми то няма да остане блогър без БАН така? Първо ще изгърмят тези, които са оставили блоговете си без модерация - ти на пъдари ли искаш да се обърнем?

2. Кактусчо, ако ти посветя постинг в който главният герой да се казва Хактусчо, как ще ме баннеш и как ще проследиш репликата ми?

Хора, поукротете си малко параноята, знам че всички са изнервени, ама ако направим всички подобни полицейски промени, на тоя сайт направо и Гьобелс ще му завиди, ако може да го зърне от гроба!

:)))

Помислете над това, как на вас ще ви е по-приятно в сайта, отколкото над това, как да направите сайта по-неприятен за другите!

ПП Веднага мога да ви спретна един иносказателен постинг, в който повече да се разпознаят, без да им спрягам имената и никовете. Айде с'я ми обяснете тоя постинг за БАН ли ще е и по кои точно от правилата на сайта?
Ако е за БАН ще трябва да забраните разделите Поезия и Изкуство от сайта, защото там се ползват същите похвати :)))


Думата ми е , не за анонимните, а за това, че в даден блог да не се дава терен в коментарите за обида между съблогари. Но ти не можеш да го разбереш, тъй като самият сипеш хули и обиди срещу съблогерите в коментарите си из блога. Което е най-меко казано грозно и е в разрез с етиката на блогера.
Аз никога не бих дала терен в блога си да се обиждат други съблогери в коментари.
Но въпрос на култура , среда и виждане. Да не забравяме, че блогерите са различни. Умните и интелигентните пишат с разбиране, научни статии, обсъждат новини , политически събития, средно интелигентните блогери нищят собствените си чувства , а простите блогери, чието място не е за блога нищят с обиди в постинги и коментари и обсъждат съблогерите си с интриги, лъжи тенденциозно.
Виждам, че си се настроил спрямо мен и се замислям , дали пък ти и компанията ти стари съблогерки, не сте причина за мн. неприятности тук?
цитирай
58. kaktuscho - 61. nagolgyz4iftepi6tovi - Дами и господа!
18.06.2011 17:27
А-не. Тъкмо всички се кротнаха
цитирай
59. vishnichka - Колеги, много моля да не прекалявате с претенциите!!!
18.06.2011 17:30
Имате достатъчно свобода да си модерирате блога, не ограничавайте тази на другите!!!

Откъде накъде ще искате минимум за думи в постинг, или максум постинги на ден, или ограничаване на анонимните, и прочие...

И сега не е проблемът в правилата, които са достатъчно ясни, а до НЕспазването им.

Аз имам една огромна молба:

1 .Поне за първа страница да се съблюдава за цинични думи, псувни и подобни, дори и когато са във вицове.
2. Също да се помисли за блогърски "запазен знак", който поставен на видно място в постингите, да указва авторство и който желае да го ползва!
Поздрави!
цитирай
60. kaktuscho - воден знак :)
18.06.2011 17:33
воден знак :)
цитирай
61. анонимен - Лидис, ти в един постинг фалшифицира един коментар
18.06.2011 17:35
и ти наложиха бан за това. Не измествай важната тема с дежурните си глупости.
цитирай
62. valsodar - Лидис, ако искаш да видиш причината ...
18.06.2011 17:36
Лидис, ако искаш да видиш причината за атаката против тебе, помоли модераторите да сравнят ай-пи адресите на тези които най-много те хвалят, с тези на които най-много те псуват. Ще се изненадаш, колко много съответствия ще открият. Това по въпроса за това, колко много маски може да носи един и същ човек в сайта.
По отношения на коментарите под постингите - идеалният вариант е те да са изцяло към него. Трил съм нерядко коментари цинични и обидни от един блогър към друг, но съгласи се с мен, че нито ми е работа да съм денонощно пъдар, нито пък съм директор на детска градина за да съм длъжен да отговарям за нечие недобро поведение.
Точно в тая връзка бе и предложението ми за бутон за нередност към реплика - просто, ако видиш някой да те псува в моя блог, наместо да ми вдигаш на мен гюрултия на главата и да ме обвиняваш в седемте смъртни гряха, просто може да сигнализираш на модераторите за нея и ако те счетат, че репликата нарушава правилата на сайта, да предприемат съответните действия.

Омръзнало ми е от дежурният спам - кой на кого бил крив и кой накрая изял баничката. :)
цитирай
63. kaktuscho - подкрепям - 64. vishnichka - Колеги, много моля да не прекалявате с претенциите!!!
18.06.2011 17:40
Никой няма право да поставя ограничения за брой редове, снимки, видеоклипове, копиране от други сайтове и т.н.
в собствения си блог всеки носи своята отговорност както и за авторското право. в случаи когато това е между блогери нека да има санкциониране, но когато са от други сайтове .... това най-малкото означава никой да не пуска линкове с музикални клипове например
цитирай
64. valsodar - Няма нищо лошо в копирането, стига ...
18.06.2011 17:45
Няма нищо лошо в копирането, стига да си упоменал източника, от който си взел въпросният материал, както и да изразиш своята си позиция към него.
Във всички останали случаи това се приема като форма на плагиатство.
В най-четените на сайта има една изключително нагла плагиатка Лоран, която доведе почти до съдебен спор, притежателите на правата и този на сайта.
Все пак, нека да има някаква мярка в действието Копирай-Постави, за да не се превръща сайта в информационен блудкаж.
цитирай
65. kaktuscho - 69. valsodar - Няма нищо лошо в копирането, стига ...
18.06.2011 17:51
Ама ти продължаваш да нападаш и използваш епитети "изключително нагла плагиатка Лоран" ..... нищо ли не разбра от целия цирк който се разигра???
цитирай
66. locke - кактус,
18.06.2011 17:53
точно това означава - без празни постове с нищо друго освен 2-3 музикални линка! Нали уж всички искате на първа да има само последни постове - като 50% са линкове към Ютуб, а 25% разни копи пейстове, няма ли да оревете света, че поста ви се вижда 5 мин? Това значи и без постове с мега кратки вицове! Има десетки сайтове за вицове и поне 5-6 за музикални клипове - ако ми се чете шега или ми се гледа музика - там ще ида! Сорри, ама точно заради твоите два поста за Ричи Блекмор вчера (ако на линк към Ютуб може да му се каже пост), моя пост за прегазеното 12-годишно момиче седя 15 мин по-малко в последно публикувани!
цитирай
67. valsodar - Наясно ли си с определението за плагиат?
18.06.2011 17:58
kaktuscho написа:
Ама ти продължаваш да нападаш и използваш епитети "изключително нагла плагиатка Лоран" ..... нищо ли не разбра от целия цирк който се разигра???


В случая явно не си.
От сайта, в който изрично бе записано, че никой няма право да копира техни материали без изрично тяхно съгласие, нееднократно са се оплаквали тук, за нарушените си авторски права. Междувременно всеки един ден Лоран бе на челна страница в сайта, с поредният откраднат материал от там. Историята може да се проследи, така че - влез, запознай се със случая и едва тогава коментирай отношението ми към въпросният потребител.
цитирай
68. joysii - БЛОГЪТ С БЯЛАТА МАСКА И ОНЗИ С МОЯТА ...
18.06.2011 18:01
БЛОГЪТ С БЯЛАТА МАСКА И ОНЗИ С МОЯТА СНИМКА, НО САМО С ДВАТА ПОСТИНГА -"Без теб и Рамщайн" и "Чужденецът" НЕ СА МОИ.
..............................
Дали може някой да ми обясни какво се случва в тоя сайт, докато тук си чешим езиците за глупости?
Правила? Какви правила?
Днес някой си прави десетина профила като използва моето име, снимка, част от постингите ми....
За какви тъпи правила говорим?
При това имам бан, само защото си позовлявам да не харесвам господин Спраоток, който непрекъснато обижда учени от БАН.

Правила....винаги простотията ще е на върха тук.
Съжалявам,че го казвам.
Но нали тая книга е за това.
цитирай
69. valsodar - Джойси - задействай имейла даден ...
18.06.2011 18:03
Джойси - задействай имейла даден отдолу, това е начинът за бърза реакция. С ЛС става много по-бавно и трудно.

Още едно предложение, точно в тази връзка - за създаване на имитиращи профили и на такива, имащи за единствена цел уронване на нечие достойнство - постоянен БАН по IP адрес.
цитирай
70. kaktuscho - 71. locke - кактус
18.06.2011 18:04
стоп до тук!
ако следя постовете на всеки блогер и хайде заради този или онзи да чакам за да си пусна нещо в блога - трябва ли да се редим като вагончета?
всеки си има лични интереси и блога му е неговото лице. виж, аз всяка вечер гледам по новините едно и също. тук в блога има колеги които копират пресата .... мислиш ли че ми е до това да им чета постовете. не знам линкове към директните источници ли???
ако ми потрябва пия вода от извора. изключения постове-новини които не са и няма как да стигнат до медиите. моята откачена музика не е виновна за поста ти.
сори ... :)
цитирай
71. blackpredator - баси аграрно-кулинарната дискусия
18.06.2011 18:11
големи мераци за лъскави епистоларлни ястия, ама по Ваш вкус.

дали е вкус???

я си оставете тюрлюблога, само тъй ще има апетит.

анорексиците ДГД
цитирай
72. hristo27 - 1. Както има "най-популяр...
18.06.2011 18:14
1. Както има "най-популярни" и "най-коментирани", ако може да се направи и "най-злобни, плюещи и не знаещи какво искат".
А колкото до блокиране на досадници - едва ли има нужда, след като е на разположение "модерация".
цитирай
73. elina7 - Аз съм нова тук, но...
18.06.2011 18:22
Споделям мнението на болшинството да се премахнат всякакви класации и точки.
На кого са нужни тези много големи цифри ? 3456789 - какво говори ?
Ако някой харесва постинг, да се обоснове защо му харесва
.Само такива точки да се броят, а не колко са влязли. Броя на коментарите не показва, че постинга е добър, а може би обратното.Само обосновано добри постинги да се класират, по групи, не общо.
Така всеки ще се орентира, кое е добро за дадена група и да не го пропусне.
Тогава всеки ще се стреми да пише стойностни неща, а не бройки.
Целта е не "колко сме добри", а това, което сме написали да бъде от полза на повече хора!
Иначе този сайт ми харесва много .
Благодаря на създателите му.
цитирай
74. valsodar - Ице, ми то целият сайт ще иде в пре...
18.06.2011 18:23
Ице, ми то целият сайт ще иде в предложената от теб категория бре - отде толкоз много място, че да ги съберат в нея?
цитирай
75. dorichela - Според мен трябва да се махнат кл...
18.06.2011 18:27
Според мен трябва да се махнат класациите, мир да има.. Заради тая първа ще се изтрепат да се плюят и да си слагат минуси, за да им махат постовете... Нека има само последни постинги! Който иска да чете любимите си блогъри, ги добавя в листата си и готово.
Отделно - всички обидни постинги да се трият, авторите да се предупреждават, а при повторение - бан. Да има обаче и ясни правила за този бан - да получиш съобщение от администратора - наложен ви е бан заради това и това за срок от .... дни. Да има дежурен модератор - всеки, който има оплакване от конкретен потребител да се свърже с него и да посочи линк към поста, който го е обидил или му се е сторил неуместен.
И наистина да има яснота, кои са модераторите.. не искаме три имена и егн, може ника му да е просто модератр или модераторблогбг, но да се знае, че когато влезеш в този блог, можеш да се свържеш с модератор за предложение или за посочване на нередности. За всичко е нужна просто комуникация! :)
цитирай
76. locke - Твърдо ДА!
18.06.2011 18:30
valsodar написа:
Джойси - задействай имейла даден отдолу, това е начинът за бърза реакция. С ЛС става много по-бавно и трудно.

Още едно предложение, точно в тази връзка - за създаване на имитиращи профили и на такива, имащи за единствена цел уронване на нечие достойнство - постоянен БАН по IP адрес.

цитирай
77. elina7 - Да си го дири при положение, че има компютри ?
18.06.2011 18:30
valsodar написа:
В такъв случай просто трябва да се премахнат рубриките "НАЙ-ПОПУЛЯРНИ ПОСТИНГИ" и "НАЙ-КОМЕНТИРАНИ ПОСТИНГИ", както и каретата с класациите и всичко си идва по местата. В заглавна страница на сайта се появяват единствено и само най-новите текущи постинги, а кой каквото си харесва, да си го дири, да си чете и ако го пуснат - да си коментира :)))


За най-популярни и най-коментирани съм съгласна, както и за брой на влизания или гласове, без да са обосновани. Но защо все пак да няма възможност за обоснован коментар с гласуване, както има във някои форуми ?
Защо да не се класират обоснованите коментари по групи, за да се разбере от пръв поглед,кое се харесва на хората ?
цитирай
78. locke - Да си пропуснал, че съм против копи пейст постове също толкова ожесточено?
18.06.2011 18:31
kaktuscho написа:
стоп до тук!
ако следя постовете на всеки блогер и хайде заради този или онзи да чакам за да си пусна нещо в блога - трябва ли да се редим като вагончета?
всеки си има лични интереси и блога му е неговото лице. виж, аз всяка вечер гледам по новините едно и също. тук в блога има колеги които копират пресата .... мислиш ли че ми е до това да им чета постовете. не знам линкове към директните источници ли???
ако ми потрябва пия вода от извора. изключения постове-новини които не са и няма как да стигнат до медиите. моята откачена музика не е виновна за поста ти.
сори ... :)

цитирай
79. valsodar - Самото гласуване за постинг изцяло ...
18.06.2011 18:34
Самото гласуване за постинг изцяло се обезмисля, от това че не можеш да видиш кой какво точно е харесал в него давайки "+" и кой какво точно не е харесал, давайки "-". За какво ти е да гледаш разни възбудени и клюмнали палчета, ако те с нищо няма да ти помогнат да пишеш по-добре, по-ясно и по-интересно за аудиторията си? Няма ли аргумент към вота, самото му даване за постинг се обезсмисля изцяло. Ако щат, нека да вкарат някаква оценка от 2 до 5 за постинг, пак е някаква обратна връзка.
Но без обратна връзка, с едните анонимно ударени пръстчета си мяза не на блог, а на нещо съвсем друго.
цитирай
80. locke - dorichela,
18.06.2011 18:35
А какво ще четат хората, които нямат акаунт и нямат любими? Които просто минават - това са 80% от читателите! Айде мислете малко за дайта като цяло, а не за вашия личен кеф! На първа трябва да има избрани постове - дали по коментари, дали по четения, дали от модератори (аз съм и за трите), но трябва да има! Иначе за случайния минувач това ще е джунгла и просто няма да влезе в нея! Ха познай дали отгоре това искат да се случи!
цитирай
81. valsodar - 86
18.06.2011 18:41
Добре, но ако наистина остане подобно каре, на постинг да не се дават повече от 4 часа, писнало ми е да висят там разни недомислици с дни и седмици понякога - искам повече нови автори да виждам в сайта, а не едни и същи муцуни, които си ги познавам добре! :)
цитирай
82. dorichela - Лок,
18.06.2011 18:42
ами модераторите да ги избират, нямам претенции.... ама иначе с това гласуване с + за определен пост, на 15-20 глас отива на първа.. Вярно, има логика, щом 20 човека са го харесали, да си заслужава да го видят и повече... Но понякога си нямаш идея колко глупави мои постове, само защото хората които ме четат са лепнали по някой + и отиват на първа....
За първа са нужни да се подбират комерсиални неща - които биха се харесали на всички, или интересни разкази или просто няма значение от раздела, в който се публикуват, важното е да са СТОЙНОСТНИ.
Защото по принцип на първа висят постове с най-много коментари - обикновено така наречените блог-войни между потребители или хора, които са с нацъкани 20 плюса и рядко се промъква нещо, което наистина си заслужава....
А колкото до личният ми кеф, няма какво да коментирам. Това си бяха моите предложения и моето мнение, никой не може да ми каже какво да мисля:)
цитирай
83. blogbg - Благодарим
18.06.2011 18:48
Здравейте,

Благодарим за коментарите!
Събрахме всички предложения в един файл! Ще ги прегледаме и обобщим, а вас ще държим в течение какво се случва!
цитирай
84. kaktuscho - 84. locke - Да си пропуснал, че съм против копи пейст постове също толкова ожесточено?
18.06.2011 18:50
не, за други говорех. знам ти мнението и нямам намерение за свади тук. не мисля че и ти го искаш ... ок?
цитирай
85. locke - Радо, Дори,
18.06.2011 18:53
Преди години като имаше избрано от модераторите, един пост се задържаше няколко часа (нощем повечко), така че нямаш грижи. Но според мен идеята е модераторите да одобряват кои постове да идат в най-четени и най- коментирани,а отделно да ни насочват към готини постове на не толкова популарни автори. Пояснявам:
1. На блогър Х детето има РД , той пуска пост - да ми е жива и здрава щерката и получава 20 комента - 'ЧРД и от мен, да ти е жива и здрава'. Модераторите получават сигнал, че поста има нужния брой коменти за първа, преглеждат го и слагат флагче - 'първа на куково лято'
2. Същия случай, но вариант стихче или снимка
3. Блог-война!
Махни тия трите случая и подобните тем и най-коментирани ще стане смислено място!

имам и 10-на подобни идейки за най-популярни :)
цитирай
86. dorichela - Лок,
18.06.2011 18:56
точно това казвам да се избегне.... 20 плюса и на първа, независимо какво е написано...... Няма смисъл!
А против стиховете и снимките нямам нищо... Има невероятни фотографии, които си заслужават да бъдат видяни. Всеки с интересите си :)

А блог-войните са най-голямата идиотщина! Разбирам хората, които се защитават, когато бъдат нападнати. Но другите, които само сплетнат... си заслужават бан-а :)
цитирай
87. balgarski7vinarki - blog.bg mi haresva mnogo
18.06.2011 18:57
sashto taka che ne ni e zabraneno da pishem za razni hora s tehnite imena i vsichko zavisi ot moderatorite, tjahna e otgovornostta za nas, nie sme se poverili na tjahnata prezenka....
az sam se vazpolzvala dosta ot tazi svoboda i sam dovolna
po vaprosa za podbora na postingite njamam kakvo da kaja, dobar si e ,osobeno tam kadeto ima i videoklipove-interesni sa ,daje ponjakoga poveche ot teksta
i postingite s poesia sa dobri, samo politicheskite me otegchavat ponjakoga, no tova e moe mnenie , a az ne se interesuvam mnogo ot politika
ne se interesuvam i osobeno ot t.nar.plusove i banove, te sa otnositelno neshto-ako mi haresva daden posting bez znachenie e dali i na drugi e haresal,nali?
niamam predlojenia za novi neshta v bloga,
pozdravi
цитирай
88. locke - Дори,
18.06.2011 19:00
много коменти се събраха, та едва ли си прочела - предлагам снимките и изкуството като цяло просто да се отделят в подпространство и който не го интересуват да може да ги скипне :) просто, но ефективно
цитирай
89. whitepigeon - АНОНИМНИТЕ...
18.06.2011 19:08
....категорично да имат възможност да оставят коментари!
Точно (истинските) анонимни дават най безпристрасните и стойностни коментари. Голяма част от коментарите на регистрирани са от типа -"пиша ти да се сетиш да ми пишеш и ти". Пиша за всички, а не само за хората от блога и ме интересува тяхното мнение. Без анонимни, определено не виждам смисъл да пускам теми.
Поздрави на всички :-)
цитирай
90. vania23 - Като цяло,
18.06.2011 19:13
сайтът е много читав. Но, разбира се, не е идеален.
Сигурно ще се повторя с някои от по-горните коментари.
Най-важното е - на първа да са само последните публикации. Никаква борба да не може да възниква за нея. Който хареса нещо, докато е в последни, ще открива начин да следи коментарите по него.
Премахнете гласуването - както за постинги, така и за самите блогове. Тези гласове са се превърнали в търговия. Излишни са. Ако толкова много ти е допаднало нещо - напиши го в коментар - така поне ще стане диалог. Цъкането тук и там за гласове и плюсчета, е излишно.
Напълно недопустимо е да се правят клонинги на блогъри, с цел тяхното унижение.
Когато в някой постинг прочетете, че се обсъждат конкретни блогъри, с цел да бъде унижено личното им достойнство - изтрийте публикацията.
Смятам, че ако се сбъднат тези неща, ще изчезне всякакъв повод за напрежение и сайтът ще стане по-демократичен и по-приятен.
цитирай
91. lidislidis - non koment
18.06.2011 19:18
[quote=nagolgyz4iftepi6tovi]и ти наложиха бан за това. Не измествай важната тема с
дежурните си глупости.[/quote

Докато има такива целенасо4ени обиди спрямо потребители , от създадени никове
само с цел хакерства и умишлени обиди в блога, няма да се постигне приятна атмосфера...
цитирай
92. locke - И как ще стане?
18.06.2011 19:21
vania23 написа:
Който хареса нещо, докато е в последни, ще открива начин да следи коментарите по него.

И как някой без акаунт ще ги следи тези постове, ако не са напърва?
Иначе за останалото си права, само дето това няма да направи сайта по-демократичен, а по-тоталитарен, но пък по-справедлив :)
цитирай
93. kaktuscho - 89. blogbg - Благодарим
18.06.2011 19:23
18:48 Здравейте,

Благодарим за коментарите!
Събрахме всички предложения в един файл! Ще ги прегледаме и обобщим, а вас ще държим в течение какво се случва!
цитирай
94. vania23 - Ако се затруднява да ги открива,
18.06.2011 19:26
locke написа:
vania23 написа:
Който хареса нещо, докато е в последни, ще открива начин да следи коментарите по него.

И как някой без акаунт ще ги следи тези постове, ако не са напърва?
Иначе за останалото си права, само дето това няма да направи сайта по-демократичен, а по-тоталитарен, но пък по-справедлив :)


да си направи блог - тъкмо ще се увеличат потребителите, може пък от анонимните да излязат качествени блогъри. Не виждам нищо тоталитарно в това, никой да не бъде зорлям натрапван на другите. Когато сам си го търсиш и коментираш, го правиш по-лична воля, а не принудително. И, да, доста е справедливо.
цитирай
95. dolsineq - Здравейте, Благодарим за комен...
18.06.2011 19:41
blogbg написа:
Здравейте,

Благодарим за коментарите!
Събрахме всички предложения в един файл! Ще ги прегледаме и обобщим, а вас ще държим в течение какво се случва!

...............................
А как ще процедирате срещу отправени заплахи?
цитирай
96. tota - Здравейте!
18.06.2011 19:57
От това което мимоходом прочетох установих, че повечето предложения са свързани с процедурни въпроси. Имам предложение да се отдели внимание на съдържанието на публикациите. Да се оформят рубрики, свързани с българското във всички области. С приоритет на традиции, обичаи, култура, музика, фолклор, приказки, история, литература, краезнание за да има и полезност от това, което правим тук.
Благодаря!
хубава вечер!
цитирай
97. nikita6864 - Здравей,
18.06.2011 20:00
dolsineq написа:
blogbg написа:
Здравейте,

Благодарим за коментарите!
Събрахме всички предложения в един файл! Ще ги прегледаме и обобщим, а вас ще държим в течение какво се случва!

...............................
А как ще процедирате срещу отправени заплахи?


Ще бъде осигурена лична охрана на заплашените!
цитирай
98. dolsineq - Здравейте, Благодарим за комен...
18.06.2011 20:20
nikita6864 написа:
dolsineq написа:
blogbg написа:
Здравейте,

Благодарим за коментарите!
Събрахме всички предложения в един файл! Ще ги прегледаме и обобщим, а вас ще държим в течение какво се случва!

...............................
А как ще процедирате срещу отправени заплахи?


Ще бъде осигурена лична охрана на заплашените!

........................................
Oт теб ли?
цитирай
99. nikita6864 - не разбира се!
18.06.2011 20:23
от професионални гардове.
цитирай
100. dolsineq - Здравейте, Благодарим за комен...
18.06.2011 20:45
blogbg написа:
Здравейте,

Благодарим за коментарите!
Събрахме всички предложения в един файл! Ще ги прегледаме и обобщим, а вас ще държим в течение какво се случва!

..................................
Повтарям въпросът си още веднъж и моля Блог. БГ за отговор?
Как ще процедирате срещу отправени заплахи от един блогър към друг?
цитирай
101. sparotok - правилно
18.06.2011 21:06
goby3 написа:
Кошмар!!! "...колко мъка има по тоя свят,Боже!" - хора,луди ли сте,бе!Като не ви харесва тук - идете другаде!Като не ви харесва някой - игнорирайте го!Или май си търсите занимания!


Съгласен съм с теб:)
цитирай
102. elineli - Може би,
18.06.2011 21:40
екип от обикновени добри хора, ще ви бъде от помощ, блог.бг. Такива, които не биха направили компромис със съвестта си допускайки постове различни от идеята за разтоварване, новаторство, красота, образователност, съпричастие или положителност в контекста си. Сегашните междуличностни пунически войни изложени подробно в корицата водят единствено до оттегляне на много от нас. Когато отговорността по спазване на правилата (сегашните) бъдe категорично дефинирана и поета, тогава ще е и уважавана.

EL
цитирай
103. hristo27 - Ице, ми то целият сайт ще иде в пре...
18.06.2011 21:46
valsodar написа:
Ице, ми то целият сайт ще иде в предложената от теб категория бре - отде толкоз много място, че да ги съберат в нея?



Е, нищо де. Така ще стане пo-интересно. Помниш ли едно време, "Те са нашата гордост!" :)))))) Знаеш ли каква яка класация ще стане?
цитирай
104. hristo27 - Бих препоръчал на blog. bg да се о...
18.06.2011 22:05
Бих препоръчал на blog.bg да се отчитат само гласове с коментар към темата в съответния постинг. А гласуване, просто така, да се прекрати. И да се зачитат посещения към постинга само ако има горното изискване.
Всичко друго е излишен "материал".
цитирай
105. bigbro - Ако искате да направите нещо хубаво
18.06.2011 22:11
не допускайте това:
http://miklno.blog.bg/lichni-dnevnici/2011/06/18/ima-li-moral-ima-li-zakon.767760
Създаване на подигравателни копия на блогове!
цитирай
106. smani - Ептен добре сте си, не се подавайте ...
18.06.2011 22:35
Ептен добре сте си, не се подавайте на внушенията на разни разочаровани блогЕри! Продължавайте в същия или почти същия дух! Успех! :)
цитирай
107. mikino - не допускайте това: http://m...
18.06.2011 22:47
bigbro написа:
не допускайте това:
http://miklno.blog.bg/lichni-dnevnici/2011/06/18/ima-li-moral-ima-li-zakon.767760
Създаване на подигравателни копия на блогове!

За такива, предлагам наказанието да е от най-сериозните! Не за друго, а защото се злоупотребява с личността на някого. Не защото се случва с мен, това може да се случи на всички! Плагиатството също - краденето на текстове от чужди блогове, още повече авторски е подсъдимо. Сложете като забранени тагове цинизмите. На никого не е приятно да чете псувни! Личните нападки, чрез постинг, към когото и да било също би трябвало да са наказуеми. Завсичко има начин, стига да има желание!
цитирай
108. dolsineq - БЛОГЪТ С БЯЛАТА МАСКА И ОНЗИ С МОЯТА ...
18.06.2011 23:02
joysii написа:
БЛОГЪТ С БЯЛАТА МАСКА И ОНЗИ С МОЯТА СНИМКА, НО САМО С ДВАТА ПОСТИНГА -"Без теб и Рамщайн" и "Чужденецът" НЕ СА МОИ.
..............................
Дали може някой да ми обясни какво се случва в тоя сайт, докато тук си чешим езиците за глупости?
Правила? Какви правила?
Днес някой си прави десетина профила като използва моето име, снимка, част от постингите ми....
За какви тъпи правила говорим?
При това имам бан, само защото си позовлявам да не харесвам господин Спраоток, който непрекъснато обижда учени от БАН.

Правила....винаги простотията ще е на върха тук.
Съжалявам,че го казвам.
Но нали тая книга е за това.

..................................
Само заради това ли? А да пусна ли последният ти коментар при мен, който все още чака одобрението ми?
цитирай
109. swanlake - Моля махнете от първа страница н...
19.06.2011 06:02
Моля махнете от първа страница най-четени и най-коментирани! Иначе както виждате от каментарите оправия няма ,все някой от нещо ще е недоволен.
цитирай
110. sowhat - блогбг е това, което е
19.06.2011 10:05
единственото нещо, от което има нужда е дежурен модератор, който да се вижда, че е онлайн. даже не е необходимо и име, ник е достатъчен.
аз съм от 10 години в мрежата, като потребител на различни сайтове и нямам спомен някъде другаде да са ме питали, какво искам аз.
сигурно в уордпрес ви питат или в блоговете на гугъл?
като чета коментарите тук се върнах в детската градина -

моля, другаркоооооо, а пък пешко ме ощипа.

похвално е, че блогбеге иска мнението ни и все пак, редно е да направят онова, което смятат, че ще им донесе максимум ползи.
в смисъл финансово.

защото никой на тоя свят не работи в ползу роду, а в собствена.
достатъчен е факта, че не се налага да плащаме за мястото, където да съхраняваме драсканиците си.


цитирай
111. vmir - Моля,
19.06.2011 11:26
възстановете блога на alexalex.
Надявам се молбата ми да бъде удовлетворена!

С уважение,

Войнолюб Миролюбов
цитирай
112. nikita6864 - брей,
19.06.2011 11:30
колко много интелигентни и пълни с идеи хора имало в блобеге-то ...
цитирай
113. vmir - 105. nikita6864 - не разбира се!
19.06.2011 11:31
nikita6864 написа:
от професионални гардове.


Предпочитам ти да ме охраняваш. Нощно време.
цитирай
114. locke - sowhat,
19.06.2011 11:52
много точна оценка. И все пак това тук се прави с цел да се получат някои свежи идеи, а и да се открият някои дребни пропуски. Иначе не знам защо някой си мисли, че личния му кеф е по важен от финансовата изгода на сайта. Все пак блог.бг има няколко уникални специфики и трябва да се направи съответно уникална реформа :)
цитирай
115. mikino - Важно!
19.06.2011 12:46
Сетих се за едно предложение към Вас, драги модове, което бе предизвикано от създаването на мои клонинги.
Моля, върнете опцията за закриване на акаунт! Зная, че е от значение, за рейтинга на сайта броят на потребителите, но това е нож с две остриета:
Има акаунти, които не се ползват дълго време. Някой "доброжелател", спокойно може да хакне паролата на съответния акаунт и да пише от името на човека, който го е създал! Може да ползва дори негова снимка!
Все пак Блог.бг сигурно си има капацитет в интренет пространството. Защо трябва да остават неползвани акаунти, като може да се даде възможност на други, нови?
Друго:
Копи-пейста! Въпросните дежурни модове, могат да следят за копи-пействане от разни места и да предупреждават, съответния копирач, да свали постинга или да остави линк. Това е пространство, което може да бъде запълнено от много по-качествени и интересни неща!
Благодаря Ви!
цитирай
116. locke - Микино,
19.06.2011 15:46
Всъщност рекламните цени се определят от броя посещения на ден/месец, а не от броя регистрирани потребители. Тоест изтриването на акаунт не би трябвало да е проблем. А относно копи пейста въпроса е до превенция - или ще се чака да осъдят сайта и тогава ще си оправят политиката, или ще се осъзнаят навреме и ще изпредварят неизбежното. Вчера изтриха копи пейстър по моя молба...
цитирай
117. saury - Харесва ми, че модерацията в блог бг ...
19.06.2011 16:09
Харесва ми, че модерацията в блог бг е максимално дискретна и с ненатрапчиво присъствие.
Би ми харесало също, ако имаше възможност за индивидуално моделиране на собствения блог, а не само чрез дадените от сайта варианти.
цитирай
118. joysii - 114. dolsineq
19.06.2011 18:58
Кукло, аз тоя коментар съм го писала именно за да го публикуваш!
Не да го триеш. Защо не си го публикувала до сега?
цитирай
119. dolsineq - Кукло, аз тоя коментар съм го писала ...
19.06.2011 23:08
joysii написа:
Кукло, аз тоя коментар съм го писала именно за да го публикуваш!
Не да го триеш. Защо не си го публикувала до сега?

..............................
Така ли!? А, аз пък да не знам...
цитирай
120. mt46 - Ако може -
20.06.2011 00:07
опция за качване на снимки от компютъра...
цитирай
121. stoineff - Предложения:
21.06.2011 13:34
1. Повече свобода в дизайна и функциите на блоговете - възможности за персонализиране подобно на - удрдпрес и блогър
2. Конкретни правила за бан по IP, e-mail и предупреждение преди изтриване на пост, или блог
3. За да се спре с доносничеството и изливането на помия да се определят правила за коментиране и при неспазване да следва санкция от модератор към хейтъра.
4. Черен списък с хейтърите - чрез рейтинг система да се пресяват троловете и хейтърите и да попадат в него.
цитирай
122. vandim70 - Zapitvane ot vandim70
25.06.2011 22:24
Може ли да бъде сменено името на автора и как става тази процедура
цитирай
123. panazea - И от мен :
30.06.2011 21:40
Имам предложения за подобряване работата на сайта .
1. На първа страница да няма най-популярни постинги и най-коментирани. Да излизат последни постинги. И когато стигнем до долу , на следващата страница да излизат следващите постинги. Отегчително е 30 пъти на ден да гледаме едно и също. Това е ябълката на раздора и причина та за караниците в сайта.
2.Ако има блог вълна , тя да се променя поне три пъти на денонощие. Пак заради разнообразието.
3. Да се увеличи броят на "Последни гласували " и Последни регистрирани" от 20 на 50 броя. Изпускаме хора , които са били в нашия блог и после не можем да ги намерим. Особено от новите блогери , които не познаваме.
4. Да се прибавят нови категории:
РАЗКАЗ
НАУКА
ИСТОРИЯ НА ИЗКУСТВОТО
БЪЛГАРИТЕ ПО СВЕТА
ПРАЗНИЦИ НА БЪЛГАРИТЕ
ФИЛОСОФИЯ
5.Да се увеличи броят на ПОСЛЕДНО ПРЕГЛЕДАНИ
6.Да се увеличи броят на Любими блокове от 300 на 500
Благодаря за вниманието
Панацея
цитирай
124. enigme - Няма да питам защо съм с бан. Само ще ...
02.07.2011 23:09
Няма да питам защо съм с бан. Само ще кажа, че ще разпространявам това, което качвам, въпреки бана, както и ще споделям, че на този блог е наложен такъв. Двата постинга са качени чрез скрийншоп в гугъл, а сега ще кача и току що пуснатият, който в блога е скрит по ваше усмотрение.
Успех в начинанията ви!
цитирай
125. lidislidis - МОЛЯ ЗА СЪДЕЙСТВИЕ ОТ ИНВЕСТОР
30.01.2012 23:36


Уважаеми съблогери и модерация от блог.бг.
Дълъг период сме свидетели на груби обиди отправяни от ваш потребител allyally към останалите съблогари и мен .
Всеки ден триете постинги написани в блога й, поради същата причина.

МОЛЯ ЗА ИЗТРИВАНЕТО НА ПОТРЕБИТЕЛ allyally.blog.bg

Eто и последният й от хиляди коментари , който е в разрез с правилата ви в блога за контактуване на потребителите му.
Коментарът е лична обида, която вие позволявате да се афишира в блог пространството дълъг период от отправилият я потребител с интриги и неблогърско поведение.
Смятам, че блогването с нанасяне на лични обиди в постинги и коментари не е забавление за останалите блогери и за блог модерацията...а е наказуемо.

8. alllyallly - досадно е да те преследват психо...
14:19

досадно е да те преследват психоболни като лидис и компания...да се радвам??? не е нормално лидис да ме ''чете'' пред 1 ч ....както и другите психари.....лидис май е и санико....а санико има 28 регистрации...първо ми беше смешно, че и крада снимките, но сега МЕ ПРЕСЛЕДВА хах ха

Eто и наглият й коментар след молбата ми за изтриване на никът й
от последният й постинг пак с тема срещу мен .

п.п. Ако се помолиш по- сериозно, може и да ме изтрият, но тогава какво правим, от кой ще се оплакваш и ревеш?:)) Ти без да ревеш на модераторите не можеш!!!?:) Всички знаят какво те побърква...на всеки любител снимките са по- добри от твоите...е преживей го...или се постарай да снимаш нещо качествено, не разни клечки и ...ужас дори не се запомня какво снимаш...
Снимките ми ще останат дори да ме няма тук...и ти ще си останеш злобна, мразеща всички измислени врагове, вечно ревяща и жалваща се на модераторите от проблем, който е само в главата ти....едва ли разбираш!?:))
Пиши до Бойко Борисов или Цветанов, обясни им как ти откраднах снимките и сложи всички доказателства...тогава ще има възмездие:) Успех!!!

КАКВО ДА КАЖА ОСВЕН НАГЛОСТ ! А ЗА МОДЕРАЦИЯТА ТОВА БЛОГВАНЕ НА ПОСОЧЕНТА Е НОРМАЛНО...

Не познавам лично блогъра, не съм имала лични конфликти с него и тези коментари, както и многото постинга с цел интриги срещу мен, без основания , а с тенденция
и показност всеки ден са крещящи.
Във всеки свой постинг и с коментарите си, пригласяна от едни и същи коментиращи я.
Ето само един от десетките й постинги насочен срещу блог потребителите и обсъждан в коментари от подкрепящите агресията й в блога коментиралия я всеки път блогери.

http://alllyallly.blog.bg/zabavlenie/2012/01/18/infantilnite-blogyri.885014

БАНАЛНО СТАНА ВЕЧЕ ПОВЕДЕНИЕТО НА ПОТРЕБИТЕЛ АЛИАЛИ И КОМЕНТИРАЩИТЕ ПОСТИНГИТЕ Й ЕДНИ И СЪЩИ ПОТРЕБИТЕЛИ, С АГРЕСИЯ И НЕОСНОВАТЕЛНИ ОБИДИ КЪМ БЛОГЕРИ И ЛИЧНО КЪМ МЕН
ОТ СТРАНИЦИТЕ НА БЛОГ.БГ!!!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: blogbg
Категория: Технологии
Прочетен: 2021145
Постинги: 87
Коментари: 2128
Гласове: 4885
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031