Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.06.2015 21:03 - Актуализирани правила за ползване на сайта blog.bg
Автор: blogbg Категория: Технологии   
Прочетен: 3702 Коментари: 2 Гласове:
-1

Последна промяна: 20.06.2015 21:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Уважаеми блогъри,
Още от самото си създаване, Blog.bg e територия на свободно изразяване на мнения, на споделяне на идеи, коментари и разнообразна и интересна информация. Blog.bg е и място, където има дискусии и дебати, НО само в границите на добрия тон, възпитанието и зачитането на правата и достойнството на другите. Това е и причината, да напомним на всички от вас, че като част от потребителите на Blog.bg, вие сте се съгласили с общите условия за ползване на сайта.

Публикуваме ги отново, за да продължим традицията на добър тон и качествено съдържание в Blog.bg.
Благодарим ви предварително.


 

Инвестор.БГ АД („Инвестор") ви поздравява, че сте решили да използвате един от нашите сайтове.

Моля прочетете Универсалните условия за използването от Ваша страна на продуктите, софтуера, услугите и уебсайтовете от групата на Инвестор.БГ АД на http://ibg.bg/id-157 и допълнителните условия за използването на сайта Blog.bg, намиращи се на тази страница. Универсалните условия, заедно с допълнителните условия, представляват споразумение с правнообвързваща сила между Вас и Инвестор по отношение на използването на услугите от Ваша страна. Важно е да отделите време да ги прочетете внимателно.
Ако не приемате Универсалните условия на Инвестор.бг и допълнителните условия за използването на сайта Blog.bg, намиращи се на тази страница, моля не използвайте сайта! Използването на blog.bg ще се счита за израз на съгласие с посочените условия!Допълнителни условия:Споразумението за ползване и неговите условия се отнасят за всички потребители на Blog.bg.

Blog.bg е портал, в който се предоставя услугата хостинг на блог. Ползването на услугата е безплатно. Услугата, предоставяна от „Инвестор.БГ” АД /наричано по-нататък Blog.bg/, се предлага "във вида, в който е".

Регистрирайки се в Blog.bg вие се съгласявате, че няма да публикувате текстове и/или изображения с порнографски характер, подтикващи към насилие, етническа, расова и/или религиозна нетърпимост и всякакви материали, които са в разрез с българското законодателство.

Същите изисквания се отнасят и за информацията, разпространявана чрез системата за лични съобщения на Blog.bg.

Като потребител на Blog.bg вие се съгласявате да не публикувате и разпространявате материали, текстове и/или изображения в разрез със закона за авторското право и сродните му права.

Инвестор.бг АД не носи отговорност за съдържанието на публикациите в блоговете в Blog.bg. При нарушаване на авторските права Инвестор.бг АД има право да свали от сайта материал, само след уведомление от собственика на авторските права на материала, постъпило в писменна форма в офиса на дружестовотo или на имейл

blog@investor.bg, подписано от официален представител на автора.

Авторските права върху публикациите в блогове в Blog.bg принадлежат на техните автори. Blog.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в блоговете материали.

Всеки регистриран потребител има свое уникално потребителско име и парола за достъп.

Запазването на конфиденциалността на потребителската парола за достъп е отговорност на потребителя.

Потребителя е отговорен за всички действия, извършени през неговия акаунт. Модерирането от потребителя на коментари след постинг в неговия блог е право и отговорност на самия потребител.

Blog.bg не носи отговорност в случай на загубена информация или на невъзможност за запазване на информация, въведена в Blog.bg.

С ползване на услугите на Blog.bg, вие предоставяте правото на "Инвестор.бг" АД да публикува постинги от сайта Blog.bg в останалите сайтове на групата, без изричното съгласие на автора, като е длъжна да окаже неговото име и да публикува линк към съответният блог в Blog.bg, освен ако потребителят изрично не е упоменал друго, чрез системата на Blog.bg с линк публикуваното от вас съдържание.

Възпроизвеждането и копирането на материали от този сайт, включително по актуални икономически, политически или религиозни теми, без предварителното съгласие на "Инвестор.бг" АД, е забранено.

Потребители нарушаващи тези правила ще бъдат предупреждавани, а при системно нарушаване – изтривани.

 

Недопустимо съдържание

Blog.bg, макар да предоставя свобода на словото, си запазва правото да изтрива материали и регистрации на потребители, които са нарушили някое от следните условия:

1. Публикуват материали, които са в разрез с Конституцията и законите на страната, особено в частта им за защита от дискриминация по всякакъв признак, подстрекаване към насилие и извършване на престъпления, както и със Закона за авторските и сродните му права.

2. Рекламни блогове не се толерират. Модераторите на Blog.bg си запазват правото да изтриват всеки постинг, коментар или блог с пряка или косвена комерсиална цел.

3. Потребителските постинги трябва да показват уважение към другите потребители. Заплашителни, оскърбителни и вулгарни постинги и коментари, както и такива, насочени срещу честта, достойнството или доброто име на друг потребител или собствениците на сайта, няма да бъдат толерирани и ще бъдат премахвани.

4. Постинги съдържащи само линк към друг сайт или сайтове, както и постинги имащи единствено и само цел SEO оптимизация.

Реклама в Blog.bg – Investor.bg има право да публикува рекламни съобщения във всички постинги и страници в Blog.bg. Всички потребители имат право да излъчват собствени реклами използвайки рекламната системата на Google AdSense.

Безсмислените и повтарящи се постинги няма да бъдат допускани, като модераторите си запазват правото да премахват такива постинги по всяко време.

Екипът на Blog.bg има право да налага БАН (блокиране на достъпа до начална страница, класации и някои функционалности) при грубо или системно нарушение на горните правила от страна на потребител.

За целите на настоящото Споразумение „грубо нарушение” се има предвид: публикуване на постинги, коментари и лични съобщения, неотговарящи на изискванията на Blog.bg, дори и след като потребителя е предупреден от екипа на сайта, за нарушаване на Споразуманието за ползване. „Системно нарушение” означава изпращане на две или повече предупреждения.

Решението на модератор за предупреждение на потребител, за изтриване или редактиране на постинг е окончателно и не подлежи на преразглеждане.

Желателно е:

1. Постингите Ви да са написани грамотно. Неграмотното използване на български език винаги впечатлява повече от самия постинг.

2. Текстовете на постингите да бъдат на български език. Препоръчително е да бъдат изписани на кирилица.

3. Заглавието на нов постинг трябва да е изписано на кирилица.

Постингите трябва да са в съответната категория на Blog.bg. Потребителите трябва да се запознаят със заглавието и видовете съдържание на категорията преди да постват в нея.

Заглавието на нов постинг трябва да е подходящо, кратко и описателно.


„Инвестор.БГ” АД си запазва правото едностранно да променя условията на настоящото Споразумение. Всяка такава промяна влиза в сила незабавно за всички потребители на сайта Blog.bg.

Гласувай:
7
81. bryunetsnakovalnia10 - Не е ли забавно?!
20.06.2015 21:18
Сега остава да се самоизтриете, защото постингът Ви се повтаря. :)) :)) :))

Но да отида да започна коментарите си в "другия" постинг - пък ще ги копирам и тук... естествено.

MG

ПС: Две пояснения:
Първо - Вие сте 4-тите в НЕТ-а въобще, които получават от мен изрично и "специално" насочена :))
Всеки иначе с лудостта си - аз с моето си "ха ха ха".

Второ: ХАЙде разтълкувайте откъде идва Подписа ми MG, спомнете си кой е Георги Георгиев и помислете защо Ви казах преди няколко дни, че няма как да спечелите в една "война" с мен.

http://bryunetsnakovalnia10.blog.bg/technology/2015/06/20/.1370582
цитирай
2. marmalady - А бре ,Ге4е..ти ли удари 6 минуса тук..а ???
21.06.2015 14:17
инвесторе, как ГО траете това нагло Чудо ,дето само интриги прави , не знам..
да ва светна ,уважаеми нефелни читатели...
MG...зна4и майстор Гого ;))

цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: blogbg
Категория: Технологии
Прочетен: 1508683
Постинги: 86
Коментари: 2104
Гласове: 4670
Календар
«  Ноември, 2019  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930