Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.07.2013 10:50 - месечен хороскоп за месец юли 2013
Автор: evredika333 Категория: Забавление   
Прочетен: 2695 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

  Овен

През месец Юли ще си отдъхнете от особено забързаното ежедневие, Овни, но животът определено няма да е бавен през този месец. Ще имате повече ангажименти, ще бъдете отрупани с умствена работа и от изобилие различни дейности. Вашето сърце, обаче, ще бъде с дома и семейството, ще правите промени, които помагат да внесете повече спокойствие и красота в дома ви. Ще обръщате специално внимание на личните ви вещи и ще се чувствате по-решителни на практическо ниво. Това ще бъде идеален месец за финансови награди, рекламни дейности и успехи в професионалната сфера.

Телец

Месец Юли ще бъде силен за получаване на подкрепа, както финансова, така и морална, Телци. Вашата способност за убеждаване ще бъде отлична през този период. Близките партньорства ще се увеличават и някои от вас биха могли да формират нови. Ще управлявате по-добре финансите ви, особено пари, които делите с други хора или получени от други източници, различни от вашият личен доход. Пътуванията ще бъдат особено благоприятни, ще ви осигурят приятна кратка почивка от напрежението в живота ви. През този месец ще имате голямо желание да разширите знанията си като цяло, както и да намерите израз на вашата индивидуалност чрез тях, може би чрез висше образование или изучаване на различни философии.

Близнаци

Приятелите ще ви търсят през този месец, Близнаци, и ще бъдете много търсени и желани. Ще отстоявате себе си инстинктивно. Мотивацията да продължите с проектите си и да преследвате мечтите си ще бъде силна, така че се възползвайте от този постоянен прилив на енергия. Малко вероятно е да изчерпате запасите си от енергия лесно, особено през първата седмица на месеца. Каквото започнете сега ще има дългосрочен потенциал и може да стигнете далеч. Връзката ви ще се задълбочи и това ще се дължи на разрешаването на дългогодишен проблем. Някои от вас може да се включат в успешно бизнес партньорство през месец Юли 2013 година.

Рак

През този месец приятелствата могат да бъдат особено приятни и отзивчиви. Някои ваш приятел може да е важен участник в постигането на целите ви. Партньорствата ще бъдат насочени към постигането на целите, смели и толерантни през Юли. Някои от вас може да приемат приятелство като непроучена романтична територия или да се запознаят с важен човек чрез приятел или обща компания. Отношенията с децата ще се развиват и възможностите да се забавлявате ще се увеличават. През този месец ще бъдете по-съсредоточени и амбициозни, когато става дума за работа и здраве и фитнес програма. Усилията, които сте положили в грижи за себе си, ще дадат резултати през Юли месец.

Лъв

Месец Юли може да бъде доста продуктивен месец за вас, Лъвове. Вашите понякога трудно осъществими опити и специално внимание към изпълнението и детайлите ще бъдат възнаградени. Някои от вашите природни таланти ще ви донесат успех и одобрение. Вие сте в състояние да се съсредоточите когато става въпрос за работа, свързана с творчество и можете да работите доста упорито върху определено хоби или занаят, може би зад кулисите. Докато месец Юли може да ви донесе много практически предимства и ползи, личния напредък също е възможен. През този период романтичните отношения ще се задълбочат и засилят, а семейния живот ще бъде по-лесен и по-щастлив.

Дева

През месец Юли комуникацията ще се подобри, Деви. Проучванията ще бъдат успешни и вие ще бъдете по-амбициозни и решителни в професионалната сфера. Тези от вас, които се занимават с изобразително изкуство могат да вдъхновят и другите с това, което създават и може да повлияете на по-широка аудитория. Може да срещнете любовта в лицето на хора от съвсем различен произход и култура или чрез образование и пътуване през този месец. Ще бъдете особено организирани в дома си и ще получите повече съчувствие и толерантност в отношенията ви със семейството. Възможно е да се почувствате по-отговорни за семейните въпроси.

Везни

Въпросите в професионалната сфера ще бъдат с предимство в живота ви през този месец, Везни. Ще се радвате на големи възможности за представяне на идеите ви с чар и ще разберете, че вашето влияние и способност за убеждаване се увеличават. Също така е възможно да се насладите на някои привилегии или подкрепа през месец Юли, и по-специално свързани с дома или усилия за подобряване на дома ви. Някои от вас може да придобият имущество. Възможни са предложения за работа или могат да бъдат подобрени условията на труд и увеличаване на заплатата. Всички нови знания или усилия за усъвършенстване на уменията могат да бъдат от полза по пътя към успеха, така че се съсредоточете колкото е възможно повече.

Скорпион

През този месец на преден план ще бъде укрепването на близки отношения, Скорпиони. Можете да научите много чрез вашите преживявания и взаимодействия и чрез комуникация ще спечелите някой специален човек. Ще имате реална възможност да научите полезни неща от някой, с когото можете да размените идеи и да определите себе си по-добре и по-разбираемо. През Юли месец може да се сформират креативни партньорства. Финансовото ви състояние ще се подобри и бихте могли да си намерите работа в комуникационната индустрия, което ще бъде особено ползотворно. Преговорите ще работят във ваша полза.

Стрелец

Вашият знак е известен с любовта към приключенията, Стрелци, но напоследък намирате повече предимства в престоя близо до дома и се концентрирате върху практически въпроси. Ще се насладите на финансова изгода от повишеното внимание към работата през месец Юли. Вероятно ще бъдете много съсредоточени върху това, което наистина има значение, за да успеете. Вашите природни таланти ще бъдат приложени и оценени в работата ви. Някои от вас е вероятно да открият възможност да работят от вкъщи или в сфера, свързана със семейството и дома. Месеца ще бъде силен и ще се чувствате продуктивни и ценени.

Козирог

Вашите романтични и творчески светове се разширяват и развиват през този месец, Козирози. Ще се научите да изразявате себе си шеговито и креативно, без извинение, и ще бъдете по склонни да поемате някои лични рискове, за да го направите. През този месец ще имате способността да задържите вниманието на публиката. Любов, любовни афери и други социални дейности помагат за подчертаването на здравословна самопреценка. Ще преследвате личните си цели по-решително и в същото време ще се наслаждавате на приноса ви в някакво групово или колективно постижение. Увереността, с която преследвате мечтите си ще се увеличи.

Водолей

Личния ви живот ще засенчи професионалния и материалните дейности през месец Юли, Водолеи. Периодите, когато се отпускате напълно и се оттегляте от всекидневните ангажименти ще бъдат особено желателни и полезни през този месец. Ще бъдете мотивирани да се занимавате с развлекателни дейности. Интересното е, че тези „паузи” могат да помогнат за подобряване на професионалния ви живот като прилагате самоналожен натиск. Ще търсите повече достоверност в общуването като цяло и ще отстранявате тези връзки и познанства, които ви изглеждат твърде повърхностни. Със сигурност ще създадете някои сполучливи връзки, от които ще имате полза години напред.

Риби

През месец Юли, вероятно ще се радвате на повече възможности в резултат на вашата комуникация и отношения с другите, Риби. Ще имате отлични шансове да намерите прекрасен довереник. Създаването на контакти открива много нови възможности и идеи. По-голямо внимание, решителност и енергия са необходими за кариерата ви и професионалните цели. Възможно е да влязат в картината и бизнес пътувания или да се увеличат. Ще въздействате на повече хора в работата, ще разширите контактите или аудиторията ви, и ще привлечете повече сили за убеждаване. През месец Юли образованието, издателската дейност и рекламата са благоприятни за вас.

 

Източник: mikael7.com




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: evredika333
Категория: Забавление
Прочетен: 1362938
Постинги: 1138
Коментари: 163
Гласове: 1237
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031