Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.09.2020 08:28 - Четири нужди на омъжената жена
Автор: danyv Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2151 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 05.09.2020 10:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

 Четири основни нужди на една омъжена жена, за да ви носи на ръце

 

Казано с прости думички... и обобщено в четири точки

 

1. Чести демонстрации на любов и внимание…и пред хората

Не скъпите печки и сервизи (подаръци) правят една жена доволна, а няколко думи внимание и любов. Ама как не разбирате.... една прегръдка и пет мили думи правят чудеса.А когато вниманието е и пред хората вие сте съвършенния.

 

2. Емоционална сигурност

Когато една жена попита мъжа си "Миличко за какво мислиш, какво те тормози?", знайте, че очаква същото отношение и към нея, а това е нещо, което мъжете винаги забравят, след като са се впуснали в интересна за тях тема. Жената стой и слуша, и накрая след като вече неговата тема е изчерпана, ТЯ очаква: "А ти миличко?".... е ако го намерите тоя мъж, дайте да го видим ... :)

Обикновено се сблъскваме в стена от мълчание.... о това е ужаса на всяка жена, чувства се разстроена, депресирана или с една дума отблъсната, което води до несигурност и емоционална криза... е кризите при различните жени са различни от агресия, викове, крясъци, та чак до тих плач под душа. От вас се иска не да й решавате проблема, а да попитате „А ти миличко“, след което да се въоръжите с няколко часа неактивно слушане. Неактивно понеже не се изисква нищо освен някакви нечленоразделни звуци на определен период от време, както и съгласие под формата на мхм, ъхъ, ааха ;))

 

3. Всяка жена има нужда да бъде оценена в усилията, който полага (за дома, за външния си вид, за децата и т.н)

То за кой не е важно да го потупат по рамото и да му кажат "Браво".В днешния забързан свят забравяме да благодарим, а какво остава за „Браво“. Едно браво или благодаря, че ми изглади ризата ще я усмихнат за цяяял ден.

Но интересно е как да дефинирам уважението например... ами не го разбирам... питам мъжа ми: "Ти какво очакваш от мен?", а той "Как какво, малко уважение!".

Добре де ама какво е това? Ами ще мисля, може някой мъж да ми отговори.

 

4. Жената се нуждае от романтика

Тъй като съм жена мога да дам гледната точка на жените...и да се опитам да разбера мъжете, но уви мноооого трудно...

Та проявата на романтика и любов, не е нищо друго, а няколко мили жеста и няколко мили думи. Въпреки, че съм наясно с мъжката сентенция "Щом съм ти казал, че те обичам веднъж, то това е вярно, защо трябва да се повтарям", всяка жена се нуждае от ъпгрейд по няколко пъти на ден. И наистина не мога да разбера, какво толкова, ако кажеш 5 пъти на ден "обичам те" или пък минавайки покрай нея я прегърнеш или погалиш.... но погалиш с мил жест, а не с плесник по задника... да се прави разлика, моля! Въпреки, че потупването по задника си е мило ако разбереш, че това е неговия начин на изразяване на обич и привързаност.

 

Няколко идеи за мил жест, който ще бъде оценен от жената:

Погрижите се за колата (сипете й гориво, проверете й маслото, водата за чистачките,  или просто я измийте);  изпратете й съобщение с мили думи (за нещо което е свършила, или направила за вас, или за доброто преживяване в леглото); похвалете я пред приятелите й (с нещо, което е дребно по същество, но факта, че  сте го забелязали...ооо ще получите най-добрия секс или каквото преди това сте искали); при спор или различни гледни точки в компания – задължително вземете найната страна, дори да не е права (това ще ви се отблагодари 100 кратно); направете й комплименти (а не като я види в кухнята цялата в буря, да й каже "Глей кво си се направила... цялата си в брашно"-  заменете го с "о колко си секси в брашно")... е дано има повече мъже, който биха искали да зарадват половинките си; Просто я погалете по бузата или си поиграйте с косата й... оставете скубането за леглото по-късно.

Мъже, ще ви носят на ръце, ако се съобразите с тези простички нужди на жената.

 *** Винаги има изключения***

Strrong

http://www.dannyvoynova.eu/index.php/2020-03-08-12-11-43


https://www.facebook.com/dom.nasilie





Гласувай:
6


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: danyv
Категория: Лични дневници
Прочетен: 142151
Постинги: 78
Коментари: 60
Гласове: 208
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930