Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.10.2021 13:42 - МЕДИТАЦИЯ ЗА СПИРАНЕ НА ЗЕЛЕНИТЕ САРТИФИКАТИ
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 953 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 СЪОБЩЕНИЕ към членовете на групата
ОБЯВЯВАМ седмица на медитацията от днес - 21.10.2021 за всички, които желаят да се включат и заедно да повишаваме собствените си вибрации, вибрациите на цялото, на планетата, на нашата обща реалност!!!
Тази инициатива е моето предложение към всички членове на групата във връзка с възникналата ситуация в страната, свързана с желанието на тъмните сили да въведат - задължителен Зелен сертификат, с което се цели драстично понижаване на вибрациите на хората в цял свят, а сега и у нас, чрез което да се постигне пълното ни съгласие и безропотно подчинение, основано на чуство на страх, безпокойство, чувство на обреченост и безпомощност, невъзможност за противопоставяне и защита!
Какво можем и трябва да правим в тази ситуация?
Първото и най-важното нещо, което трябва да се стремим да правим е - да повишаваме вибрациите си всеки път когато се уловим, че изпадаме в ниско вибрационно състояние - страх, безпокойство, гняв, безпомощност.. и т.н
Защо е важно да управляваме, наблюдаваме и корегираме вибрационното си състояние, повишавайки вибрациите си? Защото вибрациите, които всеки един от нас генерира, създават колективното съзнание, което влияе както на нас, така и на другите. А колективното съзнание е това, което създава нашата обща реалност. Каквато е преобладаващата честота на колективното съзнание, такава е честотата на нашата реалност. Или иначе казано - каквото излъчваме, това получаваме. Ако излъчваме страх, ще получим ситуации, които ще ни карат да се страхуваме, да сме безпомощни, да се безпокоим.....
Как повишаваме вибрацията си? Един от най-силните начини за това е - медитацията. Чрез нея имаме възможността да използваме силата на мисълтта, на съзнанието си, чрез намерението, възнамеряването да повлияем на ситуацията, лекувайки я, променяйки я чрез внасянето на светлина, пропускайки я през себе си и закотвяйки я на планетата, повишавайки собствените си вибрации и тези на ситуацията, повишавайки общата вибрационна честота на колективното съзнание!
Необходимо е всеки от нас да знае и да помни, че ние човешките същества сме многоизмерни същества, с огромна ментална сила и възможности, дадени ни по рождение от Твореца - силата на мисълтта, на съзнанието и на сърцето, чрез които ни е дал възможност да творим, да бъдем Съ-творци на нашият живот, на нашата реалност! И ние творим и сътворяваме - това е колективното съзнание от една страна и собствената си - личната си реалност от друга страна. Какво ще Съ-творим е наша голяма отговорност?
Време е да използваме силата дадена ни от Твореца, време е да встъпим в силата си, време е да защитим себе си, общата ни реалност - времева линия и да помогнем за изцеление на ситуацията. Битката се води на енергийно ниво и там ние можем да влияем! Правим го, но неосъзнато и често с отрицателен знак, генерирайки мисли с ниско вибрационно звучене!
Нека го правим осъзнато с ясно намерение и действие - медитация! Ще използваме световната медитация - Цветето на Живота, която се прави в цял свят за да се включим в колективният поток на хиляди хора от цял свят за да постигнем по-добър резултат всички заедно, обединени! Поставям линка на медитацията. Часовете за медитация - бг. време са – 03:00 часа, 07:00 часа, 11:00 часа, 15:00 часа, 19:00 часа, 23:00 часа ...като всеки може да се включи в удобният за него час за медитация, ако желае и така е ръководен от душата си! Благодаря на всички, които ще участват!

https://www.youtube.com/watch?v=DE3j08te1VI






Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 671640
Постинги: 1515
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930