Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.05.2011 17:29 - Промени в Blog.bg
Автор: blogbg Категория: Новини   
Прочетен: 23330 Коментари: 44 Гласове:
37

Последна промяна: 26.05.2011 09:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

imageЗдравейте приятели,

 

Както всички сте забелязали, през последните седмици имаше известни проблеми с някой от функционалностите на Blog.bg. Основната причина за тях бяха действията на някои не особено добре настроени потребители.

Тези проблеми бяха свързани основно със системата за гласуване която позволяваше да бъде манипулирано класирането в Blog.bg

 

Както знаем всяка система създадена от хора може да бъде излъгана от хора, както беше в нашият случай. Благодарение на работата на нашите разработчици на този етап проблемите с гласуването е разрешен. Надяваме се, че вече сте забелязали справянето с този проблем!

 

Проблемът с изчезващите анонимни коментари.

 

За щастие и този проблем намери решение. За сега все още е в период на  тестване но се надяваме скоро да се убедим, че всичко работи.

 

Надяваме се, че двата проблема които създаваха най-много проблеми през последните седмици за решени!

 

Ще се радваме ако споделите с нас и какво бихте искали да има като функционалности в Blog.bg! За нас ще бъде удоволствие да разберем кои неща ви липсват и какво ново бихте желали да видите в нашата платформа!

 

С пожелание за приятна работна седмица,

Eкипа на Blog.bg

 




Гласувай:
38



1. waterway - Здравей(те), Блог.бг :)
25.05.2011 18:27
1/ Най-напред благодаря за уведомлението :), макар че това изречение "Благодарение на работата на нашите разработчици на този етап проблемите с гласуването" ми дойде малко безглаголно :), но в българския език има и такива, така че да подминем това засега заедно с липсващите запетайки. Какво да правим. Никой не е безгрешен.

2/ Имам една маааалко :) еднолична молба. Щото съм си “бамбашка” :) – има ли начин програмата да подсигури невъзможността анонимен :) потребител да остави коментар, когато собственикът на блога е ограничил анонимните коментари? И освен това да се премахне и възможността същият този анонимен коментатор после да си изтрие коментара? Надявам се, че съм ясна :)

3/ И нещо по-маловажно :) – има ли начин за всеки постинг ( а не за блога като цяло) домакинът да определя дали има коментари или не?

Благодаря за грижите, които полагате ( макар и по доста странно бавен начин понякога) за комфорта ни като потребители.

______

P.S. За броячите предполагам е рано да говорим. А за нецензурния език често висящ :) на Първа, също.

Приятна вечер. И спорна работа в дресировката! :)
цитирай
2. mt46 - Благодаря! Има още какво да се желае -
25.05.2011 18:52
1. Няма ли начин веднага да заличавате постинги, които разпалват етнически и религиозни конфликги /като тези на "турчин"-а, който 2 дни "вися" на първа страница/?!...
2. Може ли да предупреждавате блогъри, преди да им наложите БАН?... Според мен може да изтривате постинги, но не е редно да заличавате цели блогове /блогъри/ по политически причини...
С поздрав - Марин Тачков
цитирай
3. анонимен - Много красиво куче!
25.05.2011 19:32
Това на снимката.
цитирай
4. razkazvachka - А по въпроса с баннатите блогове - не просто не преминават новите публикации през
25.05.2011 20:04
рубриката "Последни", но дори не излизат при търсене отвън през RSS?

Забелязах, че пак има подобрение в начина на качване на снимки, който поне при мен бе затруднен през последните няколко месеца.
цитирай
5. injir - Точно в този момент се мъдри на първа ...
25.05.2011 21:42
Точно в този момент се мъдри на първа страница един пост с нецензурни думи. Питам се дали в този момент сте си променили изискванията? Може би вече уличните псувни се приемат за официален стил? При Вас.
цитирай
6. amrita - Благодаря!
25.05.2011 22:22
Това с гласуването никога не ми е било проблем и много ме забавляваше, но за отпадащите анонимни коментари особено се радвам, защото покрай недоброжелателните и обидни коментари, отпадаха и някои стойностни такива!

Към съблогърите:
Ако все пак проблемът с анонимните все още седи на дневен ред в блоговете ви, аз си измислих да ги цитирам, за да ги запазя. :) А съм го правила и в други блогове, за които знам, че авторът в момента го няма :)

И много приятни емоции в блог.бг на всички ни!
цитирай
7. amrita - А забравих :)
25.05.2011 22:34
Имам едно предложение. Виждам, че цифрата на коментарите ми е променена, но имам в блога си над 800 постинга, а нови коментари в последните постинги няма. Знам, че има функция да виждаш къде има коментар в пощенската си кутия, но е доста неудобно, а модераторството пък по някаква причина не се нрави на посетителите.
Та... не може ли в кутията за управление да се създаде едно "нови коментари" и там да виждаме къде по задните теми някой е казал нещо... може примерно да се включва по желание, за да не дразни пък тези, които не искат подобно нещо!
цитирай
8. sestra - Здравейте!
25.05.2011 23:29
Често ми липсва харесването на чужди коментари, според мен би било полезна придобивка за сайта. И аз също предлагам да се ограничават безсмислени, цинични, вулгарни и уронващи достойнството на други хора публикации, колкото и гласове и четения да имат.
цитирай
9. анонимен - Във връзка с писаното от предишния коментиращ
26.05.2011 00:57
за уронващите честта на други хора публикации ето какво е записано в един коментар.
"
96. spass - Не пиша анонимно.
25.05 22:44
Не пиша анонимно, няма защо. Не се страхувам като полигорчо.
Ще помогна на Камосутров да направим Горинов много известен с всичките истини за него, подкрепени с факти и снимки. За училището му, децата, учителките, бившата му жена, която го е напуснала набързичко (не е починала, както кощунствено лъже други жени и търси съчувствие)... Много неща ще покажем, Горинов, защото си гад. Ясно е, че няма да спреш да плюеш, поне да си изплюеш цялата отровна същност.

Подобни нагли заплахи са в нарушение на Споразумението за ползване и моля коментарът и целият постинг " Подлост е права" на енигме да бъде изтрит.
цитирай
10. valsodar - Що ли си мисля, че някой е хакнал б...
26.05.2011 02:35
Що ли си мисля, че някой е хакнал блогът на модераторите и пише глупости от тяхно име?

Крайно време е да се направи следното:
1. Списък на модераторският екип
2. Ясно степенувани правила за поведение в сайта, които да се спазват най-вече от модераторите му, които нерядко са причина за повечето конфликтни ситуации тук, с нелепото си подпиране на доказано посредствени материали.
3. Изработка на алгоритъм, по който постингите да се появяват на челна, като се заключи напълно възможността, там да се качват постинги по нечие анонимно модераторско одобрение.
4. При всяко едно нарушение, на конкретно ПИСМЕННО правило модераторите да си аргументират наложените наказания и срокът за който са те. Това може да става и в този блог, просто си направете една тема "наказания".

Първа точка е най-важната - нямате ли доблестта да излезете с имената си, никога няма да имате уважението от страна на публикуващите тук. А нямате ли него - губите сайта.
цитирай
11. therainss - Супер
26.05.2011 07:50
Само дето вие рядко отговаряте на тия сигнали. Които са ви неудобни или не сте наясно как да се справите с тях, май предпочитате да игнорирате, все едно не са ви отправени :) Както и да е, радвам се, че проблемът се реши :)
цитирай
12. dodoiv - Здравейте, от няколко дни блогът ми ...
26.05.2011 08:13
Здравейте, от няколко дни блогът ми е заливан от маса безмислени коментари на латиница, които като чели се генерират автоматично, бихте ли погледнали проблема
цитирай
13. mikino - :)
26.05.2011 08:56
Еее, ха дано! Звучи много обещаващо. Дано тия проблеми отидат в историята, защото създадоха доста интриги измежду самите потребители. Дано тук стане приятно място и в графата Популярни и Най-четени видим качествени неща, а не глупости, които обикновено засягат спорове между двама-трима души. Предлагам, системата просто да изтрива вулгарните, цинични и обидни коментари. И още едно предложение към екипа на Блог.бг - ако е възможно, да се постави задължително условие пред всички потребители, да пишат на КИРИЛИЦА! Живеем в България, домейна на блога е БГ и би било проява на уважение, да се пише на кирилица, а не на ШЛЬОКАВИЦА. Живеещите в чужбина нямат основания да твърдят, че не е възможно пишат на кирилица - има достатъчно програми и начини да се инсталира. Това е единствената ми МНООООГО голяма молба. Надявам се, да се наложи контрол в тази насока.
Приятен и успешен ден на екипа на Блог.бг!
Микино
цитирай
14. waterway - Добро утро.
26.05.2011 09:10
Нещо много искрено и лично - днес правя помен. Един ден по-рано от датата. И бих искалa да ви/Ви /( не знам колко сте) попитам - да ви/Ви включа ли в молитвата до Отеца или ще си помислите все още? Но нямам много време - до около половин час, за да вземете решение и да отговорите. В противен случай - следващия път.
________

Това, което правите ( с мълчанието, имам предвид) не е толкова добро в случая. Много е изприказвано за него и в този сайт, а и не само. Но дали всичко е казано?
.....Празно, кухо, безперспективно, безсмислено. Тъжно. Мисля, че вече разбирам достойните творци, които си отидоха оттук или все по-рядко се появяват.
А онези, набедени за такива от криворазбраното приятелство......Не ми се говори.....за уважението.
цитирай
15. blogbg - Благодарим за коментарите
26.05.2011 09:11
Здравейте,

Благодарим за коментарите! Ще се постараем да отговорим на вашите въпроси в най-кратки срокове!
цитирай
16. анонимен - shtrakalka - Кога? След девет месеца ли?
26.05.2011 11:40
Естествено, нали толкова трябват за да се роди отроче:)

пп Нещо за ботовете да кажете? Или не смеете да си признаете, че сте безсилни и некомпетентни?
цитирай
17. анонимен - Проблемът с изчезващите анонимни ...
26.05.2011 11:52
Проблемът с изчезващите анонимни коментари.
За щастие и този проблем намери решение. За сега все още е в период на тестване но се надяваме скоро да се убедим, че всичко работи.

Не работи. Е сега изтрих около стотина анонимни:)))) продължавайте да си драпате тестисите, пардон тестовете.
цитирай
18. razkazvachka - От тоя точно блог - май няма да се получат отговори
26.05.2011 12:23
Той е също толкова анонимен, колкото който и да е анонимен
с физиономия на грозно куче.
цитирай
19. анонимен - Аааа, браво!
26.05.2011 13:47
Ай ся аз да си кажа. Щото тука виждам че се обаждат тия дето трябва да млъкнат и е ваша работа да ги накарате.
Колко блогъри сте изтрили за нарушаване на правилата? Щото тоя Валсодар, дето пищи на умряло, отдавна е за изтриване. Сгазил е лука отдавна, има бан, сега е ред на триенето щото продължава да е нагъл. Точно нагъл!
И да кажа - подкрепям коментара на Инжир. Айде малко по-категорично към потребителите, които се държат нагло към останалите потребители!
цитирай
20. анонимен - Мое ли да питам е те това кво е?
26.05.2011 13:58
13:53 - rCIpdkkfBNp
QJNi9F <a href="http://cdfghqerwqpf.com/">cdfghqerwqpf</a>

13:53 - fjPVbqPbgJtk
dn3Yps <a href="http://xtsqboishvsp.com/">xtsqboishvsp</a>

и така нататък...

13:53 - IjUMUzLcsgPPCBWsm
4Dq7Z9 <a href="http://rprmmkzeeymp.com/">rprmmkzeeymp</a>

13:53 - MYrhGKEfZ
uv8LT1 <a href="http://vguxgjejovht.com/">vguxgjejovht</a>

13:53 - YjccOTYVx
36GR1x <a href="http://wxmkfuqrcxsb.com/">wxmkfuqrcxsb</a>

13:53 - kfGPYNhsJdeHBQUwJvn
pLASki <a href="http://pxneettdkxjo.com/">pxneettdkxjo</a>

13:53 - zkpNjZCjwfNmkn
KPTLM1 <a href="http://gsaflwjytgon.com/">gsaflwjytgon</a>

13:53 - DDnqBPZDpq
YpzIR0 <a href="http://gszmfhbmtwpq.com/">gszmfhbmtwpq</a>

13:52 - YLOzINKDqmOOaoIgY
1k1ZN4 <a href="http://ioniudzakvuj.com/">ioniudzakvuj</a>
цитирай
21. pantaleev - Уважаеми админи
26.05.2011 15:07
Моля да вземете мерки за отстраняването и забрана на достъп до сайта на лицето Гаргамел Гаргов с профил gargoo. Същият има повече от един профил и ги използва за различни цели - в компетенциите ви е да проверите.
Лицето зад тези профили създава смут, интриганства и нарушава правилата на blog.bg.
Силно се надявам да вземете нужните мерки.

С уважение: Панталей Панталеев!
цитирай
22. анонимен - Уважаеми модератори,
26.05.2011 15:12
моля да изтриете заедно с Валсодар и лицето Панталей Пантелеев дето си позволява да интригантства из блога и да плюе други блогъри! Щото ако не праи тва нема за кво да пише!
цитирай
23. fuckoff - Здравейте, Благодарим за комен...
26.05.2011 15:15
Здравейте,

Благодарим за коментарите! Ще се постараем да върнем отговор по въпросите които ви вълнуват.
====

Редакция: "Ще се постараем да отговорим на поставените от Вас въпроси."

--------------
Запетаите и точките в самия пост няма да коментирам.
Извинявайте, просто по начина, по който е написан текста се съди за сериозността на намеренията, грамотността на автора, езиковото богатство. Пребройх около 8 пъти думата "проблем".

Явно е голям проблемът. Проблемът с проблемните проблеми, които създаваха проблеми в проблемния ни сайт, породени от проблемни потребители едва ли скоро ще ни помогнат да си оправим проблемите.
цитирай
24. d3bep - Здравейте! Първо, поздравелния ...
26.05.2011 15:17
Здравейте!
Първо, поздравелния з абитката с бъговете, от няколк одена се забелязва, че ги няма, макар че май се появиха някакви "ботове - отмъстители". Може би няма да е лошо за анонимните коментатори да се сложи някакъв по - сложен код за да потвърдеят, че не са ботове...

По съществените проблеми на системата:

Оправете (ако можете) системата за импорт на текст и особено на снимки.
Някаква трагедия става, аз пиша по - големи постове, илюстрирани със снимки.
На много от снимките, уж вкарани по ред, изисквания, намалени размери и прочие, вднага след това ми прецаква целия текст.

Сменя шрифта.
Сменя цвета.
Сменя подчертаването.

Не възприема правилно новите промени, една и съща промяна за целия текст я прилага различно.
И огоре на това трябва да оправяш целия текст оттам нататък абзацп оабзац.

Ясно, че това е системата на тоя тип сайтове, но ако може да се измисли нещо ,коеот да вкарва картинката - например в отделно боксче, или поне да пречи на текста да си я асоциира - или там каквото прави.

А и много блогери са ме питали ка ксе добавя текст под картинката.
Аз си го правя пред ида добавя картинката.
Но може би е добре да помислите в тази насока, има интерес!

Също си мисля, че система за вкарване на снимки директно от потрбителския компютър вече отдавна е необходимост, вмест ода нагласяш, ъплоудваш идърпаш от сървъра.
цитирай
25. анонимен - Уважаеми модератори,
26.05.2011 15:21
моля да вземете мерки срещу ник babaelenica и в защита на правилника, този ник да бъде ликвидиран. Защото това лице злоупотребява, като плагиатства от една известна българска писателка Мария Станкова и представя текствоте които публикува в блога си за собствени!

А това е копи-пейст от един диспут в днештия ден.

115. анонимен - Баба ти еленица е долен плагиат. ...
14:39 Баба ти еленица е долен плагиат. Всичко, което е публикувала е крадено от книга на Мария Станкова.
Лошото е че хората не четат книги и затова се ловят в капана на такива тарикати като посочената талантливка бабаебеница. Едно време й викаха фишек, после кво ли не.
бог да я поживи по-здраво!цитирай
116. анонимен - това написах при бабаеленица и тя си тури модерация, НО
14:49 анонимен написа:
Баба ти еленица е долен плагиат. Всичко, което е публикувала е крадено от книга на Мария Станкова.
Лошото е че хората не четат книги и затова се ловят в капана на такива тарикати като посочената талантливка бабаебеница. Едно време й викаха фишек, после кво ли не.
бог да я поживи по-здраво!

написах писмо с подробности до админите на брог.бг и посочих книгата от която е откраднала текстовете. това е същество, което отдавна се подвизава под безбри.ой никове и плагиатства от когото му падне.
Вие пак си харесвайте бабаеленица и подобни, затова в блога е като блато!цитирай
117. анонимен - Баба ти еленица е долен плагиат. ...
14:58 анонимен написа:
анонимен написа:
Баба ти еленица е долен плагиат. Всичко, което е публикувала е крадено от книга на Мария Станкова.
Лошото е че хората не четат книги и затова се ловят в капана на такива тарикати като посочената талантливка бабаебеница. Едно време й викаха фишек, после кво ли не.
бог да я поживи по-здраво!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Надявам се, че ще предприемете необходимите санкции към крадлата!
С почит и уважение за работата ви!
Невинен
цитирай
26. pantaleev - Ама верно
26.05.2011 15:24
Няма такъв майтап, всички ли сте толкова големи лапни шарани че не виждате че този профил е хакнат и в момента се изтролени здравата.
:D
цитирай
27. fuckoff - Няма такъв майтап, всички ли сте ...
26.05.2011 15:55
pantaleev написа:
Няма такъв майтап, всички ли сте толкова големи лапни шарани че не виждате че този профил е хакнат и в момента се изтролени здравата.
:D


Та кое казваш е определението на ИЗТРОЛВАМ или ТРОЛЯ?
Абе бе бидон, докога ще те чакам да дадеш свястно обяснение?

И кое казваш, че е забавното?
ПС- Кажи кво прави жена ти? Някой троли ли я?

цитирай
28. pantaleev - Я дамаджаната Гудбай
26.05.2011 16:04
Явно пак не сме си пили хапчетата. Виж тролване е захапване на кукичката.
Всички вие захапахте и повярвате че админите са написали това - следователно сте изтролени.
Много си кухо моето момиче, в този ти образ лъсна цялата ти същност
цитирай
29. fuckoff - Явно пак не сме си пили хапчетата. ...
26.05.2011 16:12
pantaleev написа:
Явно пак не сме си пили хапчетата. Виж тролване е захапване на кукичката.
Всички вие захапахте и повярвате че админите са написали това - следователно сте изтролени.
Много си кухо моето момиче, в този ти образ лъсна цялата ти същност


аха. ясно.
а не разбрах кое е забавното и хапе ли кукичката жена ти? чужда кукичка хапе ли? Сигурно! Много е забавно последното, нали?:)))) Смея се с глас ...на излъсканата ми цяла същност.

Четеш ли иронията или трябва да ти обясня с повечко думи колко си незначителен и колко незначителен е виртуалния ти образ?

Пак ти се привиждат хапчета... не е добре...
цитирай
30. pantaleev - Защо дъвчеш една и съща тема Гудбайке
26.05.2011 16:19
Не можеш да ме засегнеш като говориш за бившата ми жена, опитите да ме разподскачаш са глупави и смешни, аз нося на такива неща, докато ти се нервиш ли нервиш.
Ти си смешната, ти си едно незадоволено момиче с доста сбърката ценностна система според мен.
Наистина, моят съвет е да се прегледаш.
Не виждаш ли че спрях да ти обръщам внимание именно поради тази причина че не си в ред.
Хайде много ти здраве!
цитирай
31. fuckoff - Не можеш да ме засегнеш като говориш ...
26.05.2011 16:25
pantaleev написа:
Не можеш да ме засегнеш като говориш за бившата ми жена, опитите да ме разподскачаш са глупави и смешни, аз нося на такива неща, докато ти се нервиш ли нервиш.
Ти си смешната, ти си едно незадоволено момиче с доста сбърката ценностна система според мен.
Наистина, моят съвет е да се прегледаш.
Не виждаш ли че спрях да ти обръщам внимание именно поради тази причина че не си в ред.
Хайде много ти здраве!


Дребний Патналеев, шси го запиша в картона ви и ще го дам на лекаря Ви. Дано ви определи правилно диагнозата. Нервиш? Разподскачаш? Тролене? Хапчета? Да се прегледам?

пс- последно за жена ти. Умна е, щом се е оттървала от теб навреме. хехе!
цитирай
32. анонимен - Фък оф,
26.05.2011 19:27
то няма как да не поумнееш кат живееш с такъв. Поне един требе да е умен щом другиот е толкоз проЗ!
цитирай
33. d3bep - Явно пак не сме си пили хапчетата. ...
27.05.2011 00:44
pantaleev написа:
Явно пак не сме си пили хапчетата. Виж тролване е захапване на кукичката.
Всички вие захапахте и повярвате че админите са написали това - следователно сте изтролени.
Много си кухо моето момиче, в този ти образ лъсна цялата ти същност

И как точно стигнахте до това заключение относно този доста стар акаунт със стотици съобщения, все от този тип?
цитирай
34. kleopatrasv - Здравейте, блог.бг
27.05.2011 22:14
1.Предлагам да сложите опция " изключи оценяването" както е в останалите сайтове
2.Въведете опция от кого да се разглежда постинга - "само от любими блогъри"или "от всички". По този начин някои постове ще бъдат предназначени само за приятелите тук.
3.Махнете ограничението в броя на любимите блогове.
4.Имената на модераторите, ако обичате в горния десен ъгъл да са оповестени. Нека се знаят от всички.
5.Въведете опция за статус на потребителя "на линия", "отсъстващ", "недостъпен", което касае личните съобщения в блога.
6 Въвеждане опция за "електронни издания" срещу заплащане чрез SMS
7.Специална графа за лични реклами - платени също с SMS
8.И най-накрая ПРОМЕНИ в началната страница- нека да няма "най-популярни" и "най-коментирани "постове, а да излизат само последните в графи по категории. Това ще премахне манипулациите и блогърите ще се четат и търсят само от любимите си блогове.
9.И не на последно място - нека има специална графа" Актулно" както този пост в случая за "нови предложения"от потребителите ви.
Пожелавам ви приятна и ползотворна работа и дано предложенията ми ви бъдат поне малко от полза за бъдещи реформи в сайта.
цитирай
35. tutankhamon661 - Подкрепям всички предложения на ...
27.05.2011 22:40
Подкрепям всички предложения на Kleopatrasv.
Аз нямам какво повече да добавя.
цитирай
36. boristodorov56 - Взаимствам от Клеопатра
27.05.2011 22:45
1.Предлагам да сложите опция " изключи оценяването"

2.Махнете ограничението в броя на любимите блогове.

3.Имената на модераторите, ако обичате в горния десен ъгъл да са оповестени.
Нека се знаят от всички.

4.ПРОМЕНИ в началната страница:
- без "най-популярни" и "най-коментирани "постове,
а да излизат само последните в графи по категории.
Това ще премахне манипулациите и блогърите ще се четат и търсят само от любимите си блогове.

5.Специална графа" Актулно" както този пост в случая за "нови предложения"от потребителите ви.

6. Да не могат да се трият коментарите от авторите на постингите, а да използват само ограничението за аноним, регистрирани и всички.



цитирай
37. portishead - 1. Предлагам да сложите опция &q...
27.05.2011 23:11
kleopatrasv написа:
1.Предлагам да сложите опция " изключи оценяването" както е в останалите сайтове
2.Въведете опция от кого да се разглежда постинга - "само от любими блогъри"или "от всички". По този начин някои постове ще бъдат предназначени само за приятелите тук.
3.Махнете ограничението в броя на любимите блогове.
4.Имената на модераторите, ако обичате в горния десен ъгъл да са оповестени. Нека се знаят от всички.
5.Въведете опция за статус на потребителя "на линия", "отсъстващ", "недостъпен", което касае личните съобщения в блога.
6 Въвеждане опция за "електронни издания" срещу заплащане чрез SMS
7.Специална графа за лични реклами - платени също с SMS
8.И най-накрая ПРОМЕНИ в началната страница- нека да няма "най-популярни" и "най-коментирани "постове, а да излизат само последните в графи по категории. Това ще премахне манипулациите и блогърите ще се четат и търсят само от любимите си блогове.
9.И не на последно място - нека има специална графа" Актулно" както този пост в случая за "нови предложения"от потребителите ви.
Пожелавам ви приятна и ползотворна работа и дано предложенията ми ви бъдат поне малко от полза за бъдещи реформи в сайта.


Ами че тя опцията изключи оценяването не важи за мен от 1-на година, от както се манипулира с това и сега това няма абсолютно никакво значение, а за останалите точки - ами че да си направим по-добре един фейс бук тука в блога..
За имената на админите да ги пишат горе в дясно, според мен няма да има никакъв ефект - защото респекта на блога отдавна е спаднал и ако мислите че това ще го вдигне, си е абсолютно ваш проблем!
цитирай
38. vostroto - Доста неща са казани,
27.05.2011 23:40
1.И не мога да се сетя кой знае какво , но - ако може да има по-голяма съгласуваност в работата на модераторите, а не на един да му харесва даден постинг, и да го оценява по един начин, а като дойде друг, да го прати в другата крайност...:)

2.Ако може да се изпраща пояснение от страна на админите на даден блогър, за всяко тяхно действие върху него, без това да е потърсено от негова страна..

3.Блога на Разказвачка не излиза в "Последни" - нещо не е наред и там.
цитирай
39. portishead - Искам просто да ви питам Blog. bg ...
28.05.2011 00:32
Искам просто да ви питам Blog.bg защо винаги стоите зад огледалото си и не отговаряте конкретно на въпросите ни и както Штраки ви попита, кога ще ни отговорите - след 9 месеца ли?!..
цитирай
40. darcy - Blog.bg
28.05.2011 20:58
Здравейте, Екип на Блог.бг!

Аз нямам въпроси и оплаквания. искам само да ви поздравя с едно клипче от ЮТюб:
http://www.youtube.com/watch?v=N527O8swHs4

Продължавайте в същия дух!

Поздрави, darcy
цитирай
41. kasnaprolet9999 - Да, аз забелязах че има промени и започнах да правя нормални постинги, както по-рано.
28.05.2011 22:06
Подкрепям предложението но блогерката с ник Клеопатра,а именно:
1.Предлагам да сложите опция " изключи оценяването" както е в останалите сайтове
2.Въведете опция от кого да се разглежда постинга - "само от любими блогъри"или "от всички". По този начин някои постове ще бъдат предназначени само за приятелите тук.
3.Махнете ограничението в броя на любимите блогове.
4.Имената на модераторите, ако обичате в горния десен ъгъл да са оповестени. Нека се знаят от всички.
5.Въведете опция за статус на потребителя "на линия", "отсъстващ", "недостъпен", което касае личните съобщения в блога.
6 Въвеждане опция за "електронни издания" срещу заплащане чрез SMS
7.Специална графа за лични реклами - платени също с SMS
8.И най-накрая ПРОМЕНИ в началната страница- нека да няма "най-популярни" и "най-коментирани "постове, а да излизат само последните в графи по категории. Това ще премахне манипулациите и блогърите ще се четат и търсят само от любимите си блогове.
9.И не на последно място - нека има специална графа" Актулно" както този пост в случая за "нови предложения"от потребителите ви.
Пожелавам ви приятна и ползотворна работа и дано предложенията ми ви бъдат поне малко от полза за бъдещи реформи в сайта.

Разбирам, че за всичко това е необходимо време и няма да ви дотягам, след като знам, че имате доброто желание да промените програмата си към по-добро за всички блогери. Благодаря за положените усилия.
цитирай
42. mt46 - Уважаеми модератори,
31.05.2011 08:44
нима искате тук да останат само боклуците и троловете?!... Защо допускате постинги като този на "Кур Доколенков" - в който се сипят обиди и цинизми по други блогъри?! Благодарение на циничните АНОНИМНИ коментари този постинг е на първа... Едва ли има уважаващ себе си сайт, в който да са позволени АНОНИМНИ коментари... Когато сме анонимни сме много смели, нали?...
Марин Тачков
цитирай
43. elika - Чудесно е, че
01.06.2011 08:12
ще решите проблема с изчезващите коментари на анонимни потребители. Самата аз се сбълсквах много пъти и писах до администраторите. Някои от тези коментари са много ценни и трябва да намерят своето място под нашите постинги.
цитирай
44. zaw12929 - Веднъж се зарекох- видя ли анони...
02.06.2011 03:32
Веднъж се зарекох- видя ли анонимен- трия, но не го изпълних. Има и досадници, които пействат едно и също без връзка с темата. Има и хора без блогове, които четат и пишат сериозни коментари
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: blogbg
Категория: Технологии
Прочетен: 2021365
Постинги: 87
Коментари: 2128
Гласове: 4885
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031