Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.06.2012 16:55 - Изтрити блогове
Автор: blogbg Категория: Новини   
Прочетен: 59353 Коментари: 82 Гласове:
34

Последна промяна: 13.06.2012 17:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg



image Здравейте,

Днес ще ви разкажем какво се случва с изтритите блогове . Доста често се случва така, че се налага да изтрием един или друг блог , нарушаваш общите условия на Blog.bg. Когато с тава дума за единични публикации, тогава правим забележка на съответният автор, за да направи нужните корекции. Когато обаче се касае за постоянна практика и тя засяга повече от 50 постинга , то тогава нашите модератори, изтриват въпросните блогове  без предупреждение!   Причините за това са много - от възможността носител на авторско право да предяви иск, до това въпросният блог  да е пуснат от СПАМ  бот  и да пречи на нормалното функциониране на сайта.   В тази връзка, искаме да уточним следното. Единични блогове , изтрити от наши модератори няма да бъдат възстановявани! Решението на модератора е окончателно.   Искаме да уточним, че това не значи, че не можем да възстановим  блогове , които са изчезнали в следствие на технически срив! Нашата система прави регулярни backup копия на сайта, и по този начин гарантираме защитата на вашата информация! 
 



Гласувай:
46



1. pantaleev - Браво blog.bg
13.06.2012 16:59
Поздравявам ви и се надявам изтритите блогъри да не бъдат дапускани никога повече до блог.бг. Средата сега ще стане по добра.
цитирай
2. анонимен - Къде видяхте в моя смешен блог 50 ...
13.06.2012 17:46
Къде видяхте в моя смешен блог 50 нарушения?:))))
цитирай
3. bleckram - въпрос
13.06.2012 17:47
С какво постингът ми "Въпроси, на които Блог.бг не иска да отговори" нарушаваше общите условия на Blog.bg.?
В него нямаше обиди, нямаше цинични кометари, а бях задал въпроси за несъвършенството на блога и посочил начините за манипулиране. Всичко бях онагледил със скриншотове. Защо го изтрихте?

Пишете "Когато става дума за единични публикации, тогава правим забележка на съответният автор, за да направи нужните корекции". Направихте ли ми забележка?
цитирай
4. bleckram - 17:47 - blogbg
13.06.2012 17:54
Много бързо реагирате с посещенията! Ако реагирахте така и за неуредиците, тази alllyalllyallly нямаше да се кипри пак пред мен:(
цитирай
5. blogbg - bleckram - Отговори на въпроси
13.06.2012 17:57
1. Защо изчезват анонимни коментари? - Има техническа причина за това. В момента следим кои автори злоупотребяват с нея и ще се вземат съответните мерки.

2. Защо блогват ботове? - Какво разбирате под блогване на ботове? Ако имате предвид кратките публикации с линк към други сайтове, то това са RSS канали. По отноешение на тези със съдържание на английски, нашите модератори своевременно ги отстраняват.


3. Защо се налага БАН, след като веднага може да се регистрират още 10 профила?
Бановете се налагат върху конкретни блогове. Въпрос на личен избор е дали искаш да имаш един или 10 блога.

4. Защо се трият профили, без извършени нарушения, само защото някой е натиснал "паник" бутона, след като е написал в блога безброй вулгарни и анонимни коментари?
Блогове не се трият само по сигнал а и при явно нарушение на правилата на Блог.бг

5. Защо блогът ми мени цветовете си и външния си вид и не се четат коментарите? Това се случва само с отделни теми на блоговете, в ситуация при която има излъчен банер от типа Wallpaper. Ако презаредите страницата, този проблем изчезва.

цитирай
6. hatanasov - Това е като сводка от селско ОФ?
13.06.2012 18:02
До този момент няма отговор защо ми изтрихте две годишния труд. А за измислените от вас нарушения да не говорим. След като допускате пропаганда на забранени в ЕС и респективно в РБ постинги.
цитирай
7. bleckram - blogbg
13.06.2012 18:12
по т. 2 - щом сте копирали това, от вече изтритият ми пост, значи сте видели и за какви ботове говоря - тези, които бях шотнал и които за 35 мин. пуснаха над 60 постинга, един след друг.

по т. 3 - може ли да имам 1000 блога, щом това е личният ми избор? Устройва ли ви?

по т. 4 - за "паник" бутона говоря. Защо на Елинор беше наложен Бан, само защото някакви анонимни го бяха напълнили с цинизми?

по т. 5 - колко пъти трябва да презаредя страницата, уместно ли е да си губя времето с това? Моето време е ценно. Ако днес презаредя 100 пъти, това са 100 изядени ми от вас минути.



цитирай
8. blogbg - Отговор
13.06.2012 19:41
по т.2 - Когато става дума за спам коментарите, какво във Вашият случай, то тогава ги отстраняваме след като получим сигнал.

по т.3 - Според сегащните правила можете. Ако ги използвате за да манипулирате гласовете във Вашият блог тогава вече е нарушение.

по т.4 - Така нареченият "Паник бутон" сигнализира за нередност в дадена публикация, наложеният бан не е защото някой го е напълнил с цинизми а защото е имало публикация в противоречие с общите условия.

т.5 - Блог.бг е безплатна услуга, ако смятате, че тя не отговаря на Вашите търсения, то винаги може да използвате такава която Ви устройва.
цитирай
9. blogbg - Важно
13.06.2012 19:44
За съжаление, в момента няма как да проверим защо е бил изтрит блогът Ви!
Колкото до измислените нарушения, изтриваме блогове по три причини:
1. Съдържат директна или индиректна реклама.
2. Съдържат две-три изречения и линкове към друг блог.
3. Открито нападат други потребители на Блог.бг

Колкото до публикациите, които според вас, нарушават законите на РБ и ЕС, то както може да видите от общите условия на Блог.бг то отговорността за съдържанието на даден блог е на неговият автор! Ако постъпят сигнали, или запитване от съответните отговорни институции ние им предоставяме цялата нужна информация за предприемане на съответните действия!


hatanasov написа:
До този момент няма отговор защо ми изтрихте две годишния труд. А за измислените от вас нарушения да не говорим. След като допускате пропаганда на забранени в ЕС и респективно в РБ постинги.

цитирай
10. lidislidis - Уважаеми, модератори
13.06.2012 19:53
Аз съм с доживотен бан от вас на блог lidislidis, причини няма. В същото време блогър zlocuche e рекламата ви срещу мен. Целият му блог е с цинични обиди, неоснователни лъжи и очерняне името ми. ЗАЩО НЕГОВИЯТ БЛОГ НЕ Е ИЗТРИТ??!!
Ваш близък ли е, или какво??? В блога му има само постинги срещу мен и съблогъра апостолофф! Защо си затваряте очите нарочно пред факта и явлението zlocuche. blog.bg?
Очевидна закрила, или какво? Няма такъв случай в нито един сайт по света и у нас! Модераторски блог ли е, що е? Всеки ден трия лопата от вулгарните му коментари без причина в блога ми. Ето последния и вижте блога му . Значи аз под вечен бан, а той защитен ваш вид??? Приближен , или какво? Кого съм обидила в този блог и създала ли съм блог за цинични обиди спрямо някого??? Не сте коректни, никак!
11:35 - Спънала си се нанайси. По-скоро ми ...
от: zlokuche За постинг: ОТНОВО СЕ СПЪНАХ

Спънала си се нанайси. По-скоро ми изглежда, че си се подхлъзнала на собственото ти изсрано.
Одобри | Изтрий
цитирай
11. bale23 - haha... tolkova ste glupavi, 4e 4ovek se 4udi da pla4li ili da se smee...
13.06.2012 22:53
pi6a na 6liokavitsa ot neuvagenie
цитирай
12. анонимен - Доколкото разбрах ...
13.06.2012 23:00
За да ме изтриете от скапания блог, защото подчертавам "липсва опция за триене от потребителя", аз трябва да отправя обиди в 50 поста към няколко блогера?
За момента имам около 10 обидни постинги - значи трябват още 40 ?!
.... Екипа та Вие сте изфирясали !!! .... бройте го за 11

Здрасти Бале23 в ком.11 - Пак ли бе?
цитирай
13. hatanasov - 9. blogbg - Важно
13.06.2012 23:58
Вашият отговор прави безсмислен постинга ви "Изтрити блогове". От една страна ни обяснявате как и защо ги изтривате, а от друга нямате обяснение?!
цитирай
14. veninski - Здравейте! Цитирам Ви дослов...
14.06.2012 10:44
Здравейте!
Цитирам Ви дословно:

Искаме да уточним, че това не значи, че не можем да възстановим блогове , които са изчезнали в следствие на технически срив!

Въпросът ми е ще ми бъдат ли възстановени 61 постинга от veninski.blog.bg/, които бяха изтрити при смяна на хардуера на сайта, когато пробвах опцията "Деактивиране на блог"?
Предварително Ви благодаря!
Васил Венински
цитирай
15. otherwise - И аз питам същото, като г-н Венински
14.06.2012 11:04
Ще приема отговорът Ви като общ, а съм убедена, че има и други блогъри със същия проблем.

ПП: Ако трябва да сме обективни, не винаги отреагирате адекватно, защото лично аз знам за десетки постове с обидно съдържание, които се мъдрят на Първа, а и после си стоят непокътнати. Хубаво е, ако има правила - те да са за всички. Без привилегировани.

Успешен и безбъгов ден!
цитирай
16. victoriavselena - Надменно ни посочват вратата
14.06.2012 12:35
"Блог.бг е безплатна услуга, ако смятате, че тя не отговаря на Вашите търсения, то винаги може да използвате такава която Ви устройва."
В определен период нямах достъп до блога си и се оказа, че мога да живея и без него и то добре.
Срещу "безплатната" ви услуга вие присвоявате правата на публикуваните материали. Така че, ако хората наистина ви послушат, ще се окажете без ангажименти.
Закано номер едно на всеки един бизнес - УВАЖАВАЙ КЛИЕНТА СИ, ТОЙ ТИ ПЛАЩА ЗАПЛАТАТА.
Мили моделатори, не се самозабравйте, ние можем без вас, а вие не можете без нас.
цитирай
17. blogbg - " Срещу "безплатн...
14.06.2012 13:37
victoriavselena написа:
"
Срещу "безплатната" ви услуга вие присвоявате правата на публикуваните материали. Така че, ако хората наистина ви послушат, ще се окажете без ангажименти.


Уважаема Г-жо,

Авторските права в Blog.bg са изцяло и само на авторите, това може да го видите и в общите условия на Блог.бг.

Колкото до това, че не уважаваме потребителите си, винаги своевременно сме реагирали на сигналите от тях! Понякога обаче, отделни клиенти злоупотребяват с оказаното им съдействие, и приемат, че едва ли не те определят правилата. Мисля, че в този случай, сме дали правилният сигнал към съотвенитят потребител.

цитирай
18. zlokuche - Разбрах...
14.06.2012 13:49
Модераторите решават, кого и за какво ще трият и го правят без никакви обяснения и по собствено усмотрение. Това обяснява, защо блогове с крадени и копипействани материали или бълващи змии и гущери без да се аргументират, клонирани акаунти и т.н. могат да си разигават коня на воля, докато други биват изтривани.

Разни стари вицове и лафове много добре описват ситуацията:

"Има блог, има проблем, няма блог, няма проблем"
"Дай ми блог, все ще намерим, по кой параграф да го изтрием"
"Абе ти що си без шапка, бе?"
цитирай
19. blogbg - Промяна
14.06.2012 14:05

До средата на следващата седмица ще стартираме новата функционалност в Блог.бг. Тя ще позволи на автори които пишат анализи по актуални теми, засягат обществени проблеми и т.н. да получат много повече прочитания и да постигнат по голяма популярност.
Най-вероятно от нея дата, първа страница ще бъде изменена и ще показва последните постиниг и ще отпадне класацията.

Съдържанието което да получи по голяма публичност ще бъде избирано от редактори.
Това със сигурност, ще даде възможност за изява на авторите които създават ценно съдържание.

Новата политика ще даде повече гласност на публицистиката и изразяване на личното мнение. За съжаление няма да засегне поезията и разказите. Тази литературна форма ще остане само в Blog.bg

Също така, ще бъде спряна възможността за регистрация на повече от един блог с един емайл.

цитирай
20. lidislidis - Moля да бъде изтрит потребител zlocuche.blog.bg
14.06.2012 14:06
Koйто е създал блог с цел обиди, интриги, груби и цинични оплювания и лъжи срещу мен и други съблогъри! Досега е написал над 50 постинга само с тази си цел. Такива са и коментарите му из блога. Смятам, че всеки е наясно що за" блигър" е той и как блогва...
Доста дълъг период продължава с тези си похвати в блога.
Не го познавам, не искам да влизам в личен конфликт с него , тъй като е безпредметно и очевадно елементарната му тенденция да действа с тормоз, лъжи и интриги в блога. НЕ СИ ЗАТВАРЯЙТЕ ОЧИТЕ, СКЪПИ МОДЕРАТОРИ! МАКАР И С БАН ТОЙ ПРОДЪЛЖАВА ДА ТРОВИ АТМОСФЕРАТА В БЛОГА И ТОРМОЗИ ПОТРЕБИТЕЛИТЕ И В ЧАСТНОСТ МЕН!
МОЛЯ, ЗА ИЗТРИВАНЕ БЛОГА МУ, КОЙТО Е ДОКАЗАТЕЛСТВО НА ДУМИТЕ МИ И ВСИЧКИ ГО ВИЖДАТ!!!!!
цитирай
21. анонимен - Моля администрацията на блог.бг да не лъже нагло
14.06.2012 14:20
До сега не съм получавал нито едно предупреждение за нарушаване на общите ви условия, а направо се е пристъпвало към бан и в последния случай, изтриване на блога. Аз се възползвах от любезната покана на администрацията и отидох на друго място. Свободно от към социалистически начини на действие. Блогърът Блекрам, както и един от моите постове показаха технически пропуски във управлението на Блог.бг. А това, че не вярвате или си затваряте очите пред клониране на потребители или генериране на акаунти, с които се манипулират прочити и посещения си е ваш проблем.
С настоящото ще помоля този блог да бъде изтрит /да, аз съм, Катана Сенсей и направих този блог като отговор на непрекъснатите манипулации на блогърите и платформата от страна на лицето Павел Горинов- Полигор/.
Колкото до "незабаното изтриване" на обидни постове си е чиста проба лъжа. Такива постове си стоят и до сега.
цитирай
22. blagovestie - Ако четете по диагонал, може пък сега да ме видите ;)
14.06.2012 14:26
veninski написа:
Здравейте!
Цитирам Ви дословно:

Искаме да уточним, че това не значи, че не можем да възстановим блогове , които са изчезнали в следствие на технически срив!

Въпросът ми е ще ми бъдат ли възстановени 61 постинга от veninski.blog.bg/, които бяха изтрити при смяна на хардуера на сайта, когато пробвах опцията "Деактивиране на блог"?
Предварително Ви благодаря!
Васил Венински


АЗ ПИТАМ СЪЩОТО, КАТО Г-Н ВЕНИНСКИ
ЩЕ ПРИЕМА ОТГОВОРЪТ ВИ КАТО ОБЩ, А СЪМ УБЕДЕНА, ЧЕ ИМА И ДРУГИ БЛОГЪРИ СЪС СЪЩИЯ ПРОБЛЕМ.

ПП: АКО ТРЯБВА ДА СМЕ ОБЕКТИВНИ, НЕ ВИНАГИ ОТРЕАГИРАТЕ АДЕКВАТНО, ЗАЩОТО ЛИЧНО АЗ ЗНАМ ЗА ДЕСЕТКИ ПОСТОВЕ С ОБИДНО СЪДЪРЖАНИЕ, КОИТО СЕ МЪДРЯТ НА ПЪРВА, А И ПОСЛЕ СИ СТОЯТ НЕПОКЪТНАТИ. ХУБАВО Е, АКО ИМА ПРАВИЛА - ТЕ ДА СА ЗА ВСИЧКИ. БЕЗ ПРИВИЛЕГИРОВАНИ.
?!
цитирай
23. blagovestie - Тази снимка (към поста) да не би да трябва да внуши
14.06.2012 14:29
колко трудна и направо тъжно-самотна е задачата на най-верния блогърски приятел - модератора?! :)))

Сори! Не се стърпях...

ПП: Мисля, че до кучето липсва само една ножица за срязване на ленти, за да е пълна асоциацията на повечето надникващи...
цитирай
24. анонимен - ДО МОДЕРАТОРА КОЙТО МЕ ТРИЕ!!!
14.06.2012 14:54
КАТО МЕ ИЗТРИЕШ, ДАВАШ ВЪЗМОЖНОСТ НА БАЛЕ ДА СЕ РЕГИСТРИРА С МОЯ НИК И ДА СЕ ПРАВИ НА МЕН!!!!!
ТОВА Е ВЕЧЕ КРИМИНАЛНО МАЙ:))
ДНЕС МЕ ТРИЕШ ЗА НИЩО, ПУБЛИКУВАХ МОИ СНИМКИ, БАЛЕ МИ РЕГНА НИКА И ТИ ИЗТРИ И НЕГО...НО ДО КОГА...ИЗТРИВАНЕТО НА БЛОГ ЛИ Е НАЙ- ЛЕСНИЯ НАЧИН ДА СИ ОПРАВИТЕ УПРАВЛЕНИЕТО И МОДЕРАЦИЯТА НА САЙТА!
ВИКАМ, ЗАЩОТО ЯВНО НЕ РАЗБИРАТЕ ОТ ПРОСТО ОБЯСНЕНИЕ!!!
цитирай
25. анонимен - Аз смятам,
14.06.2012 15:07
че вие не зачитате собствените си правила. Не мога да повярвам, както и всеки нормално мислещ човек, че не забелязвате откровено обидните постинги срещу други потребители, които се мъдрят по чуждите блогове. Както и предисторията на неразбориите. Знаете кой предизвиква разприте и скандалите. Знаете кои потребители подклаждат огньовете. Само че те си стоят не само необезпокоявани, а и от вчера доволно потриват ръце. Явно се почувстваха окрилени от действията ви срещу хората, които имат принципна позиция и искат повече игра по правилата.
Честито, блог бг! Можете да сравните прочитите, които имахте преди около 3-4 месеца, например и тези, които имате в момента. Беше ви казано, че това ще се случи и който ви го каза, явно предвиди нещата правилно. Което не беше трудно, впрочем. Логична съдба на блог, който предпочита да се лиши от Чудовището и Цефулестивън /а те вероятно няма и да са последните, които ще се оттеглят омерзени оттук/ за сметка на хора, чиято единствена работа е да плюят по другите!
ПП. Ако заради този коментар ми изтриете блога, аз няма да съм на загуба, защото почти всички мои постинги са пренесени в други уеб пространства и си имат читателите. Във всяка точка на света:)
цитирай
26. анонимен - До Здравко: Тук съм само по една ...
14.06.2012 15:09
До Здравко:
Тук съм само по една причина, да ми е зает ника , за да не се злоупотребява с него, като Бале, който обожава да се прави на мен или на някой друг..Като нямате опция да не може да се регва пак изтрит блог, не трийте, защото си е чиста злоупотреба със самоличност...Нямам намерение да се надскачам с тролове и хейтъри, кой по- по най- свободен да пише глупости!
Не искам да блогвам, не искам да влизам тук...оставете ми зает блога за да не се КРАДЕ от социопати, които да се правят на мен ...Сега разбирам защо си деактивират блоговете и бягат хората от тук...не се бях замисляла!Не пускам нищо лично към никой , не съм малоумна да седя някъде, където е пълно със самотни скучаещи хора!Но този път прекалихте и злоупотребихте доста сериозно! Ок, изтрийте ме, но след 2 минути след изтриването ми(без причина)някой да влиза с моя ник и да се прави на мен...малко нагло ми се струва!
цитирай
27. анонимен - Не знаеш какво си пожелаваш! В момента в който те изтрият ще се появи блог с твоите данни и ще блогва от твое име без да е с бан и необезпокояван!
14.06.2012 15:10
angpiskova написа:
че вие не зачитате собствените си правила. Не мога да повярвам, както и всеки нормално мислещ човек, че не забелязвате откровено обидните постинги срещу други потребители, които се мъдрят по чуждите блогове. Както и предисторията на неразбориите. Знаете кой предизвиква разприте и скандалите. Знаете кои потребители подклаждат огньовете. Само че те си стоят не само необезпокоявани, а и от вчера доволно потриват ръце. Явно се почувстваха окрилени от действията ви срещу хората, които имат принципна позиция и искат повече игра по правилата.
Честито, блог бг! Можете да сравните прочитите, които имахте преди около 3-4 месеца, например и тези, които имате в момента. Беше ви казано, че това ще се случи и който ви го каза, явно предвиди нещата правилно. Което не беше трудно, впрочем. Логична съдба на блог, който предпочита да се лиши от Чудовището и Цефулестивън /а те вероятно няма и да са последните, които ще се оттеглят омерзени оттук/ за сметка на хора, чиято единствена работа е да плюят по другите!
ПП. Ако заради този коментар ми изтриете блога, аз няма да съм на загуба, защото почти всички мои постинги са пренесени в други уеб пространства и си имат читателите. Във всяка точка на света:)

цитирай
28. darcy - bleckram не беше ли фейкът хейтър, ...
14.06.2012 15:18
bleckram не беше ли фейкът хейтър, който пуска обидни статии за мен и Бале? :-D

цитирай
29. анонимен - Дарси Бале е хейтър, който се прави ...
14.06.2012 15:32
Дарси Бале е хейтър , който се прави на почти всички по- известни блогъри. НА мен се прави от години...какъв блек рам те гони и тебе...аман от вас и социопатията ви...
Какво като използвате прокси...не сте на Луната, все някога ще ви потърсят сметка за злоупотребите със самоличност, а ти върви доказвай че не си била ти , а някой си Бале с който не искаш да бъдеш смесвана...а бе ясни сте ми, но нямам време да се занимавам с вас...
Бале до кога ще си играе с хората по сайтовете, това ли е смисъла на живота му, да се направи на мен, на друг....и ми се изтъкваш с някакви претенции за хейтъри, Хейтъри обвиняват хейтъри..пълни смешници сте..........
цитирай
30. bale24 - Хаха... разревали се "поетите" и "писателите", че им се изгубило безценното творчество. :)))
14.06.2012 15:33
Първо: Всичко, което се намира на сървърите на Инвестор, принадлежи на Инвестор. Платете си и си съхранявайте глупостите на собствени сървъри.

Второ: Загубата на "творбите" ви всъщност не е никаква загуба, защото 99% от вас са пълни бездарници. И колкото по-бездарни сте, толкова по-големи претенции имате.
цитирай
31. mar866 - ...
14.06.2012 15:33
Я!!! Изпуснала съм постинга на началниците;)))
Аз много обичам да ме трият, щото като си гледам старите теми, все ми се струват глуповати, та благодаря!!! давайте все така...

пп. Дарси, Блекрам беше написал едно много духовито разказче (и мен ме имаше там), на което се смях от сърце, не бях го засичала повече, та не знам и за какъв пост говорят, но явно е било нещо професионално.
цитирай
32. darcy - alllyalllyallly
14.06.2012 15:39
вземи нещо за успокоение, защото пишеш пълни глупости когато си под пара и се излагаш. Има кой как да проверява хейтърите, ти не ставаш за тая работа.
цитирай
33. bale24 - а бе ясни сте ми, но нямам време да се ...
14.06.2012 15:40
alllyalllyallly написа:
а бе ясни сте ми, но нямам време да се занимавам с вас...


Като гледам какви фермани си написала, представям си какво щеше да е, ако имаше време да се занимаваш с нас. :)
цитирай
34. анонимен - тъпа ли си или се правиш?
14.06.2012 16:20
darcy написа:
вземи нещо за успокоение, защото пишеш пълни глупости когато си под пара и се излагаш. Има кой как да проверява хейтърите, ти не ставаш за тая работа.


МАй безработицата ви до там води- пълно изтрещяване!
цитирай
35. анонимен - Обожаваш да се правиш на жена нали???
14.06.2012 16:22
bale24 написа:
alllyalllyallly написа:
а бе ясни сте ми, но нямам време да се занимавам с вас...


Като гледам какви фермани си написала, представям си какво щеше да е, ако имаше време да се занимаваш с нас. :)



Дърт смешник, да се правиш на жена в нета, какво остава на реал...:-)
цитирай
36. darcy - алллиалллиаллли
14.06.2012 16:40
alllyalllyallly написа:

МАй безработицата ви до там води- пълно изтрещяване!

като гледам твоята "заетост", нямам нищо против да съм изтрещяла :-D

И един приятелски съвет: ако искаш да звучиш поне малко сериозно, остави заплахите за търсене на сметка.
цитирай
37. анонимен - Защо раздаваш приятелски съвети за дейности, които ти и съпругът ти правите?
14.06.2012 16:47
darcy написа:
alllyalllyallly написа:

МАй безработицата ви до там води- пълно изтрещяване!

като гледам твоята "заетост", нямам нищо против да съм изтрещяла :-D

И един приятелски съвет: ако искаш да звучиш поне малко сериозно, остави заплахите за търсене на сметка.

Всъщност, за какво са Бале от 1 до кой знае колко? За известност, нали? Така осмиваното от вас желание на другите за известност. Кой определа някой друг за некадърен? Този, който публикува снимка на торта с лайна? Ах, какъв изискан вкус и каква естетичност притежава този човек.
цитирай
38. pantaleev - bozduganpehlivanski
14.06.2012 16:51
Абе катана, и камасутров ли ти го гепнаха. За него нищо не казваш. От там заплашваш Полигор, а тук се молиш да те трият и че напускаш blog.bg. Или някой те ебава или си откровен шизофреник
цитирай
39. анонимен - Дарси да заета съм:) За разлика от ...
14.06.2012 16:55
Дарси да заета съм:)
За разлика от теб, която правиш само НИЩО!
цитирай
40. darcy - Катана
14.06.2012 16:56
bozduganpehlivanski написа:
Защо раздаваш приятелски съвети за дейности, които ти и съпругът ти правите?

Всъщност, за какво са Бале от 1 до кой знае колко? За известност, нали? Така осмиваното от вас желание на другите за известност. Кой определа някой друг за некадърен? Този, който публикува снимка на торта с лайна? Ах, какъв изискан вкус и каква естетичност притежава този човек.

Можеш ли да ми посочиш кога и къде аз или "съпругът ми" сме заплашвали някого, както ти и Али правите?
цитирай
41. darcy - Знам, знам, Алке
14.06.2012 16:57
alllyalllyallly написа:
Дарси да заета съм:)
За разлика от теб, която правиш само НИЩО!

заета си, нямаш време за нас, досадни сме ти и прочие.
цитирай
42. анонимен - Дарси, нито си кой знае колкоо умна ...
14.06.2012 16:59
Дарси, нито си кой знае колкоо умна нито нещо като интелект, но непрекъснато класираш и съдиш другите: българите, Бойко, мен, катана, да не ставам банална да изреждам...някога ще се огледаш ли около себе си(леко да не настъпиш някое лайно- произведение на арт изкуството) и да дадеш оценка на забавленията ви с Бале...да се вживявате в роли на реални хора???
цитирай
43. анонимен - Верно си си уцелила прозвището - ...
14.06.2012 17:02
darcy написа:
alllyalllyallly написа:
Дарси да заета съм:)
За разлика от теб, която правиш само НИЩО!

заета си, нямаш време за нас, досадни сме ти и прочие.


Хем си нагла, хем проста...казах 25 пъти че съм тук, защото ти и/или мъжа ти Бале се правите на мен...2 пъти след като ме изтриха, от вашата къща ми регистрираха ника и се правиха на мен!!
Седя тук да се различава оригинала от имитатори лайняри!
Не ми пука за изрази, цензура и пр. Тук няма ред и няма да има, а където няма ред няма какво да спазвам в изказа си!


п.п. В момента нямам блог, но мога да пиша каквото намеря за справедливо като коментар!
Блогбг няма уважение към мен , аз също не искам да имам.....сайт , който толерира кражбата на самоличност !
цитирай
44. milototo - ... то пък една личност!
14.06.2012 17:11
... то пък една личност!
цитирай
45. анонимен - ОК, не съм личност, насочете си страстите към някоя личност!
14.06.2012 17:14
milototo написа:
... то пък една личност!

цитирай
46. victoriavselena - Цензура?
14.06.2012 17:15
Явно се е появила някаква цензура, която ме отблъсква още повече, защото последния ми постинг бе изтрит, може би защото писах, че не съм съгласна с политиката на моделаторите???
Но не се очудвам, този блог е едно отражение на страната - Все пак е БГ.блог.
Жалко.
цитирай
47. rustam - наистина
14.06.2012 17:18
завиждам на търпението на модераторите спрямо непрестанните ругатни, обиди и гнусни подхвърляния от някои блогъри, самоопределили се за "жена"

Че и нахални отгоре на всичко! Направо до "Здравко" пишат и туй-то.
цитирай
48. анонимен - Стига ти да посочиш къде съм заплашвла аз и с какво. С това, че ще се снимам с Полигор?
14.06.2012 17:48
darcy написа:
bozduganpehlivanski написа:
Защо раздаваш приятелски съвети за дейности, които ти и съпругът ти правите?

Всъщност, за какво са Бале от 1 до кой знае колко? За известност, нали? Така осмиваното от вас желание на другите за известност. Кой определа някой друг за некадърен? Този, който публикува снимка на торта с лайна? Ах, какъв изискан вкус и каква естетичност притежава този човек.

Можеш ли да ми посочиш кога и къде аз или "съпругът ми" сме заплашвали някого, както ти и Али правите?

Е, бих извадил някои подбрание епитети от Бале,Рустам, Мариан и прочее твои приятели. А, все пак съм запазил нещо. От добрия ти приятел Цъгов."Савичка, аз съм свършил за обществото сто пъти повече полезна работа от теб, надут пърдухъл. И тчоно това ми дава право да ти давам оценки.
Не ми пука кой какво ще ми каже за теб, джобно фюрерче. Ти си глупак, нацист и педофил. това знам за теб и мога да докажа всяко от тези неща.” Вероятно очакваш да му благодаря за доброто отношение и възпитание? И все още очаквам да докаже нещо несъмнено или да потвърди авторството си на този коментар. Ни едното ни другото.
цитирай
49. pantaleev - Предлагам национален траур
14.06.2012 17:51
Че Али и Катана няма да пишат повече в blog.bg :D

Сега сериозно. Абе засремете се бе. Напуснете поне с малко достойноство. Боже, малкият злика постъпи преди месеци по достойно от вас и си би маратонката от сайта.
Това е като в футбола. Съдията им дава червен картон, те се обесняват като ученички и се молят за милост.
Ей това не съм си го и представял. Да ви видя унизени, умерзени, молещи за блогово покояние и милост.

Сбогом Али и Катана. Сбогом на най недостойните противници които съм срещал нявга. Вие вече сте във вечните ловни полета на blog.bg, колкото и да заплашвате, или обратното да се молите като палета.
цитирай
50. veninski - Здравейте! Цитирам Ви дослов...
15.06.2012 08:44
Здравейте!
Цитирам Ви дословно:

Искаме да уточним, че това не значи, че не можем да възстановим блогове , които са изчезнали в следствие на технически срив!

Въпросът ми е ще ми бъдат ли възстановени 61 постинга от veninski.blog.bg/, които бяха изтрити при смяна на хардуера на сайта, когато пробвах опцията "Деактивиране на блог"?
Предварително Ви благодаря!
Васил Венински
цитирай
51. hatanasov - 50. veninski - Здравейте! Цитирам Ви дослов...
15.06.2012 09:45
Приятелю, не се лъжи, че някой ти чете коментарите. Аз чакам вече 3/ТРИ/ месеца почти за отговор, но за тях ние не съществуваме. А даже това ни било и безплатно удоволствие.
цитирай
52. victoriavselena - ВЗЕХ РЕШЕНИЕ!
15.06.2012 10:40
НЯМА ДА НАПУСКАМ БЛОГ.БГ. ЩЕ ГО ПРОМЕНЯМ - ТЪРПЕЛИВО, КОРЕКТНО, ЧЕСТНО И МНОГО ЛЮБОВ. ЗАЩОТО АКО БЯГАМ КАКТО СЪМ ПРАВИЛА ДО СЕГА И КАКТО ПРАВЯТ МНОГО ДРУГИ КАТО МЕН, НЯМА ДА ПОСТИГНА НИЩО НОВО.
ОСТАВАМ, НО ЩЕ ВИ ПРОМЕНЯМ. НЯМА ДА ОСТАВАМ ПАСИВНА ПОВЕЧЕ.
ПРАВИ АКТИВНО ДОБРО - това е моят нов девиз!
цитирай
53. mar866 - изчезни, ТЪПАНАР!!!!
15.06.2012 13:18
pantaleev написа:
Че Али и Катана няма да пишат повече в blog.bg :D

Сега сериозно. Абе засремете се бе. Напуснете поне с малко достойноство. Боже, малкият злика постъпи преди месеци по достойно от вас и си би маратонката от сайта.
Това е като в футбола. Съдията им дава червен картон, те се обесняват като ученички и се молят за милост.
Ей това не съм си го и представял. Да ви видя унизени, умерзени, молещи за блогово покояние и милост.

Сбогом Али и Катана. Сбогом на най недостойните противници които съм срещал нявга. Вие вече сте във вечните ловни полета на blog.bg, колкото и да заплашвате, или обратното да се молите като палета.

цитирай
54. анонимен - За какви Ловни полета пише тва бебе ...
16.06.2012 07:02
За какви Ловни полета пише тва бебе панто бе ??? Ха ха........
цитирай
55. valsodar - Похвала за принципното ви поведение в сайта!
16.06.2012 11:31
blogbg написа:

Колкото до измислените нарушения, изтриваме блогове по три причини:

1. Съдържат директна или индиректна реклама.

2. Съдържат две-три изречения и линкове към друг блог.

3. Открито нападат други потребители на Блог.бг





Как да не ви се радва човек на принципите, когато така явно ни ги демонстрирате?

15.06 23:54 - Как видях протеста срещу поправките в закона за горите
http://angpiskova.blog.bg/politika/2012/06/15/kak-vidiah-protesta-sreshtu-popravkite-v-zakona-za-gorite.968496

Май, тук имаме изцяло случая по т.2-ра, но... някои потребители са с повече права от други май, щом не само нарушенията им се подминават, но и се дават за пример на заглавната страница на сайта?

Е, как да не ви се радва човек?
цитирай
56. ende - От няколко дни сайтът е чист, няма ...
18.06.2012 03:04
От няколко дни сайтът е чист, няма скандали и провокации, с премахването на блога на катана се премахна и източникът на постоянно напрежение. Тоя нахалник си въобразяваше, че е първа класа, а другите - втора. В тази връзка профила му камосутров, създаден само за да оплюва блогера полигор, е недопустим, още повече че заплашваше тези дни открито същия. Примери за оплювателски постинги:


Пита се в задачата докога Пискова ще мърмори против блога, а не го напусне заедно със своя любим Катана?

А безкрайната наглост на някоя си Али, която и тук демонстрира своето нахалство, я прави напълно излишна и вредна.

С изчезването на тая малка групичка втръснали на всички Амбъри, от които само Йотова непрекъснато и демонсративно стои в последните дни, сайтът е едно прекрасно място. Най-после!
04.12.2011 17:33 - Тревога! Аларма! Помощ! SOS! Треперете, историци!
Ей сега си е….а мамата! Тежки дни и нощи се задават пред историците. На тепиха се появи нов играч, който възнамерява да изтреби историците. След като се разправи с поетите, фотографите, бабите и какво ли още не, лицето Полигор, ко...
Категория: Забавление
Прочетен: 712 Коментари: 7 Гласове: 12
Последна промяна: 04.12.2011 17:36
03.12.2011 11:11 - Безпощаден Полигорейски римоанализ
Това, че не харесвам поезията, не значи, че не разбирам от литература. Да сме наясно. Поезията е изкуство, където езикът се използва заради неговите естетически и стимулиращи емоциите качества. Напънах се и прочетох публикуваното от него.
...
Категория: Забавление
цитирай
57. kostadin - До днеспне вярвах на оплакванията ...
18.06.2012 06:10
До днес не вярвах на оплакванията на хората от предоставеното интернет пространство .Днес сърдечно благодаря за блюдолизнеченето на админстрацията на сайта.Бъдете здрави и все така удобно повратливи. и скоро ще трябва да си правите нов сайт.
цитирай
58. анонимен - Колкото до измислените наруш...
20.06.2012 14:51
valsodar написа:
blogbg написа:

Колкото до измислените нарушения, изтриваме блогове по три причини:

1. Съдържат директна или индиректна реклама.



2. Съдържат две-три изречения и линкове към друг блог.

3. Открито нападат други потребители на Блог.бг





Как да не ви се радва човек на принципите, когато така явно ни ги демонстрирате?

15.06 23:54 - Как видях протеста срещу поправките в закона за горите
http://angpiskova.blog.bg/politika/2012/06/15/kak-vidiah-protesta-sreshtu-popravkite-v-zakona-za-gorite.968496

Май, тук имаме изцяло случая по т.2-ра, но... някои потребители са с повече права от други май, щом не само нарушенията им се подминават, но и се дават за пример на заглавната страница на сайта?

Е, как да не ви се радва човек?



С този господин няма да общувам, защото нямам време за губене. Само бих искала да подчертая, че както се видя, такива като мен и Стефан сме най-големият проблем на сайта с линковете ни. Да оставим настрана факта, че Стефан беше един от тези, които генерираха най-голяма трафик на блога ви.
цитирай
59. phoenix2000 - Блог бг да ви попитам
25.06.2012 16:13
Моят блог изтрит ли е, или е повреден? Моля отговорете ми
цитирай
60. dolsineq - Цирк без пари!
28.06.2012 00:35
Цирк без пари!
цитирай
61. podvodni - Подводни
28.06.2012 01:25
Чел съм всякакви коментари. Чел съм материали които огласяват, че блог.бг е станал незнам си какво място. Чел съм материали които казват, че на блог.бг спаднала читаемостта. Чел съм и оплаквания от автори, които недоволстват, че някой друг по незнам си какви причини бил в най-четени или в най-коментирани, а те видиш ли не.
Чел съм и предложения, направени от блогери към модераторите, с тон издаващ мания за величие и значимост.
Чел съм какво ли не, обвиняващо блог.бг във всички земни и неземни грехове.
Добре бе хора, кат не Ви харесва, що продължаватае да пишете? Защо публикувате още и още? Нали знаете как се действа с дистанционното - едно натискане е достатъчно, и сменяте канала.
Ола, забравих. Излизайки от блог.бг няма кой да Ви чете. Няма кой да Ви коментира.
Няма дя се чувствате личности.
Нали?
цитирай
62. cinderellathespy - Предложение
29.06.2012 15:56
Здравейте,
не може ли да бъде премахната опцията с отричането (ръчичката на долу)?
Или позитивно или нищо. Отрицанието ражда само конфликти....

Радо, брояча ти отчита - и брой постинги и коментари (там трябва да са) - да не си ги бутнал в архива?:) И аз да се присъединя - екип, оправете го тоя блог на вълшебната птичка, че е един от най-готините в сайта и през лятото не е достатъчно усмихнато, като го няма.... :)))
Поздрави от мен! Бъдете здрави и щастливо лято ви пожелавам!

Ели
цитирай
63. tsvetanandreev - Ето доказателството,че всички Балета са рожба на Яловия,
30.06.2012 13:29
bale24 написа:
Първо: Всичко, което се намира на сървърите на Инвестор, принадлежи на Инвестор. Платете си и си съхранявайте глупостите на собствени сървъри.

Второ: Загубата на "творбите" ви всъщност не е никаква загуба, защото 99% от вас са пълни бездарници. И колкото по-бездарни сте, толкова по-големи претенции имате.



ВЕЧЕ СКОПЕН ИНВЕСТОР...
цитирай
64. balgarski7vinarki - da-mnogo vajno ....
05.07.2012 22:27
a za "tvorbite" ni- to edni tvorbi, no vse pak sa unikati, moje da stanat za njakoja borsa na gluposti iz bqdeshteto....
a propos, 4eli li ste "Borsa na glupostite"- ot....i <tam nai interesnoto e KRITERIAT za glupost...ot gl.t. na vremeto i prostranstvoto i posle....
цитирай
65. анонимен - Защо?
14.08.2012 22:48
Искам да разбера защо мой постинг излиза с друг автор в Гугъл търсачката?

За втори път ми трият този постинг, кой и защо?!

Ще пускам докато ми се отговори!

Ремонти :: Рошави мисли за живота, света, телевизорите и ...

apollon.blog.bg/.../roshavi-misli-za-jivota-sveta-televizor...

отпреди 3 часа – Мъдреци, писатели, обикновени хора, вие, аз сме си задавали многократно въпроси касаещи нашето пребиваване на този свят, тази ...

Настоявам да разбера защо авторския ми постинг от днес в Гугъл излиза така на някой и откъде се появи името Калин Русев в мой постинг и час 12.00, което не мога да премахна с редактиране на постинга?

Кой краде постинги и защо ?
цитирай
66. ponicka - И моя блогзащо го изтрихте?къде ...
14.08.2012 23:42
И моя блог ,защо го изтрихте?къде видяхте 50 обидни постинга, като бяха около 26,мисля:)
Кой се почувствува толкова засегнат?Тази,която наричаше всички ,които не я харесват,,ментални клошари", ,скофтени", ,,пилешки мозъци"и прочие умности.
Постинга й още стои с обидите.
И как търпите, оня с благотворителната мисия и напомпени прочити и злобни подмятания към нехаресващите го?
И кога сте ме предупредили,че злоупотребявам с правилата ви,каквито и да са те?Доста разтегливи като понятие ми се струват.
Живи, здрави и успешни!:)
цитирай
67. yotovava - Аз бих искала да ви попитам, защо блогът на Валери Станков е баннат?
19.08.2012 18:36
Валери не излиза при публикуване.
цитирай
68. zaw12929 - Позрдавление за реда
10.09.2012 21:31
става все по леко за писане... поздравление...
Мисля, че трябва да изтривате постинги на латиноца
цитирай
69. togarm - Контрол
01.10.2012 00:41
Здравейте!
А да имате някаква идея защо (и как?) публикациите и коментарите ми в моя собствен блог не се публикуват веднага, а ми излиза надпис "коментарът ви бе изпратен успешно"? Изпратен (за одобрение, предполагам) на кого?!?
Възможно ли е хакер от "отвън" да осъществява контрол върху блога ми, или този контрол е работа на администрацията на сайта?
Предварително благодаря за отговора!
Лека и спокойна нощ!
цитирай
70. phoenix2000 - Тест
09.10.2012 07:20
Тест
цитирай
71. анонимен - Обръщам се към адмистраторите на този сайт-
29.11.2012 17:56
Много Ви моля,обърнете внимание на факта,че блогера Катана и групичка
непрекъснато ме отъждествяват с Полигоровите никове,а това въобще не е така,
Вие много лесно може да го установите по IP-то.
В момента не мога да си отворя нито любимите,нито да си извърша преглед на блога...
Как мога да разбера това дело на администраторите ли е,или просто блога ми е хакнат?!
цитирай
72. ellia - Коментар 71 е мой,на "застреляната" от упор hloris
29.11.2012 22:28
Много Ви моля,уважаеми администратори и модератори,вече за втори път ме
бършете без никакви предупреждения и известия...
Моля, да ми бъде възстановен изтрития от Вас профил на hloris просто поради
факта,че този ник ми е основен,и с него съм позната на приятелите си тук.
Умолявам Ви,вие просто ме оставихте без име,и приятели тук.
Разчитам на Вашето разбиране най-вече и съдействие.
Поздрави
цитирай
73. ivoki - МОЛЯ ЗА ОТГОВОР.
01.12.2012 00:05
ЗАЩО ИМАМ БАН ЗА СТАТИСТИКАТА И КЛАСАЦИИТЕ В БЛОГА ?
цитирай
74. boristodorov56 - Аз не питам нищо -
01.12.2012 00:53
просто казвам, че модераторчетата са вързани с червен конец за пишките!


Банът, които ще ми бъде наложен за този коментар - да се прехване за времето, през което имах такъв без причина!
цитирай
75. ellia - Добър ден от мен отново-
01.12.2012 15:08
просто излизам с едно предложение към администраторите на сайта,тъй
като предстоят промени в блог-бг,то не може ли да се въведе опция "блокиране на
нежелани посетители на лс.,защото така много по-трудно може да се спекулира и
манипулира с тях.
Мисля,че всеки един присъстващ тук блогър в даден момент,е бил подлаган на
такива нежелани присъствия и съобщения.
Та,господа модератори,помислете и върху това,което мисля,че ще подобри значително климата тук,и ще създаде по-спокойна и по-нормална среда за общуване и комуникация.
С уважение:
Изтритата от вас Хлорис

пп.И моля да престане да се спекулира и с това,че съм ник на Полигор,защото първият път бях избърсана именно поради тази причина.
Изобщо На КОГО и с КАКВО ПРЕЧА тук?!
Ей,това не мога да проумея най -вече:((((
цитирай
76. malchaniaotnadejda7 - Здравейте, колеги! ...
12.12.2012 09:15
Здравейте колеги!

"09.12 18:35 - Северните траки-гетите,които основаха Япония - Автор: saportok Категория: История"

Ще запитате, защо ви наричам „колеги”. Някои от вас. Защото, социологическите проучвания, които ни доведоха в Блог. Бг, в последствие подтикнаха някои от нас да открият и свои лични блогове. Поводът, по който ви безпокоя е поведението на човекът, който води цитираният горе от мен акаунт – (saportok). На непрестанните заплахи на лични от негова страна, реагирах добронамерено и шеговито. Той започна да ми пише със загриженост за моето психично здраве и затова, как изглеждам в огледалото, в резултат на несъгласиeно, изказано в мой коментар в горецитирания му постинг, който е гавра не само с най-уважавания и популярен блогер в Блог.бг., Павел Серафимов - Sparotok, чието име той имитира, но и с българската история. Господинът, сложи модерация, след моята намеса в дискусията, започна да спекулира крайно некоректно, цитирайки части от коментарите ми и триейки други. Тази буфонада би била симпатична, ако той е в категория „Забавление” и ако не злепоставя политиката на виртуалната платформа, на която сте служители, и която аз дълбоко уважавам. Затова, колегите ми знаят, че всичко ново, първо публикувам при вас. От ексклузивното ми интервю с Умберто Еко до последния ми разговор с поета Николай Кънчев или моите стихове. Но какво беше изумлението ми, след като, откакто реагирах на господина – (saportok), вече седмица водещ класцията на „История”, не на „Забавление”, когато след всеки мой коментар при него, той ме заплашваше и аз получавах шеговито съобщение. Първо на лични, после буквално:

"Вие сте блокиран за 45 минути."

И това е всеки път, когато се изкажа при saportok. Приятели от Англия не намират блога ми!?

Колеги, това не е като да триеш нечий коментар, просто защото не можеш да му отговориш и след като си го изтрил, да обявяваш манипулативно, на всеослушание, че някой те наричал „идиот „ и т.н., когато това не се е случило. Ние също направихме нашите проучвания за този конкретен инцидент и вече докладвахме по случая. Това е прецедент, който злепоставя всички ни. Не се съмнявам, че пред „историческите” и „научни” споделяния на господина, цитирам:

"Японски-български

Усаги-заек
Банчо-ранчо
Биш-билка
Моме-монета
Шунга-женски голи картини,жаргонно "шунда""

ще предпочете проучванията на историка Павел Серафимов – Sparotok, чийто акаунт с милони читатели и почитатели, рекламира „Инвестор” и вашата платформа някак по-адекватно. И у нас, и в чужбина.

С уважение :
Надежда Искрова
цитирай
77. ivoki - НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ЗА ОТГОВОРИ
14.12.2012 00:56
НЕ УВАЖАЕМИ МОДЕРАТОРИ ???
цитирай
78. ivoki - АХАА
14.12.2012 00:57
ЗНАЧИ НЕ МОГА ДА ПИША И ТУК ????
цитирай
79. carvulana - Клежке Надежда и на мен се е слу...
14.12.2012 15:01
Клежке Надежда
и на мен се е случвало това Блокиран сте за 45 иинути.
Разбрах, че е свързано с проблем при влизането в акаунта, а не е някаква форма на бан.
цитирай
80. shtaparov - Уважаеми администратори, а къде ...
15.12.2012 19:30
Уважаеми администратори,
а къде изчезнаха 34 коментара от моята статия за богинята на любовта (виж http://shtaparov.blog.bg/politika/2011/09/28/boginiata-na-liubovta-v-drevnata-bylgarska-mitologiia.826927)? До преди три дни там имах 195 коментара,а сега са само 161,като общите ми коментари бяха 1004,но после останаха 970 (преди да бъдат написани нови три). Можете ли да възстановите изчезналите ми коментари?
цитирай
81. anmadja - Защо цензурирате постинги?
07.02.2013 16:52
Уважаеми администратори, защо се блокират блогове и се трият постинги, упрекващи ви в цензура? Не е ли точно това цензурата да триеш мненията, които не ти харесват? Да не живеем в Северна Корея? Никъде в общите условия на blog.bg не пише, че се трият постинги, които задават неудобни въпроси. Настоявам изтрите ми постинги да бъдат възстановени. В противен случай ще използвам други медии за да дам гласност на това, какви ги вършите. От истината няма как да се скриете!
цитирай
82. bezplatno - Защо 2 годишния ми труд беше потъпкан???
03.01.2014 10:56
Здравейте,
днес се опитах да влезна в админ панела на bezplanto.blog.bg ,но системата не ме допусна. На какво се дължи това и може ли да ми помогнете да възстановя акаунт логина си?

Потребител: bezplatno

Не съм направил нищо против смотаните ви правила! Искам си блога обратно!

цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: blogbg
Категория: Технологии
Прочетен: 2021061
Постинги: 87
Коментари: 2128
Гласове: 4885
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031