Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.06.2015 19:12 - Актуализирани правила за ползване на сайта blog.bg
Автор: blogbg Категория: Технологии   
Прочетен: 6493 Коментари: 11 Гласове:
5

Последна промяна: 20.06.2015 19:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Уважаеми блогъри,
Още от самото си създаване, Blog.bg e територия на свободно изразяване на мнения, на споделяне на идеи, коментари и разнообразна и интересна информация. Blog.bg е и място, където има дискусии и дебати, НО само в границите на добрия тон, възпитанието и зачитането на правата и достойнството на другите. Това е и причината, да напомним на всички от вас, че като част от потребителите на Blog.bg, вие сте се съгласили с общите условия за ползване на сайта.

Публикуваме ги отново, за да продължим традицията на добър тон и качествено съдържание в Blog.bg.
Благодарим ви предварително.


 

Инвестор.БГ АД („Инвестор") ви поздравява, че сте решили да използвате един от нашите сайтове.

Моля прочетете Универсалните условия за използването от Ваша страна на продуктите, софтуера, услугите и уебсайтовете от групата на Инвестор.БГ АД на http://ibg.bg/id-157 и допълнителните условия за използването на сайта Blog.bg, намиращи се на тази страница. Универсалните условия, заедно с допълнителните условия, представляват споразумение с правнообвързваща сила между Вас и Инвестор по отношение на използването на услугите от Ваша страна. Важно е да отделите време да ги прочетете внимателно.
Ако не приемате Универсалните условия на Инвестор.бг и допълнителните условия за използването на сайта Blog.bg, намиращи се на тази страница, моля не използвайте сайта! Използването на blog.bg ще се счита за израз на съгласие с посочените условия!Допълнителни условия:Споразумението за ползване и неговите условия се отнасят за всички потребители на Blog.bg.

Blog.bg е портал, в който се предоставя услугата хостинг на блог. Ползването на услугата е безплатно. Услугата, предоставяна от „Инвестор.БГ” АД /наричано по-нататък Blog.bg/, се предлага "във вида, в който е".

Регистрирайки се в Blog.bg вие се съгласявате, че няма да публикувате текстове и/или изображения с порнографски характер, подтикващи към насилие, етническа, расова и/или религиозна нетърпимост и всякакви материали, които са в разрез с българското законодателство.

Същите изисквания се отнасят и за информацията, разпространявана чрез системата за лични съобщения на Blog.bg.

Като потребител на Blog.bg вие се съгласявате да не публикувате и разпространявате материали, текстове и/или изображения в разрез със закона за авторското право и сродните му права.

Инвестор.бг АД не носи отговорност за съдържанието на публикациите в блоговете в Blog.bg. При нарушаване на авторските права Инвестор.бг АД има право да свали от сайта материал, само след уведомление от собственика на авторските права на материала, постъпило в писменна форма в офиса на дружестовотo или на имейл

blog@investor.bg, подписано от официален представител на автора.

Авторските права върху публикациите в блогове в Blog.bg принадлежат на техните автори. Blog.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в блоговете материали.

Всеки регистриран потребител има свое уникално потребителско име и парола за достъп.

Запазването на конфиденциалността на потребителската парола за достъп е отговорност на потребителя.

Потребителя е отговорен за всички действия, извършени през неговия акаунт. Модерирането от потребителя на коментари след постинг в неговия блог е право и отговорност на самия потребител.

Blog.bg не носи отговорност в случай на загубена информация или на невъзможност за запазване на информация, въведена в Blog.bg.

С ползване на услугите на Blog.bg, вие предоставяте правото на "Инвестор.бг" АД да публикува постинги от сайта Blog.bg в останалите сайтове на групата, без изричното съгласие на автора, като е длъжна да окаже неговото име и да публикува линк към съответният блог в Blog.bg, освен ако потребителят изрично не е упоменал друго, чрез системата на Blog.bg с линк публикуваното от вас съдържание.

Възпроизвеждането и копирането на материали от този сайт, включително по актуални икономически, политически или религиозни теми, без предварителното съгласие на "Инвестор.бг" АД, е забранено.

Потребители нарушаващи тези правила ще бъдат предупреждавани, а при системно нарушаване – изтривани.

 

Недопустимо съдържание

Blog.bg, макар да предоставя свобода на словото, си запазва правото да изтрива материали и регистрации на потребители, които са нарушили някое от следните условия:

1. Публикуват материали, които са в разрез с Конституцията и законите на страната, особено в частта им за защита от дискриминация по всякакъв признак, подстрекаване към насилие и извършване на престъпления, както и със Закона за авторските и сродните му права.

2. Рекламни блогове не се толерират. Модераторите на Blog.bg си запазват правото да изтриват всеки постинг, коментар или блог с пряка или косвена комерсиална цел.

3. Потребителските постинги трябва да показват уважение към другите потребители. Заплашителни, оскърбителни и вулгарни постинги и коментари, както и такива, насочени срещу честта, достойнството или доброто име на друг потребител или собствениците на сайта, няма да бъдат толерирани и ще бъдат премахвани.

4. Постинги съдържащи само линк към друг сайт или сайтове, както и постинги имащи единствено и само цел SEO оптимизация.

Реклама в Blog.bg – Investor.bg има право да публикува рекламни съобщения във всички постинги и страници в Blog.bg. Всички потребители имат право да излъчват собствени реклами използвайки рекламната системата на Google AdSense.

Безсмислените и повтарящи се постинги няма да бъдат допускани, като модераторите си запазват правото да премахват такива постинги по всяко време.

Екипът на Blog.bg има право да налага БАН (блокиране на достъпа до начална страница, класации и някои функционалности) при грубо или системно нарушение на горните правила от страна на потребител.

За целите на настоящото Споразумение „грубо нарушение” се има предвид: публикуване на постинги, коментари и лични съобщения, неотговарящи на изискванията на Blog.bg, дори и след като потребителя е предупреден от екипа на сайта, за нарушаване на Споразуманието за ползване. „Системно нарушение” означава изпращане на две или повече предупреждения.

Решението на модератор за предупреждение на потребител, за изтриване или редактиране на постинг е окончателно и не подлежи на преразглеждане.

Желателно е:

1. Постингите Ви да са написани грамотно. Неграмотното използване на български език винаги впечатлява повече от самия постинг.

2. Текстовете на постингите да бъдат на български език. Препоръчително е да бъдат изписани на кирилица.

3. Заглавието на нов постинг трябва да е изписано на кирилица.

Постингите трябва да са в съответната категория на Blog.bg. Потребителите трябва да се запознаят със заглавието и видовете съдържание на категорията преди да постват в нея.

Заглавието на нов постинг трябва да е подходящо, кратко и описателно.


„Инвестор.БГ” АД си запазва правото едностранно да променя условията на настоящото Споразумение. Всяка такава промяна влиза в сила незабавно за всички потребители на сайта Blog.bg.

Гласувай:
8
31. bryunetsnakovalnia10 - Не е ли забавно?!
20.06.2015 19:24
Сега остава да се самоизтриете, защото постингът Ви се повтаря. :)) :)) :))

Но да отида да започна коментарите си в "другия" постинг - пък ще ги копирам и тук... естествено.

MG

ПС: Две пояснения:
Първо - Вие сте 4-тите в НЕТ-а въобще, които получават от мен изрично и "специално" насочена :))
Всеки иначе с лудостта си - аз с моето си "ха ха ха".

Второ: ХАЙде разтълкувайте откъде идва Подписа ми MG, спомнете си кой е Георги Георгиев и помислете защо Ви казах преди няколко дни, че няма как да спечелите в една "война" с мен.

http://bryunetsnakovalnia10.blog.bg/technology/2015/06/20/.1370582
цитирай
2. podvodni - Алоууу Блонди, ти нещо да не би, аха- ...
20.06.2015 20:35
Алоууу Блонди, ти нещо да не би , аха- централно?

Инвестора и модераторите си запазват правата да изтриват повтарящи се постинги, но си запазват правата и да не ги изтриват.
Това второто е подразбиране.
Казваш, че Инвестора няма да спечели една война с теб !?
Моем ти кажем, че си в огромна заблуда !
М-даа, ти вече си я загубил, защото я воюваш по правилата на Инвестора.
цитирай
3. bryunetsnakovalnia10 - Не "Блонди", Под_vodni, "Брюнет".
20.06.2015 21:27
Можеш да ме наричаш "Брюнет".
( Знаеш ли какво беше последното нещо, което ти написах предходния път, когато ме "срещна?! )

"Моем ти кажем, че си в огромна заблуда ! ( pod_водни )
М-даа, т(е) вече с(а) я загубил(и), защото (реагират точно според очакванията) (и) по правила на (3f4c)."

А, Подводни...
Дори една битка не са спечелили.
"Войниците" им воюват с/у самите тях.
Но това е друга бира (не... вода).

Поздрави.

ПС: Да не би да те дразни, че умея да воювам, а ти не го можеш?!
цитирай
4. podvodni - Може да си Брюнет над черепа, но под ...
20.06.2015 22:04
Може да си Брюнет над черепа, но под него си типично Блонди.
Не бих заложил голяма сума на твоите твърдения, даже , бих казал, никаква.
Друг е въпросът ти колко би прежалил да загубиш?
Но, да не задълбаваме нещата!
Ще те оставя да се пържиш в собствен сос, а аз ще гледам от страни и ще се кефя, че отново съм излязъл прав.
Аре, остани си със здраве !
цитирай
5. bryunetsnakovalnia10 - @ 4 Нещо се бъркаш, Подводни.
21.06.2015 01:58
Аз да се пържа?!
Разсмя ме.
Има една разлика м/у мен (и не само мен де) и... типичните блогъри.
И тя е, че Интернет и Технологиите за нас не са просто раздумка.
Не са дори и работа.
Не са дори и хоби.
А вид СТРАСТ.
А една страст не може да е "пържене" (освен любовната, но тук това не е налице), а си е забавление и най-вече Предизвикателство.
И в какво точно си излязъл прав, да попитам?!
Защото аз показах, че всеки маалко по-добър програмист, ако няма етика - би могъл да прави с блог.бг каквото реши.
Но ти не си втечения на тези неща де.
Така, както още през 2013-та не беше в течение на други неща, свързани с НЕТ-а, но спореше именно с мен.
Да ти показвам ли кой излезе прав тогава?!
Или да се "кефя", че ти не ще можеш дари да се сетиш за какво ти говоря?!
Да "гледам от страни и ще се кефя, че отново съм излязъл прав."
Доста улегнала позиция,не мислиш ли?!
Като на има-няма 11 годишен.
Че и по-малко дори.

Остани си и ти със здраве и след две години отново ще ти припомня, че правият съм бил... аз.

ПС: Подводни, може и да си прав за "под черепа". Но пък да ти рекна, че когато кажеш - съм готов да ти покажа, че ти си по-блонди спрямо мен.
цитирай
6. ivoki - ЗАЩО НЕ ПУБЛИКУВАХТЕ МОЯ КОМЕНТАР ...
21.06.2015 15:12
ЗАЩО НЕ ПУБЛИКУВАХТЕ МОЯ КОМЕНТАР ?
цитирай
7. blondinkas4uk09 - Здравейте!
21.06.2015 15:43
Във връзка с тази част от публикуваните правила:
"Възпроизвеждането и копирането на материали от този сайт, включително по актуални икономически, политически или религиозни теми, без предварителното съгласие на "Инвестор.бг" АД, е забранено.",
моля да уточните дали, ако имам съгласието на автора на даден материал, мога да го публикувам на друго място или трябва да имам и съгласието на "Инвестор.бг", преди да го направя.
цитирай
8. f873 - За съжаление според правилата на ...
21.06.2015 18:45
За съжаление според правилата на блог.бг отговорноста за поста и допуснати не правомерни коментари е на публикувалия го, а авторското право - на блог.бг

Или, ако се самоцитираш другаде след като си го публикувал в този блог - не се сърди, щом си се съгласил с техните правила. Ти просто си им подарил собственото си право за авторство и те спокойно могат да те осъдят. //чисто хипотетично но и не далеч от реалноста/
;))

Например - ако имам идея и изнеса ноу-хауто И тук, то блога автоматично придобива правото над нея и не мога да я патентовам.
Сори - това е истината.
цитирай
9. raders - Разбира се, сайта си е твой и имаш ...
21.06.2015 19:30
Разбира се, сайта си е твой и имаш право да го нагласяш както си искаш. Тук влизат както кукуригувци /не можеш да ги спреш/, така и интересни хора, но общо взето си остава клюкарски сайт. Бъркотията се състои във факта, че общо взето най-слабите и сбъркани постинги неизменно се мъдрят на първа страница, поради някаква странна система за класация. Не че имам лични претенции /изобщо нямам такива; на други места ходя/, но ми прави впечатление, че най-четени тук са нещата на Захари, които до една са копи-пейст от Гугъл /дори преводът е пълна порнография/. Това, разбира се, си е негова работа /има право човекът/, но наистина се чудя що за система практикувате, за да лансирате подобни недоразумения; щом, значи работите на Захари са най-добри, какви ли са най-лошите?..
цитирай
10. bryunetsnakovalnia10 - @ 8: НАПРОТИВ, ФРЕНД!
22.06.2015 00:46
Точно обратното е.
И съвсем скоро ще го покажа нагледно.

Освен това не си прочел внимателно текстовете им.
Друг е въпроса, че те пък на могат да осмислят какви тъпи противоречия и несъответствия пишат.
цитирай
11. milady - Gogo, стига подскача ,като селски петел..Остана ,да ни кажеш ,че и Право си завършил..
22.06.2015 09:24
[quote=bryunetsnakovalnia10]Точно обратното е.
И съвсем скоро ще го покажа нагледно.

Освен това не си прочел внимателно текстовете им.
Друг е въпроса, че те пък на могат да осмислят какви тъпи противоречия и несъответствия пишат.

пс . договора на инвестора е изготвен поне от 3 ма юристи,
а тези “тъпи противоречия и несъответствия“ се наричат,
“нарочни капани “ за такива лапни шарани, като теб ...
мога да дам и научно обоснавана трактовка на “фирмената политика “
която всички корпоративни дружества използуват ....
толкова си смешен и предвзет, чак Саанкито се гаври с теб...
кратко съветче от кака ...Не си губи времето ,парите и нервите ,лудко!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: blogbg
Категория: Технологии
Прочетен: 1607947
Постинги: 86
Коментари: 2104
Гласове: 4714
Календар
«  Октомври, 2020  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031